dette skal jeg gjøre med leiligheten!

Koppen og serveringsbrettet er fra Skagerak, til dere som har spurt. Hei søndag! Første helgen på St. Hanshaugen! Jeg føler meg allerede hjemme. På fredag var det veldig rart å “dra fra Løkka”, men nå føles det som om jeg våkner opp hjemme. Kanskje fordi jeg har alt her i leiligheten nå, det er ikke noe som ligger igjen på Løkka. 

I går fikk jeg besøk av Helene, og vi drakk rødvin på balkongen og ble sittende i timesvis og prate i sola. Dødskoselig! Nå har jeg gjort en ganske god gjennomgang av leiligheten, både alene og med Helene (som er sjukt flink og vet alle sånne ting jeg ikke vet enda siden dette er min første bolig!!), og jeg har fått en grei oversikt over ting som skal gjøres nå først og fremst.

 • MALE VEGGER! Jeg vil IKKE ha hvite vegger, men jeg vil ha en lys tone av beige eller brun, nærmere hvit. Bare ikke helt hvit, for det blir fort kjedelig. Greia er at veggene nå er grå, og det kler ikke interiøret mitt i det hele tatt. Faktisk ser det FULLSTENDIG kræsj ut. Jeg skal kjøpe meg et klesskap i gammelt tre (antikk), stuebordet mitt er i tre, mye av interiøret mitt er i gull og disse fargene og materialene ser bare ikke bra ut til den moderne gråfargen som er på veggene nå. Så ja, male til uka! Førsteprioritet!
 • BADET SKAL MALES HVITT! Jeg og Helene fant ut i går at grunnen til at badet ikke ser helt fresht ut, er fordi listene er malt i en gul beigefarge. UUUH! Og så skal jeg bytte vask, men det blir nok ikke med det første. Badet kommer til å se bra ut, i alle fall. Jeg synes allerede det er ganske koselig, sett bort i fra fargene <3
 • DYRKE EGNE GRØNNSAKER! Jeg skal dyrke cherrytomater og urter og frukt på balkongen!! Langs hele balkongen! Det blir SÅ fint!
 • SELGE EN DEL INTERIØR! Jeg begynner å finne stilen min nå, og noe av det jeg eier må dessverre gå. Litt fordi jeg har endret stil, litt fordi det ikke helt passer inn i denne leiligheten. Nå har jeg tregulv og det endrer MYE, innså jeg. Bort med alle eplekasser! Det kan fort se litt for “shabby chic” ut, eller bare et dårlig forsøk på en fransk stil. Haha. Jeg vil ikke at det skal se skittent ut, så jeg skal blande antikke møbler og skatter jeg har funnet vintage med rene, klare snitt. 
 • JEG TRENGER TO LYSEKRONER! OG DE SKAL VÆRE FINE!
11 kommentarer
  1. Heiiii Kris <3 mulig jeg har vært heeelt fjern, men for en stund tilbake snappa du om den impossible coverlåten (som alle lurte på), men jeg fikk aldri med meg hvem som covret den. Help a girl out pleeease, den var så fin!!

  2. Kan vi bli venner? Ser så utrolig koselig ut! Akkurat det jeg hadde trengt i denne litt innestengte verden jeg lever i akkurat nå. Frihet. God selvfølelse. Nyte dagene.

  3. Elsker de store vinduene i leiligheten, og elsker at du plutselig ble deg selv som før igjen uten påvirkning av en viss en, som ved et trylleslag. Helt utrolig!
   Du VAR jo ham, oppførte deg som ham, ble ugjenkjennelig og det irriterte vettet av meg, beklager å si det…
   Flott at vi får se deg med egne tanker og meninger nå. 🙂

  4. Har flytta inn i en kommunal leilighet på Grorud. I nærheten av Rema1000, vel.
   Og det lukter promp i hele leiligheten, vil jeg si,
   Noen negre som har stinka opp leiligheten (kan det virtke som)

  5. Det der er seriøst drømmeleiligheten 😍😍 Du er så sinnsykt heldig du får liksom alt det du vil og du har så styring på livet ditt. Skulle ønske jeg var deg noen ganger🙁

  6. Synes fargen på veggene var veldig fine og er redd det ikke kommer til å passe med brunt…! med tanke på listene osv..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg