sjal som topp!

EN KREATIV LITEN TWIST

Hvor genialt!! Dette sjalet er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Gode vintagekjøp gjør meg så stolt, haha. I dag våknet jeg i verdens deiligste humør og spiste en lang frokost hjemme før jeg møtte en venninne for kaffe på Grønland. I sooooolsteken. Yes. Jeg hadde på meg denne toppen, en jeans og cowboy-boots med heels, følte meg så sjukt bra. OG MENS JEG STOD OG VENTET PÅ TRIKKEN FØLTES ALT SÅ RIKTIG. Livet mitt, hverdagen min, vennene mine, leiligheten jeg snart skal flytte inn i, det jeg gjør… alt!!! Og det var en skikkelig deilig følelse!

I dag er det musikkens dag i Oslo (jeg har live-konsert inn vinduet mitt nå as we speak) og jeg skal gjøre alt annet enn å være på musikkens dag. Jeg vet ikke, sånne super-sosiale opplegg med masse mennesker samlet på et sted er bare ikke min greie. Uansett hvor mange forsøk jeg gir det. Jeg har ikke sosialangst eller klaustrofobi, men jeg føler bare at i sånne situasjoner der man liksom skal “kose seg så sykt” så ender jeg opp med å ikke kose meg i det hele tatt. Vet ikke helt hvorfor, men det er helt greit. Sånn som nyttårsaften, for eksempel. Jeg vurderer å kjøre helt nytt opplegg på nyttårsaften i år, kanskje bare spise middag med en venn og lage et par digge drinks hjemme. Legge meg tidlig, stå opp og trene dagen etter. Jeg MENER det. Hvor digg?!?! Noe mer enn det trenger jeg ikke. Forventningene om at “dette skal bli verdens beste kveld” er ofte det som ødelegger. Ja, nå var det ikke meningen å tenke så langt frem i tid enda, men tiden går jo fort vet dere. I kveld skal jeg i alle fall på en hyggelig vegansk middag med to venner hvor vi skal prate litt karriere, jeg gleder meg skikkelig! Før den tid skal jeg ta meg en liten løpetur i sola og møte noen venner. X

(JEG FØLER MEG SÅ PEN MED DENNE TOPPEN. LOL)

  1. Du er nok like fin som du føler deg i den toppen! Du inspierer meg så sykt mye om dagen, Kristine!!! Tusen takk. <3

  2. Hei Kristine!
   Har følget bloggen din en stund nå og har alltid tenkt og beundret deg fordi du virker så sterk og som en nydelig person. Du har vært igjennom et vondt brudd nylig, å jeg er akkrurat i samme situasjon selv nå. Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver, alt du skrev og hvordan du beskrev kjærligheten din han du elsket før, og hva du føler/følte etter bruddet.. kjenner meg sånn igjen. Du skrev at du visste for lenge siden at det aldri kunne bli dere to, og sånn er det her også. Visste fra dag 1 av spesielle grunner at dette ikke går, men alikevell så klarer man ikke å “stoppe” en blir så oppslukt og denne personen betyr jo alt i hele verden. Hele verden handler om han, man blir såret gang på gang og magefølelsen og hodet sier at nå må en stoppe men hjertet og hele kroppen bare klarer ikke… fy f så vondt det er.
   Vil bare si at å lese bloggen din og innleggene dine ang spesielt dette hvordan du takler bruddet gir meg håp og motivasjon og jeg håper så inderlig at jeg kan klare å bli like sterk som deg.
   Håper du har det fint! 🙂

  3. I fjor feiret jeg ikke nyttårsaften på den vanlige party-måten! Var hjemme hos familien min med søstrene mine på middag og litt vin, så la jeg meg rundt 23 fordi jeg var så trøtt (og jeg elsker å sove haha!). Våknet såklart av rakett-rabalder ved midnatt, så på det ut av vinduet men så sov jeg videre. Og seriøst, det var helt fab! Dagen etter var jeg uthvilt og uten fylleangst og fyllesyke, hehe. Satser på å gjenta suksessen i år 🙂 men er 25 år, tror man blir litt lei av hard festing etter hvert 🙂

  4. Hvordan greier du å leve som normalt etter bruddet? Er du så trygg på deg selv at du kan se for deg et liv som singel? Er du feminist? Mener du at det finnes flere fisker i havet? Eller har du tatt på deg masken bare?
   Personlig lever jeg i en tåke nå over et år etter bruddet, enda jeg har fått ny kjæreste for lenge siden. Fornuften sier jo at jeg må gå videre, men hjertet mitt henger igjen hos exen. Planene jeg hadde med han, barna jeg ønsket meg med han, osv osv. Jeg er rett og slett forbannet over at det ikke ble oss, og klarer ikke slå meg til ro med den nye kjæresten. Jeg føler meg ødelagt! Dypt såret. Misbrukt. Lurt. Alt mulig. Hvordan greier du kjære Kristine, å leve videre og attpåtil være glad? Jeg vil så gjerne vite hva og hvordan du tenker. Det skal jo tross alt litt til for å gå fra å ha store planer, til å ikke ha noen ting!

  5. Blei kasta ut av det hostellet jeg bodde på, fordi jeg prompa for mye.
   Så dette var noe russisk (kan det virke som)
   Noe negermafia, lurer jeg nå.

  6. Heiii’! Du tipset på snap eller insta om en sånn olje som du smører i ansiktet for å bli brunere. Hva het den igjen??? Klem

  7. Boots og jeans i den varmen, blir bare varm av å lese det.
   Du som går så lettkledd om vinteren, blir overrasket å se deg med boots og jenas nå.
   Kristine Kristine Boots kan du bruke ellers på året også.
   Fargen på toppen kledde deg, men seriøst hva med å bruke litt penger på et strykejern eller et annet triks er å våte sjalet og henge det opp.

  8. Anonym: Jeg hadde blitt rimelig sur hvis kjæresten min ikke var over eksen 😳 Håper du finner ut av det!

  9. Anonym: Kristine har tidligere skrevet at hun fra dag 3 visste at det ikke kom til å bli dem, så hun hadde kanskje ikke de samme «store planene» som du hadde med din eks.
   Håper du finner en måte å komme deg videre på og finne roen <3

  10. Dæven steike!! Du har all grunn til å føle deg pen fordi du er seriøst den vakreste personen jeg vet om! Jeg er ikke lesbisk, men du er min girlcrush!😍 Jeg er så glad du føler glede igjen❤️
   Du er virkelig unik❤️

  11. Btw, du ser så sterk og vakker ut! Du gløder styrke og selvtillit! Du er virkelig unik❤️ Jeg tror du en dag vil oppnå drømmen om Victorias Secret. Du er faktisk så sjelden vakker. Du gløder mer enn jeg noensinne har sett. Jeg blir helt «woooow» hver gang jeg ser deg. Jeg er veldig glad at du gjorde det slutt med Fabian. Jeg har lest bloggen din lenge og sett bloggerne og det forholdet dere hadde var skremmende likt det selvdestruktive forholdet jeg hadde med min eks. Jeg så hvor mye du elsket han, samtidig som han ikke var bra for deg. jeg var så bekymret for at han skulle ødelegge deg og få deg til å miste deg selv. Jeg lover deg at du fortjener så mye bedre! Du har jo en fantastisk personlighet og et uimotståelig vakkert ytre og kan få hvem du vil. Du er så levende og fri! Du er virkelig noe for deg selv du og the sky is the limit😘 Min eks ødela livet mitt, han fikk meg til å føle meg så fantastisk for så å få meg til å føle meg skikkelig jævlig! Jeg elsket han så skremmende mye og ble helt hjernevasket og brutt ned, heldigvis er du sterkere enn hva jeg var og du klarte å ende det før det ødela deg. Du er så tøff og så sterk! Jeg er stolt av deg og hvordan du håndterer det hele. Noen mennesker elsker, men både du og jeg virkelig elsker og begjærer og det kan få en til å føle at man ikke klarer å leve uten personen, men trøst deg med at du vil oppleve disse følelsene igjen mange ganger og du kan bare glede deg til fremtiden og nye bekjentskaper. Du er fri og kan gjøre akkurat hva du har lyst til, du kan reise, flørte og do you.❤️
   Ta godt vare på deg selv vakre deg og ikke la noen ødelegge deg. ❤️❤️❤️

  12. Det at du er så frigjort gjør meg så sinnsykt inspirert!❤❤ Tror flere kunne ha trengt litt av attituden din, folk flest er så opptatt av å passe inn og ikke skille seg ut. Annerledes er bra, og det at du er så trygg på deg selv og stilen din gjør meg varm på innsiden! Du er og blir virkelig et kunstverk av et menneske.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg