yesterday’s beach outfit

Jeg elsker å kle meg litt sært

Ullstrømper og bikini?

Yes

Jakke fra Fendi, skjørt fra Max Mara, sko fra Primeboots, øreringer fra Maanesten, klype på skjørtet fra Des Bonbons, hatt fra Stetson, bikinien er gammel. Ja, slik så jeg ut i går! Disse støvlene må jeg prøve å utvide, for de er sånn… akkurat bittelitt for små. Sånn at det går helt fint å ta dem på, men etter en dag i dem er føttene helt ødelagt. Så jeg tar dem med meg til Bygdøy nå og legger dem i solsteken for å så ta dem på meg etterpå – jeg har hørt at det skal kunne hjelpe?! Haha. Vi gir det et forsøk. Kanskje vi ses der, da! X

  1. Må jo være helt drøyt varmt og ubehagelig med ullstrømper og boots nå? Er det viktigere å se kulsær ut, enn å ha det behagelig? Høres trist ut i så fall.

  2. Hvis der er lærstøvler, så kan du gjøre slik som vi gjør med ridestøvler når de skal utvides 😅
   -Ta på deg nylonstrømper
   – Spyl bena i dusjen med strømpene på
   – Ta på deg støvlene og gå med de til du er tørr på bena!
   Jeg pleier å ligge på sofaen til jeg er tørr på bena, men jeg ønsker at de ridestøvlene skal være stive rundt ankelen, og derfor går jeg ikke rundt 😅

  3. Lise Marie: Ja, og det var et seriøst svar. Ikke sikkert det stemmer, men det er godt mulig.

  4. Du er nydelig Kristine! <3
   Du stråler om dagen, håper du har det bra! Føler du har fått en helt ny gnist, og det er veldig godt å se gode, gamle Kristine igjen!
   Ha en fiinfin dag, klem <3

  5. Fyll vann i noen poser, legg posene i skoene og legg alt i fryseren; vannet utvider seg da det fryser og det vil føre til at skoene utvider seg. Naturlig utblokking!

  6. Jeg har selv noen lærboots, og varmen er din venn for å utvide de!! Sitt med de på i stua, gå rundt med de, la de nyyyte varme haha. Men vær obs på å ikke bruke de hver dag da de trenger litt pause:)
   Du er nyydelig Kristine <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg