en morgen hos meg

Sponset bilderamme

Først av alt, kaffe. Alltid. Jeg drikker kun kaffe på morgenen, ikke fordi det gjør meg våken, men fordi det føles… riktig, bare. Rart å forklare, men jeg liker ikke kaffesmaken senere på dagen. Drikker jeg for mye av det blir jeg bare skjelven og rar i kroppen – så en eller to kopper på morgenen er alt som skal til for at jeg føler meg good to go!

(Rammen er sponset) Jeg DØØØØØØØØR. Dette bildet er alt!! Jeg har fikset alt selv!! Med hjelp fra verdens flinkeste MESTER RAMMER OG ARTGATE her i Oslo, det var verdens fineste opplevelse å få denne jobben gjort så jeg skal skrive et eget innlegg om det. (Du vet når du møter mennesker som har akkurat samme visjon som deg… ahhh!!) Hvilket materiale jeg har brukt, glass, størrelse og alt dere trenger å vite. Dette var noe jeg ikke hadde peiling på fra før av, så jeg gir med glede videre noen små tips og triks til dere som vil ha et pent bilde på veggen selv! Som dere ser passer ikke bildet med den grå veggen, så jeg MÅ få malt her nå. Men iiiiik! Hvor fint er ikke dette bildet, med den brune rammen!!

Jeg fikk disse koppene med mønster av Helene. Hun har kjøpt dem vintage men brukte dem aldri, så hun ga dem til meg og det er den fineste gaven jeg har fått på lenge. De passer helt perfekt inn! Tusen takk Helene, og takk for at du hjelper meg her i leiligheten. Jeg digger disse trehyllene forresten, kunne jo fint ha malt dem hvite men jeg synes det er litt av sjarmen. Ønsker ikke at alt skal være rent og symmetrisk og perfekt, litt tilfeldigheter synes jeg bare ser bra ut i en leilighet. Eller hva synes dere?

Senere i dag skal jeg på boksing, faktisk. Men først hjemmekontor! X

10 kommentarer
  1. herreguuuuuud. jeg elsker bare hvordan du elsker livet. du inspirerer meg. har så sykt lyst å bli venn med deg.

  2. jeg har det akkurat likt som deg med kaffe.. om jeg drikker kaffe etter et visdt klokkeslett vet jeg at jeg kommer til å føle meg uggen og lignende!!

  3. Å hvor er bilde fra? Lurer også på hvor de du akkurat la ut instastories er fra. Og kjeramikkskålene! ⭐️⭐️⭐️

  4. Elsker interiørstilen din! Jeg er så lei av skandinavisk minimalisme der alt er hvitt og stilrent. Vil heller at det skal være hjemmekoslig med god atmosfære enn at det ser ut som en ikea katalog

  5. Koppene er faktisk fra Bulgaria, mest vanlig å drikke rakia( slags tradisjonelll hjemmebrent) fra koppene(tror jeg?). De kan fortsatt tak i. Det finnes skåler, kopper, sånne store keramikk kjeler- med mønstre!!!! Vi har faktisk mange av dem hjemme. Ps fam fra Bulgaria 🙂
   Jente, 20

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg