søndag

Solnedgang i bakgrunnen og jeg lurer på hvordan i alle dager jeg havnet her. Jeg gikk gatelangs utenfor her i fjor sommer, med en fersk baguett i hånden på vei til en frokost, lite visste jeg. At det var her jeg skulle bo. Jeg synes det er rart å tenke på den måten. Nå tenker jeg på veldig mange rare greier da, noen ganger lurer jeg på hvordan hodet mitt i det hele tatt har tid til å tenke så mye. Leiligheten er allerede fylt med minner, jeg har blitt kjent med nabolaget og fikk testet ut Java sin kaffe rett rundt hjørnet her med Julie i går tidlig. Det er som at alle som går rundt her på St. Hanshaugen bor her? Det er kanskje til og med helt feil, men jeg får likevel følelsen. Alt føles så lokalt og lite, jeg elsker det. Jeg og Julie våknet forresten midt på natten av små vindkast inn i leiligheten (som er helt fantastisk deilig), men vi våknet ikke av at blomstervasen hadde knust. Så merkelig?!

07:00 søndag. Veggene irriterer meg fortsatt. Liker ikke fargen. Og jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal leie inn et malefirma eller om jeg skal male veggene selv, for jeg har liksom lyst å skape hjemmet på egenhånd. Dessuten er det så deilig å male! Det er bare så mange VALG! Jeg elsker denne prosessen, men jeg gleder meg til ting også faller litt på plass. Livet uten sofa eller spisebord er sjarmerende, men jeg gleder meg til jeg kan sitte og jobbe på et pent trebord som har plass til all kreativiteten jeg har inni meg. Med en kopp ingefær-te og lunsj ved siden av. JA, jeg ser det allerede for meg!

Oh! Om dere er på St. Hanshaugen må dere titte innom Rouleur, bestille en japansk Gin & Tonic og olivenene. Rett ved veien, egentlig ikke noe jeg ville foretrukket, men akkurat det gjør litt av sjarmen likevel. Man sitter MIDT i byen! A country girl on urban feet, he he. Den setningen er fra min nye favoritt-låt, som jeg forresten har plaget vennene mine med i dagevis nå. Beklager, men når jeg får en ny favorittlåt så ER det ingen vei tilbake. Den skal høres ihjel. HØR HER!

11 kommentarer
  1. Åh, så lykkelig du er, a.l.l.t.i.d! At det går an.
   Du var lykkelig som singel, sa du. Og hællan dussan som håret ditt blafret i vinden. Du var lykkelig med Fabian sa du, Og sola skinte og gav deg fregner på nesa imens du brukte hatt, snakket engelsk på harde livet og drakk rødvin.
   Det ble brudd, og du ble dritlykkelig etter to døgn. Fremdeles så utrolig takknemlig for alt smått her i livet.
   Hvorfor later du som at et knekkebrød med avocado på og bønnespirer er en hallelujaopplevelse for deg? Men du lurer oss ikke, sier du alltid. Nei, livet er bare fantastisk! 🙂
   Jeg blir helt svett jeg, Kristine…

  2. Halloi! Ikke helt relevant innlegg å poste på, men: hvilken matbutikk er du i på nyeste IG-story? Så ut som en fuckings bomb butikk og sliter med å finne dagligvare som selger kombucha🤤

  3. Haha, det var faktisk en veldig fin måte å si det på, det virker som alle på St.hanshaugen bor her. Men det er jo liksom ikke et sted man drar til sånn som Løkka… Eller. Jeg vet ikke. Jeg elsker å bo her! Skjønner du vil male veggene selv, og du hadde garantert fått det til, men tror det er myyye jobb ass. Hjalp en venninne å male leiligheten hennes i fjor og bare det å legge maskeringsteip osv tar jo hundre år. Men med en god dose tålmodighet og tid så kan det gå! OG. Uansett hva du gjør, mal på en ganske stor flekk på veggen for å sjekke fargen. Og se på det gjennom dagen, farger forandrer seg så himla mye etter lyset og rommet. Kommer til å bli bra uansett :)))

  4. Lei inn firma. Dårlig malejobb er vanskelig å fikse, du kommer til å irritere deg over at du gjorde det selv.

  5. Så gøy at du finner deg til rette i den nye leiligheten din <33
   Du, jeg må bare spørre. Hva er den hvite maska/det hvite ansiktet øverst litt mot høyre på det bildet av veggen din? Det ser jo ut som et svevende spøkelse nesten hehe. Hvis det er en maske, hva slags maske er det?

  6. I like you smiling! Yeah! You should always smile, on every picture! Jeg vet ikke helt om alle kan bruke de samme rådene, egentlig. Noen er det tydelig på at det er viktig at de smiler. Andre er det ikke så tydelig på, for der finnes så mye mer med personen som vises frem, som med deg! Du er nydelig for tiden, fine deg =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg