kvelds-løpetur

Annonse for LOUDS

Åååh <3 I går kveld ble en skikkelig fin kveld. Jeg hoppet nemlig i treningstøyet etter en lang dag og DET VAR SÅ DEILIG! Å løpe i gatene som snart ikke er nabolaget mitt lenger, nedover langs Akerselva. Jeg har minner rundt om i hele denne byen. På hvert eneste hjørne, på hver eneste kafè, i hver eneste gate ligger det følelser. Jeg er sjukt sentimental om dagen og det er fordi det er mye som forandrer seg i livet mitt nå, JEG SKAL FLYTTE! Dere vet at jeg legger ekstremt mye sjel i alt rundt meg, så det å flytte er for meg ekstremt dramatisk. Nå er jo jeg ganske dramatisk fra før også

Eller bare full av følelser

(Dramatisk OG full av følelser)

Anyway! Jeg elsker at jeg lever ut 16 år gamle Krisssy og ikke er redd for å ta med meg kameraet ut på gata. Hvis folk stirrer så tenker jeg bare at jeg sikkert ikke kommer til å se dem igjen. Så er det liksom ikke så skummelt likevel.

SE SÅ FRESH JEG ER!!! Klærne mine!!!

JEG HAR PÅ MEG KLÆR FRA PUMA XTREME PACK

ALT FINNER DERE HER!

Tights HER, topp HER, sko HER. Seriøst, jeg har valset rundt i de samme gamle treningsklærne i altfor lang tid nå, forstår jo FORT hvorfor treningslysten har blomstret nå i det siste. Jeg har jo de fresheste treningsklærne! Man får liksom litt lyst å bare gå ut der og vise det frem, haha. Jeg er kjempekresen på tights når det kommer til trening, denne her er helt fantastisk å gå med. Sitter som et skudd! (Og “strammer” ikke noe vondt sted, slik jeg ofte føler tightser gjør. Dritirriterende)

Elsker sminken jeg fikk!!

Nå ble jeg skikkelig gira på å blogge mer om trening, forresten!! Bare av å skrive dette innlegget! Det har jo liksom ikke vært rom for så mye annet enn følelser på denne bloggen den siste tiden (ha ha), men nå flytter jeg inn i min egen leilighet, livet kommer omsider på stell (på ekte denne gangen), så dere skal ikke se bort ifra litt treningsmas fra meg i sommer! La oss trene sammen!

Forresten, dere får med gratis handlenett når dere handler hos LOUDS! De er sykt fine. Elsker stoffet, jeg tar alltid med meg to på butikken for å handle <3 Klems!

16 kommentarer

Siste innlegg