spørsmål den siste tiden

Hvor får du all matinspirasjonen din fra? Elsker maten du lager!
Det handler egentlig mest om å sette av tid og gjøre det med kjærlighet. Cheesy, men sant. Jeg har blitt SÅ glad i å lage mat den siste tiden, det kom spesielt etter at jeg fikk byttet ut alt på kjøkkenet med ordentlig utstyr. Keramikkskålene mine? De gjør meg glad bare av å se på dem, liksom. Å gå på Grønland og fylle kurven med ferske grønnsaker til under hundrelappen, komme hjem, sette på spillelista mi og bare eksprimentere med alt det jeg har i kjøleskapet og i skapene. Jeg har jo vokst opp med en mamma som har laget middag hver eneste dag fra grunnen av, så det er nok henne det kommer fra. For meg er mat en utrolig stor del av livet, nå snakker jeg bare ikke om det å faktisk spise, men hele atmosfæren rundt det. Å hive i seg mat “on the go” er mitt største mareritt, jeg HATER å ikke få tid til å lage et godt måltid hjemme. Derfor står jeg opp minst to timer før jeg skal på et tidlig møte om morgenen, bare for å kvalitetssikre dagen min. Haha

Elsker å ha det litt messa på kjøkkenet når jeg lager mat

Hva setter du mest pris på?
Mennesker som viser meg fine sanger, den første kaffekoppen om morgenen, et godt måltid som jeg spiser alene uten musikk og uten mobil, sene kvelder i eget selskap (det er noe av det beste jeg vet), å gråte fremfor et menneske som forstår meg, gitarsoloene til John Mayer som jeg spoler frem og tilbake på repeat OM og om igjen fordi resten av sangen er ubetydelig, FaceTime-samtalene som varer i to timer.

Hvordan ordner du håret ditt?
Jeg KAN ikke hår. Dusjer det bare med shampoo og balsam fra Kiehl’s (mitt favorittmerke), lar det lufttørke og så har jeg faktisk begynt å bruke saltvannsspray for å få litt tekstur i det.

Kan du lage vlog mens du flytter?
Yes! Jeg skal ta dere med på interiørshoppingen! Finn.no er blitt min beste venn, jeg sitter HVER kveld og nørder til langt på natt. Helene driver også og sender meg finn-annonser hele tiden, haha. Det skal bli så sjukt fint og koselig og deilig her!! Lover at jeg skal inspirere dere!!

Synes du det er vanskelig å “finne sin plass”? Jeg føler du har funnet deg sånn tilrette der du er nå, jeg er like gammel som deg og føler ikke at jeg er i nærheten engang.
Det er det vanskeligste i hele verden, synes jeg. Hvis det er betryggende å høre, så er jeg heller ikke der jeg skal være enda. Men! Min store trygghet er at jeg har meg selv og elsker å komme hjem til Kristine, for hun vet jeg alltid hvor jeg har. Jeg er bare 21 og har hele livet fremfor meg, men ja, du vet, ofte føles det som om “alle er der de skal og at de har funnet alle de riktige menneskene”. Jeg har ikke en svær gjeng fra barneskolen som jeg fortsatt henger med og kan sende en melding til å gruppesamtaler for å spørre hvem som blir med å bade, det er en tøff vei å gå alene men for meg er det den eneste veien jeg kan gå. Jeg er en ensom ulv. Møter du meg vil du tro at jeg får venner sykt lett (fordi jeg er sosialt smart og veldig utadvendt), men noe av det jeg har slitt mest med helt siden jeg var tenåring er å føle at mennesker forstår meg. Dette er egentlig litt sårt for meg å prate om, for jeg skulle ofte ønske at jeg var litt enklere. Ofte takker jeg nei til sosiale sammenkomster fordi det bare høres slitsomt ut, uten at jeg egentlig ikke har noen grunn for det. Jeg vil bare være ekte og møte mennesker som forstår meg. At vi er på samme frekvens. Jeg er sjukt heldig som har funnet noen av disse menneskene allerede nå, i ung alder. Det ikke er så mange, men jeg har  3-4-5 blomstrer i livet mitt som på ekte forstår meg. Og det er verdens beste følelse. Jeg må nok jobbe en del med meg selv også, kanskje lære meg å gi slipp på det som stresser meg i sosiale settinger. Men det fikser jeg! Jeg er bare 21!!!

Hvor kjøper du Kombucha?
Gutta på Haugen! De holder til på St. Hanshaugen og det ER så farlig at jeg har blitt nabo, for det er ganske dyrt der. Nettopp fordi de selger de beste av de beste råvarene! Jeg stod i 10 minutter i går og lurte på om jeg skulle kjøpe Ginger Beer eller ikke. Det har kanskje noe med å gjøre at jeg var i et helt ekstremt ubesluttsomt humør denne søndagen, men ja. Haha. Elsker å gå i den butikken og bare titte!! Og menneskene der er så fine!!

Hva er ditt beste tips for å bli glad i være med seg selv? Jeg kjeder meg så fort i eget selskap, og kan ofte dykke for dypt inn i vonde tanker, derfor synes jeg det er enklere å bare være sosial hele tiden. 
Det beste tipset mitt i livet er å ikke være redd for stillhet. Alle mennesker er så klart ulike, men jeg tror ikke det er sunt at livet skjer i for fort tempo. At man er omringet av stimuli og stemmer og bråk og musikk og mennesker til enhver tid. Jeg blir i alle fall helt gal av det, og tar meg selv i å måtte ta minst en dag i uken hjemme en hel dag, uten kontakt med omverdenen. Om man ikke tilbringer tid alene tror jeg heller ikke at man rekker å reflektere ordentlig, så når man først er alene blir tankene så voldsomme og kanskje vondere enn de behøver, fordi alt sammen tar deg på en gang. Jeg vet ikke, det er vanskelig å snakke på vegne av andre, men alenetid er SÅ SUNT. OG SÅ GODT. Mange av mine fineste øyeblikk har vært alene!

Jeg gråter av sånn her himmel. Følelsen jeg får en sen sommerkveld er som å smake en bit av det å være forelsket. Åååh… gleder meg allerede til i kveld jeg, hi hi.

Gjerne legg igjen spørsmål i kommentarfeltet her, så tar jeg dem med neste gang. X

25 kommentarer
  1. Sykt sykt teit spm..men noe jeg har Kurt på i faktisk flere år nå.. Har du adhd? Noen ganger blir jeg helt sliten av å se deg på bloggerne. Selv om jeg elsker deg hehe.. Samme når du skriver av og til. Du prater så syykt fort og stressende, og intenst.
   Jeg har en kompis med påvist lav grad av adhd og er litt det samme. Men han er klar over det og roer seg i sosiale settinger så det ikke tar helt overhånd.
   Lurer bare på om folk rundt deg reagerer at det kan være slitsomt? Håper ikke dette blir tatt bare negativt.. Jeg er bare sykt nysgjerrig!!!

  2. Jeg er en ensom ulv jeg også, er 29 og har aldri hatt en eneste EKTE venn eller truffet noen jeg vil beholde i livet mitt med verdighet og selvrespekten i behold. Det er tøft å gå alene som du sier, men å være så ufattelig mye alene som jeg nå har vært har også vist seg å være en uerstattelig gave jeg konstant vokser på. Jeg elsker å være alene, og MÅ ha alenetid (møter jo mennesker på butikken, trening, familie/slektninger osv osv). Jeg kjenner min egen styrke og sjel når jeg er alene, og universets lys og energi. Du er heldig som har funnet deg et par venner som er deg verdig allerede nå. Jeg savner virkelig ekte, gode venner men jeg er samtidig tålmdodig fordi jeg vet alt skjer for en grunn, jeg vet hvor jeg er i utviklingsprosessen min og jeg er alene i livet mitt fordi det er ekstremt nødvendig for meg slik at alt skal bli klart. Inntil jeg er klar, åpen og at alt bare stemmer for å ta folk inn i livet mitt, så må jeg være alene.
   Ikke frykt solidaritet eller alenetid, embrace it. Det er ikke vits i å skjempe imot hvis det er det som er meningen for deg akkurat nå. Tenk større, prøv å se det hele store bildet. Ensomme ulver er overalt rundt i hele verden, og går igjennom det samme som deg (ikke detaljert eller nøyaktig det samme men du skjønner), og tro meg det er for en grunn. Det er noe stort som skjer på verdensbasis og menneskeheten og dette er en liten del av utviklingen og prosessen, vi holder sakte men sikkert på å våkne

  3. Spørsmål til neste runde: Hva gjør deg lykkelig? 🙂 og tror du mennesker er grunnleggende lykkelige og bare ødelegger for seg selv?
   Eller!
   Du snakker masse om å at livet er opp til en selv. Hvor mye ansvar har man for egen lykke?
   Synes folks filosofi er sykt interessant, hadde elsket å høre mer om dine og! Ellers vil jeg gjerne vite hva du leser/ dine fav bøker?

  4. Du MÅ høre sangen Only love can hurt like this av Paloma Faith! Og hør heeeele, den er nydelig mot slutten<3

  5. Kan du lage et innlegg om smykkene dine?:) Bilder av smykkene dine + skrive hvor de er fra? Enten ha det med i spørsmålsrunde, eller gjerne lage eget innlegg om det. Vet ikke om du har lager det før, for leser ærlig ikke blogger så ofte. Så bare at du hadde så mye fint via Instagram! Xx

  6. Du skriver så voksent og reflektert. Virker som du sitter med livsrfaringer jeg har nå som er endel år eldre. Det er jo gull verdt!
   Det er så bra at du begynte å blogge for er jo sånne som deg som bør dele erfaringer og tanker. På godt og vondt.
   Føler meg så mye yngre enn deg når jeg leser tekstene dine 🙂

  7. Elsket dette innlegget! Kan du kanskje skrive et innlegg om, eller bare svare på om du har noen tips til ting å fylle sommeren med? sånn kanskje spesielt til noen som ikke har et nettverk eller en kjæreste rundt seg:) noen tips til gøye/koselige ting man kan gjøre alene?

  8. Jeg har så lyst til å være venn med deg! Du er så inspirerende for tiden, elsker å klikke meg inn på bloggen din. Jeg er like gammel som deg og er på samme sted der jeg prøver å finne ut hvem jeg er og hva jeg vil. Til høsten flytter jeg til Oslo, og jeg gleder meg skikkelig! Håper jeg klarer å finne meg selv sånn som det virker som om du har gjort så langt

  9. Hei kjære deg!
   Jeg har fått med meg at du har kjøpt deg leilighet, og liker ting/interiør med historie. Jeg vet du leter en del på finn, men tenkte å tipse om at du også kan finne fantastiske skatter på etsy.com. De har mye antikk og håndlaget. Jeg har nettopp kjøpt meg en antikk fransk lysekrone derfra som jeg bare elsker!
   Lykke til med formingen av eget hjem, jeg gleder meg til å se resultatet!

  10. Så fine svar. Jeg elsker det du skriver, det treffer meg sånn. Føler ærlig du er venninna mi når jeg klikker meg inn her, haha.
   Jeg er 19 år og føler så mye på det å finne ut hvem jeg er. Særlig sånn sosialt. Jeg virker utadvendt og kan snakke med de fleste, har mange venninner, men det siste året har jeg følt på hvor meningsløst det ofte er… De er jo egentlig ikke ekte venninner. Jeg foretrekker å være sammen med kjæresten og familie. Er det feil, spør jeg meg selv ofte. Jeg orker ikke opprettholde vennskap lenger. Jeg orker ikke å være med på det. Poste bilder med de rette menneskene på Instagram. Se best mulig ut. Date gutten med høyest sosial status. Alle prater dritt om hvem som ligger med hvem, hva hun hadde på seg, så du hvor feil den foundation fargen var? Utestenge egne venninner, prate dritt om de de kaller dine bestevenninner. Jeg hater fokuset som så mange av disse såkalte venninnene mine har. Jeg vil bare leve, føle, gråte, elske. Dette finner jeg heldigvis hos den kjære familien min og kjæresten min.
   Men jeg skulle ønske jeg hadde venninner som hadde et litt annet fokus. Eller kanskje vi bare ikke klikker, kanskje jeg misforstår dem. Men alt føles så OVERFLADISK. Så jeg kryper bort, begraver heller sjelen min i bøker, musikk, hobbyer. Jeg elsker det. Men så mangler det jo noe. De ekte venninnene jeg skulle ønske jeg hadde. Lurer på hvor jeg finner de. Kanskje når jeg slutter på vgs etter siste året mitt nå…
   Skulle ønske jeg hadde en venninne som DEG! Jeg vil drikke vin på verandaen og lese bøker, bare. Savner de gjennom ekte menneskene. Vil vrenge sjelen min og elske. Jeg vet du forstår hva jeg mener.
   Elsker tekstene dine. VIRKELIG. Du er rå. Blir så inspirert og glad av det du legger ut. Stå på!!!!!!
   xx

  11. Åh, du gir meg gåsehud ved å skrive. Jeg kunne ønske jeg hadde en Kristine Ullebø i livet mitt, for jeg tror vi er ekstremt like på mange måter

  12. Du er helt fantastisk Kristine, jeg beundrer din måte å takle livets sorger og gleder på. Lurer så sykt på hvor du har fått tak i de keramikkskålene og trekassene du har/hadde på kjøkkenbenken din! 🙂

  13. Hei! Du har nok kanskje svart på dette før, men fant det ikke nå, så spørr likevel. Du har jo fortalt på bloggen at du har lagt på deg, så hvordan klarte du det?
   Altså alle vet jo at man må spise mer, men har du noen gode råd, hvilke endringer du har gjort, evt om du har endret hvordan du tenker når det handler om mat?
   Hilsen en som ønsker å legge på seg <3

  14. er du åpen for å møte noen av leserne dine?
   du virker så fantastisk, og utrolig lik meg! ville vært hele verden å få møte deg og tilbringe en ellers dag rundt i gatene sammen <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg