mandagsgleden!

(Sorry for kjip stol I bakgrunnen, den skal på loftet. Må bare bruke det jeg har av sitteplasser til jeg har fått kjøpt nytt. Haha)

HEI OG GOD MANDAG!

I dag startet jeg mandagen med et møte! Sammen med en av de på salg på Egmont, vi dro sammen til Løkka og møtte kunden. Kjempehyggelig! Jeg blir alltid glad når jeg har en avtale tidlig på morgenen, for det ender med at jeg blir så sjukt effektiv resten av dagen. Etterpå dro jeg og kjøpte meg et orientalsk teppe til gulvet mitt, jeg visste hva jeg ville og jeg fant akkurat det jeg var ute etter. BOOOM! Elsker når det skjer! Så jeg hopper på 21-bussen hjemover mot St. Hanshaugen med det store teppet under armene, haha. Jeg elsker å fikse ting på egenhånd. Jeg har ikke bil, men jeg har meg selv. Og tro det eller ei, jeg har faktisk blitt ganske sterk i armene nå. I forhold til før. Yoga gjør så SJUKT mye med kroppen!

Nå sitter jeg på verandaen og har store planer for resten av dagen: henge med meg selv! Jeg har så innmari mye behov for egentid nå merker jeg, kanskje fordi det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå at jeg trenger å føle på alt sammen på egenhånd. Dessuten er bloggen og leiligheten førsteprioritet nå fremover, jeg vil bare få alt i orden her, kjøpe den kommoden jeg leter etter, male veggene til en annen farge (fargen nå ser IKKE bra ut til interiøret mitt), kjøpe et par til planter, fylle kjøkkenskapene med deilig mat, ja, dere vet. 

Og i kveld!!! I kveld skal jeg tenne lys på verandaen og ta meg et glass vin eller to. ÅÅÅÅÅ!! Jeg gleder meg sånn at dere aner ikke!!! Før den tid har jeg en del ærender, blant annet skal jeg gi fra meg den forrige leiligheten på Løkka nå om noen timer. Jeg var og vasket meg ut der i går og begynte NESTEN (!) å gråte da jeg satt meg i bakgården. Faen ass, fint og vakkert har det vært, men vondt mest av alt. Det er først nå i ettertid at jeg ser hvor sinnsykt og galt alt var, jeg håper de tidligere naboene tilgir meg for all gråtingen, haha. Nå dere, nå føler jeg meg så sterk!!!! Vær så snill å vit at det kommer lysere tider, du som leser dette. DET KOMMER! Jeg husker jeg leste det på Sophie Elise sin blogg da jeg stod i det på sitt verste, og jeg visste at hun hadde rett, men jeg klarte ikke å tro på det et sekund likevel. Ikke et eneste sekund klarte jeg å tro på at jeg skulle få det fint på ekte, alene. Og du som leser dette tror det heller sikkert ikke når jeg forteller deg det, men jeg kan også love deg av hele mitt hjerte; at alt blir fint. Det blir veldig fint. X

Snakkes etterpå, babes!

(Er det helt sjukt av meg å si at jeg føler jeg er sosial når jeg blogger??? Fordi jeg henger med dere?????? IKKE SI AT JEG HAR BLITT GAL)

8 kommentarer
  1. Hva heter den koselige møteplassen du var på idag? 😍 Så mystoryen din på insta, ser skikkelig hyggelig ut!

  2. Herregud Kristine, jeg blir SÅ glad av å lese bloggen din! Du virker som et så genuint ærlig og vakkert menneske, og kjærligheten du har til livet skinner gjennom i hvert innlegg.

  3. Du har så amazing hår!!
   Jeg har endelig fått langt hår igjen, men håret mitt er helt rett. Er det noe spesielt du sprayer i for å få det så fint? Det er så sykt fullt av volum. Eller har du vært heldig og alltid hatt slikt vakker fall i håret ditt?
   Tips mottas med takk!

  4. Klikker inn på bloggen din daglig, fordi den er så forbanna bra. Akkurat som deg! Dagen er ikke samme uten.
   💫 vil og sende deg en klem, vakre superwoman!

  5. Må si det er utrolig bra og imponerende at du etter så kort tid greier å se på det sånn. Jeg var i et giftig forhold som kunne minne veldig mye om ditt og det tok ett helt år før jeg kunne se meg tilbake og VIRKELIG kjenne meg ferdig med alt dritet. Men ikke sikkert du er helt der enda<3 Må bare si stå på videre, det kommer faktisk til å gå bra og erfaringen gjør en SÅ MYE sterkere!! Jeg mistet mange venner på veien men har også sett hvem som holdt ut med meg hele perioden, hehe.

  6. Kristine! Da jeg var ute på byen i helga fikk jeg høre vi ligner. «Kristine Ullebø!!» var det første som møtte meg i baderomsdøra. For et kompliment.
   Har lest bloggen din i årrekke og synes jobben du gjør er eksepsjonell, for å være ærlig. Fra å være ei usikker tenåringjente til en utblomstring av personlighet jeg aldri kunne forutsett. Ah, BARE på grunn av deg så kommer jeg til å innta terassen med et glass rødvin i kveld. DET forklarer påvirkningskrafta i ordene dine, det! Dessuten blir jeg glad av å lese det du skriver.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg