dagens innkjøp!

Er sånne innlegg HELT ut??? Fordi i dag følte jeg skikkelig for å vise dere hva jeg kjøpte. Let me know.

I dag følte jeg sykt for å finne et fett plagg. Jeg hater å shoppe fordi det krever tid og tålmodighet, det er speiselt vanskelig når du går ut på shopping med noe spesifikt i hodet ditt – for sjansen for å finne det er ikke alltid stor. I dag gikk jeg meg en gåtur til my old hood, Løkka, og måtte så klart ta turen innom Velouria. Det som er rart er at jeg fant alt det jeg ikke lette etter. Jeg er ikke en bluse-person (går det an å si?), men denne fanget øynene mine med en gang jeg kom inn i butikken. Utringingen er helt nydelig, ikke vulgær overhodet, bare vakker. Jeg gleder meg til å vise den på! 

Og DENNE! BLAZEREN! Jeg døøøør! Ingen av disse plaggene ser noe spesielle ut hengende på veggen sånn her, men vent til dere ser full outfit med denne. OH MY GOD! I fantastisk deilig stoff og puffer under armene. Jeg takler ikke jakker som bare henger og slenger på kroppen, jeg må trenger fasong. Denne er kort nok til at beltet på buksa synes. Tenker å bruke stramme jeans og noen pene hæler til den her. Rett og slett SÅ vakker. Begge disse overdelene er fra Velouria! (Jeg er blitt verdensmester til å finne skattene der…)

Siden så mange spør. Jeg bruker så vidt sminke om dagen, men jeg liker å bruke bittelitt farge på leppene. Den jeg bruker er VELVET TEDDY fra Mac. Nesten lik farge som mine egne lepper, og jeg bruker den bare på overleppen faktisk. Svakt, bare bittelitt. Med en gjennomsiktig leppomade over for å få glansen. Finito! Denne har jeg brukt i et år nå. Har vært tom i nesten to uker, så en helt ny en i dag gjorde meg bittelitt lykkelig.

Og…. min favorittrødvin. Det BESTE jeg noensinne har smakt av rødvin i hele mitt liv. Og jeg fant den selv! Sånne små ting synes jeg er så hyggelig. Å finne en vin, finne en låt, finne et plagg som ligger skjult langt inne i en bruktbutikk. Hi hi. X

  1. haha jeg dro på polet og spurte etter den vinen etter å ha sett den på instastoryen din, men de hadde den ikke!!! lol. er det på kiellands du kjøper?

  2. Hei, jeg skulle bare gi deg ett lite tips. Du burde ha teksten på bloggen din litt mer midtstilt så det er lettere å lese:)

  3. Sjekk ut Chris Isaak – Wicked Game på youtube. Sangen. Chris Isaak. Danske Helena Christensen. MAGI

  4. Hei flotte du! Jeg så instastoryen din og lurer veldig på hvor du har kjøpt de fine øredobbene dine? De som har mange sånne gulltråder hengede ned. Herregud sååååå fine!!!

  5. Sånne innlegg er ikke ut når du skriver de. Er noe annet om alle plaggene er fra Nelly osv. Da blir det ikke like variert

  6. Hei! Er Velouria en bruktbutikk? Den blusen var fantastisk fin, så hvis den er kjøpt på bruktbutikk finnes vel ikke den andre steder! 🙁 Jeg elsker sånne fine bluser som kan minne litt om gammeldags stil. Nydelig!

  7. Har sport etter denne vinen på polet før siden du har anbefalt den, men ingen pol selger den… Hvor kjøper du den??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg