bakgrunnsmusikk til livet

EN DRINK HJEMME HOS MEG MED MAGNUS FRA VIDEREGÅENDE SOM VAR PÅ BESØK I BYEN! SIST VI SÅ HVERANDRE VAR JUNI 2016, SISTE SKOLEDAG

(LOVER AT JEG VAR BLIDERE ENN PÅ BILDET)

SKALLDYRMIDDAG MED VAKRE DAMER

NYDELIGE HENRIETTE

BLÅSKJELL I SAFRAN

LØRDAG EN SOMMERDAG I JUNI

Heeeeey! For en dag jeg hadde i går!! Da jeg var i Amsterdam visste jeg at jeg ville komme hjem til en fantastisk helg, jeg bare… visste det. Plutselig var det juni og de deilige sommerkveldene jeg drømte om da jeg snublet og kavet på isen i vinter ble til virkelighet. Jeg kan felle en tåre bare av tanken. Denne sommeren blir eventyrlig, det vet jeg. Jeg var på Skaugum for første gang i hele mitt liv i går. Det skjedde, folkens. Jomfruturen min. Jeg har bodd i denne byen i snart to år men så og si aldri tatt steget innom et eneste utested. Egentlig er jeg jo ikke så fan av byen, men vet dere hva? Jeg koste meg skikkelig i går! Kanskje fordi jeg traff så mange kjentfolk, det er vel det som skal til for at jeg synes det er gøy ute. Å stå på et utested og danse med folk du ikke kjenner??? Jeg klarer ikke å digge det??? Tommel opp for gårsdagen, jeg koste meg SÅNN. Det eneste ekte problemet jeg har er at det ikke er bakgrunnsmusikk til livet. Nå ligger jeg i senga mi en søndagskveld og hører på musikk mens jeg ser tilbake på gårsdagens eventyr, men det hadde ikke gjort noe om musikken var der i øyeblikket også. ER JEG DEN ENESTE SOM HAR TENKT PÅ DET?

Nå skal jeg sove. I morgen er det shoot, møte på Egmont og jobb på planen. Jeg ser frem til en effektiv og deilig jobbeuke! Småplanene jeg har i hodet er: stå opp 06:45 hver dag, prøve ut to nye veganske middager, begynne å rydde i boden for å forberede meg til flyttingen, bade i sjøen og skrive. Skrive, skrive, skrive. Takk for at dere setter sånn pris på alt det jeg deler. Jeg tror det som gjør meg aller mest lykkelig om dagen er å skrive.

Kanskje jeg fant en lidenskap oppi det hele…

God natt og sov godt, dere som enda ikke har forsvunnet inn i drømmeland. Snakkes i morgen, klem fra deres Kristine x

  1. Jeg må bare få si hvor fantastisk det er å lese bloggen din! Du sprer positiv energi med innleggende dine uten at det virker overfladisk. Det er tydelig at skrivelysten din kommer innenfra – og det er så kjekt! Kjenner meg også mye igjen i det du skriver, noen ganger føles det som du setter ord på tankene mine. Tanker som jeg har trodd jeg var alene om. Det føles som vi er venninner, selv om jeg aldri har møtt deg, hahah.
   Forresten, sist jeg var i Oslo var jeg innom Velouria Vintage etter anbefaling fra deg. Jeg fant en Armani silkebukse, og den satt som et skudd! Så TAKK!

  2. Åhh du GLØDER!
   SOUNDTRACK TIL LIVET er mitt livs største drøm hahaha. Uansett hvor dårlig humør jeg er i, om jeg har musikk i ørene og skrur favorittene på fullt, må holde meg for å ikke daaanse nedover gaten. Ahhhhh hvem trenger vel narkotiske stoffer når man kan ruse seg på musikk?

  3. Kan du legge ut spotify listene dine? Blir så inspirert av alt du legger ut om dagen, kunne trengt noen freshe jazz lister på øret✨

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg