svar på spørsmål

Hei dere! Jeg har fått skikkelig feber!! Hodet dundrer og jeg har prøvd å holde meg gående i hele dag men nå må jeg bare si natta. Tenkte å svare på noen spørsmål som har blitt stilt i kommentarfeltet, jeg vet dere setter pris slike innlegg <3 Beklager at jeg har vært litt fraværende de siste døgnene, nå skal jeg hoppe til sengs og bli frisk som en fisk fort så jeg kan lage video og fete innlegg til dere. Merker jeg ikke er fan av å ikke være i tipp topp form, ass! Haha. Snakkes i morgen! Love u all x

Hva gjør broren din nå?
Han leverte masteroppgave for et par dager siden, faktisk. Og fikk jobb i UD for to måneder siden! Det er HEEEELT vanvittig! Jeg er så stolt av han! Han er den mest intelligente og hardtarbeidende jeg vet om, så at han skulle få en bra jobb var jeg aldri i tvil om, men at han skulle få stillingen allerede før han hadde skrevet masteren ferdig er jo bare helt sjukt. Det er gøy å ha en så flink familie! Jeg er kjempestolt over å komme fra familien Ullebø 🙂

Hva skal du i sommer?
Foreløpig… ingenting! Og jeg har heller ikke planer om å legge noen planer. Helt ærlig er jeg ikke noe ferie-menneske av meg, vi pratet om det da vi satt på Bygdøy en vennegjeng i helgen. Å dra bort to uker er jo det DIGGESTE for mange, å bare koble helt ut, sole seg på stranden dagen lang med en iskald Coca Cola i hånden, spise ute hver dag… Jeg foretrekker helst å være hjemme, jeg. Med kjøleskapet mitt med all favoritt-maten min, favoritt-rødvinen min, musikk-anlegget mitt (lol? ja???) vennene mine i byen, matbutikken som jeg vet hvor er. JEG MENER DET. Jeg eeeeer så hjemmekjær! Jeg har reist veldig mye i oppveksten min og ikke minst de siste årene mine, og da digget jeg det, men akkurat nå, som 21 år og på vei til å finne meg selv, er det ingenting som gjør meg mer glad enn å være hjemme her i Oslo med min egen hverdag. Kanskje jeg blir hekta på å reise neste år, hvem vet? Jeg har jo veldig lyst å dra til New York for noen måneder i forbindelse med modelljobb, for eksempel.

Synes du det er vanskelig å lage sin egen jobbhverdag?
Nei. Jeg elsker det og det kommer helt naturlig for meg. Å få mye ut av dagene mine gjør meg lykkelig, så helt siden jeg gikk på ungdomsskolen hvor vi kanskje fikk en random fridag sånn i mai så ELSKET jeg å sette alarmen like tidlig selv om jeg ikke hadde noe jeg måtte gjøre. Nå jobber jo jeg for meg selv, men ukene mine er såpass stappet med shoots og møter og opplegg at det er null problem for meg å føle at jeg har en vanlig jobb med kollegaer og ting som skjer rundt meg. Kjempegøy! Jeg er takknemlig hver eneste morgen jeg våkner, takk til dere. Virkelig. Takk for at dere er her med meg.

Kan du lage housetour i den nye leiligheten?
SEFF. JEG SKAL FILME ALT FRA START TIL SLUTT. Alt!! Herregud som jeg gleder meg. Jeg vet jo at dere allerede har sett leiligheten, men bare vent til jeg begynner å innrede. You gonna die! Og jeg håper det kan gi dere massevis av inspirasjon!

Hva gjør deg glad akkurat nå?
At jeg betalte min aller siste månedsleie for fire dager siden. Neste måned betaler jeg ned på MITT EGET LÅN!!! HALLELUJA!! JEG HATER Å BETALE LEIE! Jeg får seriøst helt vondt i kroppen av å tenke på hvor mye penger som har gått ut av vinduet de to siste årene på å leie. Likevel tror jeg det var riktig å vente med å kjøpe til nå. Jeg tror ting skjer for en grunn.

Har du noen sanger å anbefale? Elsker musikktipsene dine!
Åh, tusen takk! Her er tre sanger dere må høre på:

Jag Vet En Dejlig Rosa – Monica Zetterlund
Where’s My Love (Acoustic) – SYML
IDK Love – Jeremy Zucker

Hva tenker du om at din tidligere nabo ble frikjent i rettssaken med øksen?
Jeg er likegyldig til det. Det var jo ikke jeg som gikk til sak mot han, og jeg er ikke redd for han per dags dato, så jeg tenker heller at det er fint for han at han ble frikjent. Jeg ringte bare politiet fordi jeg følte meg utrygg i situasjonen da det skjedde, og det ble håndtert profesjonelt av alle parter, noe jeg satt stor pris på 🙂

  1. Hva vil du kalle din stil? Hva må jeg søke opp for å finne inspirasjon til klær som likner det du går med?

  2. gleder meg skikkelig til å se hvordan leiligheten blir når du har satt ditt preg på den!!!
   forresten, ville bare komme med et tips om st.hanshaugen: du har sikkert blitt tipset om det før, men rett ved krysset ullevålsveien/waldemar thranes gate ligger det en butikk som heter Røtter hvor alt som selges er økologisk. de selger både mat og kosmetikk, jeg blir alltid gående rundt der inne dødslenge for å se på alle tingene haha. jeg kjøpte menskoppen min der (lol) og bambus-tannbørste og alt mulig annet miljøvennlig og fint. anbefaler det!!! (og hvis du ikke allerede bruker menskopp anbefaler jeg det også, haha. etter at jeg begynte med det har jeg merket hvor tørre slimhinner man får av å bruke tampong, og så er det jo et pluss at det er veldig miljøvennlig også! det var litt uvant å bruke i starten, men etterhvert som jeg lærte meg å sette den i skikkelig ELSKER jeg den! lol, dagens mensentips til deg)
   håper du får en nydelig uke!

  3. Så godt å høre at det ikke bare er meg som vil være hjemme i sommer.. norsk luft og mitt eget kjøleskap er liksom litt diggere enn lange flyreiser med øresus, chips til frokost og kvelds og et språk jeg ikke skjønner noe av.

  4. En idé: du kan ha en “Kristine pusser opp” serie enten på bloggen eller youtube! Hadde vært SÅ interessant å følge posessen!

  5. Hei!
   Ved hvilken høyskole/universitet tok broren din bachelor og master?
   Kunne broren din kanskje tenkt seg og skrevet et gjesteinnlegg om hvordan han gikk inn for å få jobb i UD? Snakker han flere språk, utveksling, tips, utplassering? Evt om han ikke er komfortabel med å direkte skrive om UD siden han ikke har startet i jobben enda, så kunne han skrevet et innlegg med studietips generelt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg