6 tanker på en onsdag

TANKER JEG HAR HATT I DAG

Jeg blir glad av å tenke på Sari. Hjertet mitt vokste for den jenta, jeg har en følelse på at vi kommer til å ha noe med hverandre å gjøre selv om vi bor i to forskjellige byer akkurat nå. Jeg vet ikke, jeg blir bare alltid så glad når jeg får en melding av henne, når hun sender meg bilde av en kjole hun har på seg og skiver “Krisssy kjole”. Haha, vi kjenner hverandre så godt, alt vi trengte var 16 dager i Milano. MIN FINE BLOMST som jeg pleier å kalle henne. Hun er det

De siste ukene har jeg vært skikkelig flink til å bruke maten jeg har her hjemme i stedet for å handle på butikken. Tenkte det kunne være smart før jeg flyttet, så sparer jeg penger og planeten og flyttelasset mitt

Fra nå av skal jeg handle med kun kontanter. Herregud, det er verdens mest geniale ting. Det var det faktisk Sari som pratet om da vi gikk gatelangs i Milano i februar, og jeg kom plutselig på det i sted da jeg skulle kjøpe Q-tips på butikken. Når man har pengene fysisk i hånden får man mye mer forståelse av hvor mye penger man faktisk bruker, i motsetning til når man drar kortet og ofte ikke engang tenker over at penger forsvinner fra konto

I morgen skal jeg på Universal Music sin sommerfest og jeg gleder meg skikkelig! Jeg dro ikke i fjor fordi jeg nettopp hadde kommet hjem fra Kroatia og var skikkelig sliten etter å ha reist. (Og fordi jeg og min eks hadde post-depresjon etter å ha avsluttet turen med å være i Zagreb i 3 dager. Det var som å feriere på et gravsted, for et grusomt sted å befinne seg. Kanskje det var tid og sted som var feil, jeg ble bare helt kvalt av å være der. Utenom da vi dro på Museum Of Broken Relationships, som var en opplevelse jeg kommer til å ha i hjertet mitt for alltid. Jeg visste at forholdet våres ville ta slutt allerede da og derfor var det ekstra spesielt å være på et museum fullt av knuste hjerter.) Anyway, i år skal jeg på Universal Music sin sommerfest, og jeg GLEDER meg! Du vet, sånn ekte glede seg!! Det er så deilig å se frem til ting!

Jeg glemte å kjøpe dopapir. FANKEN! Jeg visste det var noe jeg hadde glemt! Rekker jeg butikken før det stenger? Jeg synes egentlig det er sykt hyggelig å gå på butikken sent, når det er blitt litt kjølig og vinden blåser i håret. Lysene i blokkene skrur seg av, byen sovner. Ahhhh. (Dette er da Kristine Ullebø som elsker livet så mye at hun til og med synes det er idyllisk å dra på Rema 1000 for å handle dopapir)

I morgen skal jeg stå opp 06:45, spise en digg frokost og jobbe så mye som mulig før jeg drar på Fitting klokka 11:00 hos Onepiece. Jeg ble booket inn som modell for dem nå i slutten av juni, samme dag som jeg har overtakelse av leiligheten min. Som dere sikkert forstår; det skjer mye om dagen. Men det er gøy!!

TAKK FOR AT DERE ER SÅ GØY Å BLOGGE FOR OM DAGEN. HERLIGHET, JEG VIL BLI VENN MED DERE ALLE SAMMEN, DERE VIRKER LIKE FETE SOM MEG

(LOL)

MEN JA

ILU

23 kommentarer
  1. Hvis du har fått mange ekstra klikk på bloggen i det siste, sååå er det mest sannsynlig meg (og maaaange andre) som bare venter på mer Krisssy inspo😍 Blir sååå glad av å lese bloggen din og følge deg! Håper du får en super dag vakre deg!

  2. Gjerne del noen oppskrifter?? 🙂 Blant annet det du skrev om i forrige innlegg om pålegg på knekkebrød som du ble tipset om.

  3. Christine: Jeg tror bare alle omstendighetene for min del var feil akkurat der og da. Det var jo ingen spesifikke ting med byen som gjorde at jeg følte det sånn, men ja.. jeg vet ikke, jeg fikk bare ikke puste ordentlig der

   Litt død by, og jeg var kanskje litt død inni meg også på den tiden

   Ikke en fin kombo :’D

  4. Kristine, du er FANTASTISK!! Blir genuint glad og lykkelig av å klikke meg inn på bloggen din. Du inspirerer, og hjelper meg å se det fine i små øyeblikk, og hverdagen. Takk!

  5. Åh, jeg digger å lese bloggen din! Jeg blir minnet på om at jeg må sette mer pris på de fine, små tingene i hverdagen, og de betyr så utrolig mye mer enn man skulle trodd. Forresten så tror jeg kanskje også at jeg skal begynne å betale mer kontant, det er jo kjempesmart!

  6. Bloggen din er virkelig høydepunktet i hverdagen min, og den hjelper meg så utrolig mye når jeg har en dårlig dag. Du klarer å sette så bra ord på ting, på ting jeg også føler men ikke klarer å forklare. Jeg har selv vært/er i et destruktivt forhold, jeg har mistet følelsene for denne personen, meg jeg klarer ikke gjøre det slutt. Det føles som jeg bare er desperat etter å bli elsket, og gjør hva som helst for å oppmerksomheten til den personen. Jeg har mistet meg selv, mistet venner og noen ganger føles det som om jeg faktisk holder på å bli gal. Det vondeste er likevel at man har et så stort ønske og drømmer om kjærlighet, men så får man det motsatte. Men hvis du klarte å komme deg ut av det forholdet, så skal jeg også klare det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg