den beste tacoen i hele verden

Hei fra meg og Julie!!

Kler vi ikke hverandre??? Julie er så FIN! Jeg har alltid vært fornøyd med mitt eget hår, men jeg synes blondt hår mot mørke trekk (brune øyne, brun hud og mørke bryn) er så fantastisk vakkert at jeg nesten faller i bakken. Hadde gøy å vært blondine bare for noen dager. (Selv om jeg sikkert ikke hadde kledd å være blond overhodet. Dere kan sikkert ikke se det for dere engang??? Jeg klarer ikke)

Julie har overnattet hos meg og det kjennes ut som om jeg ble tatt tilbake i tid. Jeg kan seriøst kjenne på akkurat de samme følelsene som jeg hadde i meg da jeg var 10 år. Verdens koseligste ting å gjøre! Men dere? Nå skal jeg fortelle dere om den beste matopplevelsen jeg har hatt på lenge. Julie sluttet å spise kjøtt for et halvt år siden, og jeg merker det er skikkelig kult å henge med folk som går samme retning som deg i matveien, for det ender med at man påvirker hverandre mye mer enn hva man ville gjort på egenhånd. Vi laget taco! Med lefser laget på 100% mais, havrebasert Fraiche og røde linser. Det ble SÅ sinnsykt godt!! Dette trenger du:

 • Lefser (Old El Paso har noen som er 100% mais, disse er HELT fantastiske)
 • Spice Mix Preservative Free
 • iMat Fraiche (DENNE!!!! SMAKER HUNDRE GANGER BEDRE ENN RØMME OG CREME FRAICHE, MED VERDENS DEILIGSTE KONSISTENS!! SORRY FOR CAPS LOCK MEN DENNE MÅ DERE PRØVE OM DERE IKKE HAR GJORT DET. OFTE FØLER JEG AT RØMME F.EKS KAN BLI EKKELT OM DU TAR BARE LITT FOR MYE AV DET, MEN IMAT FRAICHE ER LAGET PÅ HAVRE OG ET HELT “NATURLIG”, DU BARE MERKER DET NÅR DU FÅR DEN PÅ TUNGA. HELT NYDELIG ♥)
 • Mais, bønnespirer, spinat, avokado, mais, tomat, rødløk, lime
 • Økologiske røde linser (kutt opp fersk chili, stek med olje, ha oppi linsene sammen med Spice Mix)

 

Jeg hadde smeltet ost på lefsen, men innså at jeg ikke trengte det overhodet da jeg tok første tygg. Mer enn nok av smaker og deilig fyll. Så ja, uten osten er denne middagen vegansk!

Dette må dere prøve ut!! Inviter en venninne over i kveld, sett på en deilig spilleliste og lag med kjærlighet. Hi hi. Eller alene! Det er minst like koselig! X

11 kommentarer
  1. Åå, dere er så fine! Og jeg elsker at du alltid snakker så bra om vennene dine og klarer å unne bestevennen din ting. Det å være glad på andres vegne er en veldig bra egenskap! ❤❤

  2. Er du ikke venn med Kristina lenger? Eller var det, det hun het? Hun som du beskrev som din første venn i bloggerne da du først flyttet til Oslo. Hun virket så herlig.

  3. Elsker elsker elsker de maislefsene 😀 Et lite tips er å steke de litt i stekepannen før servering. Jeg pleier å steke lefsen og brette den likt et taco shell, for så å fylle de med masse digg etterpå. Anbefales 🙂

  4. Du burde ta deg litt mer tid til å svare på kommentarene folk skriver. Folk legger hjerte og sjel i det de skriver, bare for å muntre deg opp og for å fortelle hvor mye bloggen gjør for dem. Ikke et lite takk tilbake engang. Det virker ikke som du ordentlig setter pris på leserne dine og du tar det liksom forgitt at folk klikker seg inn på bloggen. Du sitter bare og ser pengene rulle inn, og tenker ikke på at hvis det ikke hadde vært for oss hadde du kanskje fortsatt sittet hjemme på jenterommet i Førde og hatt det like trist og ensomt som du hadde det på vgs. Kanskje litt kjip kommentar å få, men jeg håper du får opp øyene snart. En liten takk og litt vanlig folkeskikk og respekt holder i massevis. Så kan du snart begynne å faktisk sette pris du de som leser det du skriver?

  5. julie var veldig vakker:D helt enig at blondt hår er utrolig vakkert:D Og tror du hadde kledd blondt hår kjempe bra. Selv om fargen du har nå er helt nydlig! Du kunne jo prøvd å kjøpe en parykk bare for å teste ut?

  6. Solveig: jeg og Julie brukte en pakke, og det holdt, men jeg digger å ha litt rester så skal lage to fra nå av 😀 det er jo så billig også! så en pakke holder, men lag gjerne to hvis du er ekstra sulten 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg