her bør du handle mat i Oslo!

# HOT TIP FROM KRISSSY!

A FOOD MARKET

OSTERHAUS’ GATE 8

Okei, dette er blitt mitt nye favoritt-sted i Oslo! Her får du kjøpt SÅ mye digg mat, til en helt fantastisk pris. All den maten du ikke får tak i på de vanlige butikkene! Dessuten synes jeg det er bra å støtte disse uavhengige butikkene, som blant annet selger mye frukt og grønt til en billigere penge, det skaper litt konkurranse til overfor de store kjedene. Anyway, dette er en STOR asiatisk dagligvare, og jeg er innom her nesten kanskje flere ganger i uka. Bare vær obs, for det er ikke absolutt alt som er billigere, så sjekk prisen før du hiver alt på båndet 🙂 Jeg har aldri handlet for mer enn 150 kr her, selv om jeg har fylt opp en hel handlekurv. Fantastisk!

Dette må du kjøpe!

RISNUDLER

GLASSNUDLER

GRØNNSAKSNUDLER (SJUKT GODT!! PRØVDE NÅ NYLIG!)

KORIANDER / PEPPERMYNTE MED RØTTER (VARER MYE LENGER ENN DE I POTTE HVIS DU LEGGER DET I KJØLESKAPET)

LIME! BILLIG! HOT AND SOUR SOUP MIX (HVIS DU ER GLAD I STERK MAT ER DENNE HELT MAGISK Å HA I MATEN. BRUKER DEM I HJEMMELAGET SUPPE OG I NUDLENE MINE)

SJØGRESS-CHIPS

Siden så mange har spurt. Jeg elsker denne sjappa, virkelig! Du får også kjøpt mye snacks i frysedisken, som foreksempel bao-brød. Jeg skal invitere til hjemmelaget bao-middag så fort jeg er på plass i den nye leiligheten min! Nesten hjemmelaget, da. Alle råvarene og sausene skal jeg tilberede selv. Om du ikke vet hva det er, søk opp bilde! Det er kanskje noe av det diggeste jeg vet. Du får også kjøpt fryste dumplings, blant annet. Mye digg!

8 kommentarer
  1. Anbefaler også å støtte norske bønder direkte på utsalgssteder og grønnsaksmarkeder. De store butikk-kjedene selger norsk frukt og grønt sykt dyrt og bonden sitter igjen med lite og av og til TAP av å selge til de..
   Hilsen datter av norsk bærprodusent

  2. Jeg har vært der en gang, og syntes de hadde så mye spennende:D Anbefaler også å ta en titt i frysedisken hvis du vil ha kjøtterstatninger, de har bl.a en stor “skinke” og “scampi” og “laks”:D

  3. Anbefaler en tur til UR kolonial i Helgesens gate på Løkka. De har fantastisk bra kvalitet og gode veganske alternativer.

  4. Bare lurer..
   later du som at du er poet, for å klarere hjertet ditt? Jeg gjør..
   later du som du elsker hverdagen og at alt er idyllisk, selv om virkeligheten er ganske fjern fra det? Jeg gjør
   Våkner du av og til, bare ser i taket og ikke ønsker dagen velkommen? jeg gjør

  5. Grunnen til at innvandrersjapper ofte har billigere frukt og grønt er dessverre fordi de ikke betaler moms for frukt og grønt.
   Så vi betaler dermed lavere pris =)
   Er fint å støtte dem, men de følger dessverre ikke alle reglene som de større matbutikk-kjedene gjør

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg