3 nye plagg i garderoben

Annonse (inneholder sponset plagg fra LOUDS)

Årets bikini! Endelig fant jeg akkurat det jeg lette etter. Jeg er så sykt kresen på underdelene?? Denne er litt sånn brazilian eller hva man kaller det, og passer meg best. Overdelen er så klart ALT for liten, så jeg må bytte. Jeg er jo ikke vant til å ha pupper så bestiller fortsatt XS/S slik jeg gjorde før. Eller så går jeg bare og venter på at puppene mine skal forsvinne, jeg klarer ikke å tro at dette jeg har nå er noe annet enn hormoner. Og så klart en del vektoppgang. Jeg aner ikke.  Tiden vil vise! (FORTSATT IKKE SILIKON. ALDRI SILIKON ♥) Men en størrelse eller to større – yes! Nå gleder jeg meg til stranda i sommer!

Okey, dette er egentlig ikke et veldig typisk “meg”-plagg, men jeg likte den SÅ godt likevel! Fra Bik Bok, jeg skal bruke den på Piknik i Parken-festivalen til helgen som kommer. Tror den kan bli skikkelig fin! Skal lage en kul frisyre og style den, tror dere også kommer til å like det. Kanskje ikke helt festival, men på en måte er det litt det også. Jeg har gått litt lei av den Coachella-looken, så jeg vil prøve noe nytt. Jeg var faktisk på den festivalen for… to år siden?! Ja! Rett før jeg flyttet til Oslo. Med Veronika! HerreGUD, det føles ut som hundre år siden. Da var jeg 19, hadde hår til rumpa og ante ingenting om livet. Føler jeg nå… 🙂 Det samme kommer jeg sikkert til å tenke om to nye år.

DEN PERFEKTE LEVIS-BUKSA! Åååh!! Jeg ble så glad da jeg fikk denne av LOUDS <3 Bor i dem omtrent, de er så sjukt behagelige, og jeg elsker fargen. “Ekte denimfarge” som jeg pleier å kalle det, haha. Passer til absolutt alt. Dere finner den HER! Forresten, dette er ikke betalt. Jeg merker innlegget som annonse, men sånn som nå så vil jeg bare vise buksen av eget initiativ. Så klart, buksen er sponset, men dette er noe jeg selv velger å legge ut. Bare sånn at dere vet det… Jeg setter forresten ekstremt stor pris på de fine tilbakemeldingene deres på merkingen min. Det skulle bare mangle at jeg gjør jobben min riktig. For meg er det verdens enkleste ting å gjøre, og absolutt ikke noe å klage over. Om jeg går med et plagg fra garderoben min som er fra LOUDS på en Snapchat-story så må det merkes som annonse, og da kan det jo fort bli annonse overalt, men jeg vet at dere stoler på meg – alt kommer fra hjertet. Bedre å merke for mye enn for lite.

  1. Dritbra, Kristine!! Du er kanskje den eneste bloggeren som tørr å si det som det er, som f.eks. om at blogging ikke er en vanskelig jobb. Og det er så sant som du sier at det er bedre å merke for mye enn for lite. Det blir virkelig lagt merke til, og det står respekt av at du er så ærlig og profesjonell i jobben din.

  2. Må bare kommentere at vi har det samme spisestuebordet i bakgrunnen. 😁 Kjekt å se andre med samme taste! 😊

  3. Kjempefine innlegg du har,Krissy.
   Og du er så genuint vakker! 🙂
   Men du kan umulig være SÅ happy hele tiden etter bruddet? Du virker så “krampaktig lykkelig” hele tiden?
   Var livet og virkeligheten kun vanskelig de første 14. dagene?
   Håper du kan gi et ordentlig svar på hvordan du EGENTLIG har det nå.
   Supert at du har det flotters altså, for all del! 🙂

  4. Anonym: det har ikke noe med lykkelig å gjøre din taper. ingen er lykkelige i dette live. det er bare illusjon. men altså det er noe som heter ”bakkekontakt”. og smile og le enda du er knust, fordi live er bare to dager.

  5. Anonym: Om det forholdet hun var i var veldig giftig, så er det jo ikke så rart at hun føler på en letthet nå da.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg