i dag våknet jeg på St. Hanshaugen!

HERREGUD!

Er det ikke rart hvordan man plutselig bare våkner et helt annet sted? Sånn, nå er dette livet. Et helt nytt sted. Ny matbutikk, det er ikke lenger hun hyggelige som jobber på Rema på Grünerløkka jeg skal møte hver dag, nye naboer jeg støter på i gangen, prøver å gjøre et fint inntrykk, halloooo, jeg er ny her! Hei! Hei! Mitt navn er Kristine! Nytt kjøkken, jeg har ikke det samme systemet på kjøkkenskuffen her som i den forrige leiligheten, noen av kjøkkenskapene er så høye at jeg må ha stol for å nå opp, alt fremfor meg er nytt og jeg klumser litt på veien. Stod i dusjen og hadde glemt å pakke ut håndklærne. Jeg har FLYTTA, folkens! Herreguuuud! Alt gikk veldig fort for seg i går, jeg bestilte flyttebyrå så vi var ferdig på kanskje to-tre timer. Nå sitter jeg i fjerde etasje med vinduene åpne ut mot St. Hans-parken, herregud. Jeg bare smiler fra øre til øre. Nå falt plutselig ting litt på plass i livet mitt også, omsider. Kaotisk vil jeg alltid være, men nå kan livet mitt bare være så kaotisk det bare vil for jeg har alltid et hjem å trekke meg tilbake til. Det er det som er så deilig. Dette er mitt nå. Mitt! Grunnmuren min, stedet jeg alltid kan være trygg. Det har jeg bestemt meg for. Her skal jeg uttrykke meg, være kreativ, åpne hjertet mitt, jobbe, være glad og være lei meg. Det er plass til alt her. Jeg har en SKIKKELIG god følelse i kroppen her! Det føles bare veldig, veldig riktig.

Og da jeg våknet klokka 06:00 i dag fordi sola skinte inn de store vinduene mine var jeg så glad at jeg holdt på å gråte. Et øyeblikk helt for meg selv, jeg hadde ikke behov for å dele det med noen andre i hele verden, bare meg selv og alt inni meg. Dro av meg lin-sengetøyet og småløp inn på kjøkkenet, barbeint på tregulvet, laget meg kaffe og gråt. Gråt. På ekte. Herregud!!!!!! JEG HAR KJØPT MEG MIN FØRSTE BOLIG!

Og jeg begynner nesten å gråte igjen allerede nå, fordi jeg tenker på hvor heldig jeg er som har fått muligheten til å gjøre dette. Alt takket være dere. Herregud, det føles som jeg skylder dere alt i verden, vær så snill å komme på besøk for et glass rødvin med meg på balkongen. En og en. Jeg DØR. Dere er de beste i hele verden. Jeg sier ikke ” jeg elsker deg” ofte men JEG ELSKER DERE!!!!!!

Jeg lover å inspirere dere for alltid!! X

29 kommentarer
  1. Må bare si det enda en gang, du skriver vanvittige gode tekster! Kjenner gåsehuden kommer krypende ofte, ved hjelp av dine innlegg! Er virkelig vi som burde takke, så Tusentakk! Gjør med oppriktig glad i hjerte å se at du bare utnytter alt smått, å ser at det er nemlig det lille som utgjør det store!
   Klem

  2. Du er den eneste som skiller deg ut i blogg Norge. På en veldig positiv måte! Vært innlegg er unikt, det er deg, og det er ikke noe du leser på alle andre blogger. Unner deg det du har oppnådd!

  3. Åååååå, du er så hærlig, Kristine! <3<3<3 Digger måten du skriver på, tenker på... ja, alt! 🙂
   For tiden går bloggerne på repise på tv2 livsstil. Er så gøy å se tilbake på det... kontra nå! Digget deg da, og enda mer nå! <3<3<3
   Stor klem fra trofast følger! <3<3<3

  4. Åhhh så sykt fint det er der! Det er virkelig drømmeleiligheten altså. Også er du så flink å innrede! Håper det blir en video/flere bilder av leiligheten etterhvert 😀

  5. Du er virkelig nydelig, både på utsiden og innsiden. Elsker alt du skriver!!!! Gleder meg til å bli inspirert av deg til å se gleden i de hverdagslige tingene for alltid <3 <3 Masse lykke til med ny bolig!! Og gratulerer så mye!

  6. dette var utrolig fint å lese, og VELKOMMEN til nabolaget!!! tror du kommer til å trives skikkelig godt. det er virkelig en fryd å lese bloggen din for tiden, så mye positivitet blandet med sårbarhet – perfekt kombinasjon! føler meg liksom så hjemme her, haha!
   har tipset om det før, men må si det en gang til; gå på tur i vår frelsers gravlund, oslos vakreste park med helt nydelige gamle trær og gravsteiner, alltid mye færre mennesker enn i andre parker, ofte får man være nesten helt alene der. Fantastisk sted å gå for å bare være. puste, liksom.

  7. Du skriver veldig bra. Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive riktig norsk. Du er DEN ENESTE (!!!) av de større bloggerne som ikke har skrivefeil. I tillegg skriver du EKTE og beskrivende UTEN at det bare er en adjektivhistorie – du fyller ikke bare inn ord og floskler for å virke «annerledes og dyp», du er faktisk flink til å skildre. Min mening er du den eneste i blogg-Norge som faktisk mestrer å skrive:) Takk! Det er viktig at de yngre leser litt god norsk, også….:)

  8. Jeg må si at jeg er imponert over at det faktisk finnes en blogger der ute med vettet i behold! I tillegg er de fleste innleggene dine personlige innlegg og ikke reklame. Du spammer verken Instagram eller snapchat med “SWIPE OPP for å se den store nyheten!!!” etterfulgt av “jeg tisset på ett offentlig toalett i dag”. Du har nå kjøpt egne leilighet og brukt pengene dine på noe fornuftig! En av de få bloggerne som ikke provoserer herfra til månen. Gratulerer med leiligheten og lykke til videre! 🙂

  9. For en utrolig herlig leilighet! Det blir spennende å følge med framover! Elsker den personen du er nå for tiden, så utrolig sprudlende og energigivende!! <3

  10. Det er så herlig at du er så ærlig og gir så mye energi gjennom bloggen din. Du inspirerer meg og jeg gleder meg til et glass rødvin på balkongen din.

  11. Så utrolig gøy! Det må bare være utrolig deilig å våkne opp i noe som er ens helt eget.. Gleder meg til mange blogginnlegg fra leiligheten 🙂

  12. Anonym: Boliger kan være både hybler, hus og leiligheter. Så lenge du slipper å gå gjennom en annens bolig for å komme til din inngangsdør, så har du egen bolig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg