verdens enkleste dressing til salat

Okey, jeg lagde dette nettopp som kvelds-snacks (fordi jeg har mensen og må ha noe å tygge på hele tiden). Salat med stekte rødbeter. Jeg slengte bare sammen det jeg hadde hjemme; salat, rødløk, avokado og tomat. Easy as that! Dette kan du gjerne bruke som tilbehør til en middag, men det var egentlig ikke selve salaten jeg ville prate om i dag.

(Sorry, jeg hadde ikke tenkt å poste salaten på bloggen da jeg lagde den så den ser ikke så pen ut. Lol)

… men dressingen!! Som spicer opp ENHVER salat. Den er ikke vegansk, noe som gjør at jeg egentlig ikke har lyst å tipse om den (haha, jeg tar dette seriøst som dere skjønner), men jeg må bare. Jeg er på god vei mot det plantebaserte kostholdet, altså! Den eneste ingrediensen som ødelegger her er sennep.

Du trenger altså bare:

OLIVENOLJE

DIJON-SENNEP

BALSAMICO

SITRON (JEG HADDE DET IKKE I DAG)

Jeg har ikke noe mål på hvor mye jeg bruker av hver ingrediens, men mest Dijon-sennep naturligvis, og så litt balsamico, olivenolje og sitron. Masse sitron, faktisk. Det er sykt digg. Miks sammen og voila, du har en sykt fresh og ganske sterk dressing som virkelig gir futt på salaten. (“Gir futt”… lol. Så teit jeg er i språket) Seriøst, den er sååå god!! Vanlig salat er BORING AS F**K men med denne dressingen blir det sykt snacks!!!

Sorry for mye utropstegn!! Blir bare veldig gira av å snakke om ting som smaker godt!!

Nam!!

God natt, kjære venner. Jeg holder på å lufte hele leiligheten og dynen min bare sånn at det skal bli ekstra digg å sove i natt. Elsker å gjøre det. Jeg kommer sikkert ikke til å legge meg før om 3 timer da, men jeg sier god natt likevel. Elsker å sitte oppe lenge!! Fader ass, jeg føler jeg har blitt Kristine igjen.

Siste innlegg