den nye sommerdrikken

Annonse for Noisy

HOLA! I går var jeg faktisk på årets første festival, tenk det. NÅ er det offisielt sommer. Jeg vet ikke om dere så at jeg fikk en liten leveranse på døren her om dagen? Herregud, jeg ble så glad at jeg holdt på å hoppe i taket. Jeg sa at jeg måtte smake på drikken før jeg inngikk dette samarbeidet, jeg er nemlig kresen (erfaren brusdrikker), og da jeg smakte Noisy Zero med mango & pasjonsfrukt… YES. Ja!!! Jeg sluttet å drikke brus i fjor, av en årsak: jeg fikk ikke i meg nok vann. Dette var fordi jeg drakk helt enorme mengder, kan kanskje si at jeg var litt avhengig. 3 liter om dagen? Ja, litt avhengig. Så jeg sluttet, og får nå i meg vann gjennom hele dagen som var hele formålet. Når folk spør meg hva jeg drikker så er det kun fire svar: kaffe, vann, ananasjuice og rødvin. Men nå er det fem!! Noisy!

Det her er sånne små moments hvor det er helt perfekt å ha Noisy:

… når jeg kommer hjem etter en lang dag på jobb. Jeg heller Noisy opp i favoritt-koppen min i keramikk fra Skagerak, sammen med masse isbiter, slenger meg ned på sofaen, puster ut… mmm!

… når jeg sitter på bussen. Jeg craver alltid noe når jeg sitter på bussen. Juicy, fresht, boblete.. Noisy er perfekt

… på stranda med venner

… on the go, i veska. Jeg var ute av huset i hele går (haha, uvant meg), så jeg tok med meg Noisy Mango & Pasjonsfrukt og Noisy Pære & Sitron, og det var så digg. Små gleder!! Dere vet jo meg. Jeg er all about små gleder

(Følte meg veldig pen i går forresten!)

Forfriskende annerledes!!

Senere i sommer kommer det konkurranse hvor dere kan vinne Noisy!! Jippi!! Jeg gleder meg til å la dere smake!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg