HEI!

EN LITEN PAUSE FRA FLYTTING & JOBB

HEI! JEG SAVNER DERE!! UNNSKYLD! Det er ingenting i hele verden jeg hater mer enn å ikke blogge. For meg er ikke det “fri”, for meg er det TORTUR. Haha, jeg elsker jo å blogge. Denne uken er sykt hektisk men JEG HAR SÅ MYE Å DELE! Skal presse inn all tid jeg har 🙂

Jeg takler stress dårlig. Skikkelig dårlig. Det er derfor jeg elsker Løkka-livet som jeg kaller det, eller “hverdagen” kan man vel kalle det. Der alt er på stell, og jeg får tid til å lage god mat, skrive uten at noen venter på meg, høre på hele favoritt-albumet mitt, ta telefonen når folk ringer og løpe meg en joggetur langs Akerselva når dagen er ferdig. St. Hanshaugen-livet får jeg kalle det fra fredag av! Haha! Nei da, men det er jo alltid stress å flytte, men jeg fikk hjelp av verdens beste Helene i går så jeg er godt i gang. Vi dro på butikken og kjøpte søppelsekker, dro hjem, pakket mens vi skravlet høl i huet på hverandre, og BAM. Plutselig var nesten alt pakket ned. Deilig!!

Husker dere at jeg hørte så mye på “Det går over” av Trygve Skaug i høst? Gud, jeg får nesten gåsehud av å høre de låtene nå, fordi det tar meg tilbake til høsten og alt jeg følte da. Jeg har repostet noen av diktene hans her på bloggen min også, og er det ikke rart hvordan tilfeldigheter skjer.. plutselig sitter vi sammen på toppen av Oslo for en middag sammen. For en klok mann! Jeg føler meg så utrolig heldig som får møte alle disse menneskene på reisen min.

Takknemlighet tar deg langt

Veldig langt

(LOL. Legg merke til at jeg sitter med mobilen på Spotify og streamer egen musikk!!! Jeg ekke GOD)

Vakreste byen!! Jeg elsker Oslo så mye at det nesten gjør vondt!!! ELSKER OSLO!

Nå sitter jeg i treningstøyet og skal ut og løpe meg en tur. Faderullan så deilig!! Jeg ELSKER jo å løpe! Nesten ingenting får meg til å føle meg mer fri enn det. (Hjemme i Førde på Solheims-fjellet så klart, ingenting slår det)

11 kommentarer
  1. Hei Kristine, bruker du ikke snap mer? Elsket å se på mystoriene dine 🙁 ❤️
   Ha en fin kveld videre!

  2. Jeg blir i så godt humør av å lese bloggen din om dagen, det smitter liksom. Når du har det bra har jeg det bra❤ Vet ikke hva det er, men du stråler for tiden og jeg elsker vibbene og bildene dine gir meg så mye inspirasjon. Ha en fortsatt fin sommer!

  3. Synes det er nydelig at en innflytter elsker Oslo like mye som meg! Sykler rundt om i byen min og har en utrolig ?tørst? etter å utforske alle parker, cafeer, gater ++ Og det gjør faktisk nesten vondt! Denne uken var jeg mye ved sjøen og hadde lyst til å gråte det var så fint.
   Masse lykke til med flyttingen ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg