jeg vet

De fine meldingene

og låtene du sender

De spiller ingen rolle nå

For du hadde hundrevis av dager på å elske meg,

mens du hadde hjertet ditt alle andre steder

Jeg er verdens svakeste for deg,

det vet du

En klem fra deg og isen rundt hjertet mitt smelter på to, kanskje tre sekunder

Men jeg må løpe min vei

ezgif_com_optimize_2

Jeg måtte gi slipp. To dager for meg selv, tenke gjennom alt, gå gjennom alle følelsene, litt kaotisk, veldig vondt, men veldig fint. Jeg måtte gi slipp i går, på ekte. Si til meg selv at vi aldri skal ses igjen. Jeg vil ikke glemme noe, jeg vil bare ha fred i hjertet mitt. Selv om det er det vondeste i hele verden, så kan jeg ikke lure hjertet, og sannheten er at jeg er livredd for å gå glipp av livet dersom jeg fortsatt hadde holdt fast på deg.

Sola skinner og jeg har fått et par til nye fregner. Mandag, ah, det er fortsatt noe så vakkert ved denne dagen at jeg våkner med et smil rundt munnen uten noen særlig grunn. Jeg må være fri nå, jeg må oppleve mer av livet, det er fortsatt følelser der ute jeg ikke har kjent på, mennesker jeg har til gode å elske. Mennesker der ute som jeg kanskje har passert på gata, uvitende om at vi skal holde rundt hverandre om et års tid. Hvem vet?

Jeg vet.

xx

Jeg har en nydelig uke fremfor meg! Endelig er helgen over (haha), jeg stod opp ekstra tidlig i dag så jeg kunne spise en lengre frokost. Og danse i speilet til de nye favoritt-sangene mine. Denne uka blir bra. Middager, fotoshoot, overtakelse av leilighet, for å nevne noe av det!!! Det er kjempehektisk men så utrolig spennende!

30 kommentarer
  1. <3 åå kristine. takk for disse såre tekstene, det føles litt som å få et glimt av sjelen din, og FOR en sjel. yesssss!

  2. “mennesker der ute som jeg kanskje har passert på gata, uvitende om at vi skal holde rundt hverandre om et års tid”.
   Utrolig poetisk OG sant!! made my day😍

  3. det høres ut som du har fått til det jeg har prøvd på i tre år. Jeg er så glad på dine vegne, men forstår ikke hvor du finner styrken.

  4. Jeg håper at du fra tid til annen minner deg selv på at du er ung – du har så lov til å prøve og feile før du forhåpentligvis lærer en hel masse av det. Jeg kjenner deg ikke, men føler med hele meg at jeg er oppriktig stolt over deg og de valgene du har tatt for ditt liv og din fremtid. Heia, heia!

  5. Du har virket hevet denne bloggen flere hakk etter du ble singel. Jeg håper du selv ser hvor fantastisk du er som person, du fortjener kun det beste. Det skal mye styrke til for å kunne gi slipp på en man elsker, stå på ❤️

  6. Du er så vanvittig modig! Du er sjefen i ditt liv nå og det er så nydelig å se hvordan den vakre blomsten som du er springer mer og mer ut fra dag til dag… alt du legger merke til, alle detaljer. Du er et nydelig menneske som fortjener godhet og MASSE kjærlighet rundt deg.
   Aldri la noen få prøve å dempe deg, si at du er for mye av noe eller for lite av noe annet… du må være akkurat den du er. Det er da du blomstrer som best ❤️

  7. Takk for at du deler. Det er så beundringsverdig. Har alltid likt deg, men respekten jeg har for deg nå er enorm.

  8. Du er så sterk i all din sårbarhet og nakenhet, du inspirerer enormt og jeg tror du er til stor hjelp for andre. Jeg håper av hele min sjel du aldri går tilbake til den fyren, for han visner sjelen din med sin energi og falskhet. Du er på et helt annet sted enn ham og det er ikke din jobb å få ham til samme sted, han er et blylodd rundt beina dine, så jeg håper virkelig for din del at du aldri mer har med ham å gjøre, fine du. Ønsker deg alt det beste!

  9. Respekt for at du greier å dele alt det ekte. Fra de dagene hvor du er blind til de dagene du har våknet, gjennom solskinn og gjennom sorg. Fatter ikke hvor du tar styrken fra!
   Jeg er fremdeles svak etter 1 år, og sitter bare og venter på en magisk telefon som jeg vet aldri kommer. Skulle gjerne lært litt fra deg.

  10. Kjære Kristine, du sier det jo sjæl, men ja, stå i det. Det vonde må jo inspiseres. Er så glad for at du heller gir det vonde en klem (for det er ensomt!) enn at du løper vekk. En inspirasjon og en pause i hverdagen, det er deg, det.
   Mari

  11. Flott skrevet, Kristine! Du er sterk som ikke gir etter, og du tar et klokt valg. Stå på. Du kommer deg gjennom dette, og du vil ha lært så utrolig mye ut av det.

  12. Du er så inspirerende og sterk kristine. Vet utrolig godt for vanskelig det ikke er å gi etter for mas og meldinger fra en person du elsker men som overhodet ikke er bra for deg. Blir lettere etterhvert og når du er “ute” av det ser man situasjonen klart og innser hvor utrolig mye bedre man har det alene. Da blir alt mye lettere xx

  13. Really your style of writing is something I truly enjoy♥ I missed visiting your blog, I got caught up in the university applications and entrance exams but I am hoping to stick around now.
   I hope you will be happy Kristine

  14. Så nettopp på en reprise av Bloggerne fra da du bodde i Førde. der du er omringet av venninner. Du har skrevet flere ganger på bloggen at du ikke hadde venninner i Førde. Kan du forklare?

  15. fantastisk tekst og må også bare nevne hvor amazing du så ut på den videoen, elske hårfargen din og du har et unikt vakkert ansikt

  16. Så nydelig og riktig beskrevet. Jeg fikk tårer i øynene.
   Går du tilbake er ofte fasen som er bra kort og devalueringen verre. Les gjerne mer på psykopati og kjærlighet. Særlig om NK. God helg. Klem

  17. Tenk den fantastiske fyren som kommer til å holde rundt deg om et år, en måned, hvem vet! En du kan beundre, som behandler deg bra, og hvor alt bare stemmer! En må være fri for å ikke bare passere ham på gaten. Gleder meg på dine vegne!

  18. Du skriver så ufattelig deilig. Minnene bare strømmer på, detaljer rundt hendelser jeg hadde helt glemt dukker plutselig opp. Kjærlighetssorg er den ene tingen som gjør livet værst å leve – mens kjærligheten, den ekte, ufiltrerte kjærligheten som løfter deg høyere enn skyene og langt inn i universet. Det er DEN følelsen som gjør livet så jævlig verdt all smerten.
   Men smerten, det er en av dine beste venner. Smerten gjør at du kjenner pulsen, og når det stormer som værst, så kan smerten være så brutal at man ikke lengre ønsker å trekke inn et eneste åndedrag. Dessverre, og heldigvis, så er smerte det eneste som gjør deg sterk. Det gjør deg forberedt på vondere ting som er i vente, for kjærlighetssorg er langt ifra det værste et menneske kan leve med.
   Jeg har aldri «lest deg» så lykkelig og klok. Og jeg er så glad på dine vegne. Jeg unner deg mennesker som vil mate deg med opplevelser og minner som du kan ta deg med til graven.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg