følelser som var

Akkurat her, i denne gata, stod jeg i boots som ikke var lukket igjen og en tynn genser i desember. Skrek etter kjærlighet. Tryglet om å bli elsket. Jenta som lovte at hun aldri skulle bli desperat, hun som snakket høyest av dem alle. Da jeg satt på lunsjbordet i 2. klasse videregående med gjengen min var det jeg som pratet høyest om kjærlighet, som om jeg hadde noe som helst peiling. Jeg jogget forbi her i dag morges, på vei mot Akerselva, og det var litt godt egentlig. Å kjenne på alle de følelsene uten at det er en realitet lenger. Det er rart, med kjærlighet, tenk når jeg leser tilbake på dette her i en ny forelskelsesrus. Gud, ååh, det er altfor langt frem i tid for meg å tenke, men helt ærlig, jeg vet at jeg skal bli forelsket igjen. Det er en fin tanke.

Overtakelse om 9 dager!! Herregud! Dette er siste helgen min i denne leiligheten, PÅ LØKKA! Jeg kan nesten ikke tro det. I går bestilte jeg bilder som jeg skal ha på veggen i leiligheten, jeg fant et par bilder fra noen av mine favoritt-filmer som jeg bare MÅ ramme inn. Fargene passer perfekt til leiligheten, jeg gleder meg til å vise dere.

  1. Hvilken nettside bestilte du bildene på? Leter etter noen fine jeg også, trenger litt inspo hihi. Du er nydelig, Kristine ❤️

  2. bloggen din er så fin for tiden, du virker så glad og lett i hjertet, det er fint å se.
   og du, jeg vil bare si TAKK for at du deler veien mot å bli veganer, jeg har skikkelig lyst til å begrense mitt eget kjøttinntak og blir så inspirert av deg, elsker at bloggen din er ekte og mer enn reklameinnlegg på reklameinnlegg, du skriver viktig og vakkert og jeg elsker at du practice what you preach. ville bare si det. håper du har en bra uke!

  3. Så utrolig fint du skriver.
   Så lett, dansende og fritt.
   Jeg elsker og lese og jeg blir veldig rørt av tekstene dine.
   Heier masse på deg, K <3

  4. Kjære Kristine
   Du skriver så inspirerende. Jeg trodde aldri jeg skulle begynne å skrive ned følelser, men hver gang jeg leser bloggen din får jeg så lyst til å bare få ut alt, og ikke gjennom tårer hver gang. Forelskelsen min har flytta, og jeg sitter igjen i denne kjedelige byen med minner av han overalt, og det hjelper så å skrive ned hva jeg føler, spesielt med en deilig spilleliste med sanger som gjør det mye lettere å sette ord på ting. Tusen takk gode deg, kjærlighetssorgen er her hos meg også, men vet jeg finner ut at det. Masse klemme

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg