meg og bloggerne-damene

BLOGGERNE KOMMER TIL HØSTEN. FOR EN FIN GJENG!

(Jeg må bare nevne det: da jeg var 14 år var jeg verdens største fan av Caroline Berg Eriksen (som da for meg var Fotballfrue), jeg kopierte antrekkene hennes fordi jeg ble så inspirert når hun kombinerte rosa tettsittende jeans med en blondetopp. Husker det som om det var i går. Da hun svarte på kommentaren min i kommentarfeltet hennes en gang hoppet jeg nesten i TAKET, så glad ble jeg. Jeg digget den dama så sykt, og jeg digger henne like mye fortsatt)

Hei og god tirsdag!

Takk for alle de fine kommentarene i det siste.. Jeg har aldri vært så glad i å blogge som det jeg er nå om dagen. Da jeg kom hjem i går VAR JEG SÅ KLAR FOR Å VÆRE ALENE etter en (veldig fin) dag med mange mennesker, at jeg seriøst hang i leiligheten i åtte timer i strekk uten å egentlig gjøre noe. Du vet du aldri kjeder deg når du ikke engang føler du har tid til å se film selv om du har all tid i verden til å se film. Haha. La meg klokka HALV 2 og det har jeg ikke gjort siden jeg var 18 år og aldri trengte søvn. (Øvde til geografi-prøve til klokken 05:00 om natten. Jeg hadde evig energi) Likevel våknet jeg i godt humør, helt uthvilt i dag!! Deilig hva solen gjør <3

Nå er jeg på Egmont og har nettopp pratet litt med sjefen min, planen er å jobbe her i et par timer før jeg drar hjemover og møter en venninne. Usikker på om vi skal bade eller ta et glass rødvin på en rooftop?!

    1. Heisann! Lurer på om du kan skrive et innlegg om hvordan du følte deg når du var ensom, hva du gjorde med det og hvordan du gjor det?

    2. HVA er det pilotfrue har på seg.. altså, jeg vet at det er en gravidebukse. Men dama har jo misforstått totalt! Genseren må jo være over den siste stoffdelen. Den er ikke laget sånn for at man skal ha magetopp til. Det der så helt krise ut..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg