svar på spørsmål

HVA ER DIN HOLDNING TIL UTROSKAP?
Utroskap er pyton. Men det finnes større svik enn et følelsesløst utroskap og det er derfor det ikke gjorde så vondt for meg, jeg hadde synes det vært enda vondere om partneren min våknet opp en dag og ikke elsket meg lenger. For det skjer. Det skjer at hjertet forandrer seg og at man slutter å elske den man elsket. Jeg trodde hele mitt liv at utroskap skulle være den ultimate, største og verste smerten jeg noensinne ville oppleve, men for meg var det det som var enklest å komme seg over selv om jeg så klart holdt på å kaste opp da jeg fikk sannheten slengt i trynet. Jeg visste det jo hele veien, men turte ikke å innrømme det for meg selv. Altså, det lå gjemt brukte smykker i et skrin under vasken da jeg kom hjem fra Milano. Hvem de var sine aner ikke jeg, men det var i alle fall alltid forskjellige jenter i leiligheten min da jeg var i utlandet på jobb. Fortsatt nektet jeg for det, for meg selv. Etter jeg hadde gjort det slutt fant jeg jo ut at alt stemte, og da betydde det plutselig ikke så mye for meg lenger. Det er kjemperart, for jeg trodde virkelig det skulle ødelegge meg totalt, men det ble så mye til slutt at jeg ikke klarte å bry meg.

Og herregud, jeg håper jeg aldri må oppleve at en person jeg virkelig elsker ikke elsker meg lenger. Noe sier meg at jeg tror jeg har gått gjennom “det verste av det verste”, når dette kanskje bare var barnemat. Mennesker tåler mer enn hva man tror. Men ja, sånn er livet, og kjærligheten er alltid verdt det, synes jeg da. Jeg kommer aldri til å være redd for å stupe inn i kjærligheten igjen, men kanskje jeg ser varsellampene litt tydeligere fra nå av, haha. 

NOEN TIPS TIL SUNN OG GOD MAT?
Jeg har alltid dette på kjøkkenet: bønner (kidney, sorte og røde), rødløk/tørket chili/hvitløk, avokado, spinat, snacks-paprika, kokosmelk, risnudler. Bare av dette kan man lage SYKT mye forskjellig! Vær kreativ, prøv deg frem.

HVORDAN FÅR DU SÅ GLØDENDE HUD? PLIS FORTELL!
Masse vann, olivenolje (i kostholdet) og litt fregner og farge gjorde susen tror jeg. Skift trekk på hodeputen minst en gang i uken (jeg gjør det to, MÅ ha rent laken) og ikke ta deg selv i ansiktet med mindre du nettopp har vasket hendene. Nok søvn og lite sukker kan ikke jeg uttale meg om, for da jeg slet med kviser på mitt verste i 16-årsalderen hatet jeg at folk sa at jeg skulle forandre kostholdet mitt, for kvisene kom UANSETT hvor sunn eller hygienisk jeg var. Om du har alvorlig akne må du dra til legen og få behandling for det, men dersom det er snakk om å få den “ekstra gløden” (som er noe HELT annet enn å slite ordentlig med huden) tror jeg virkelig at små ting som å ikke ta seg selv i ansiktet, spise ren mat (plantebasert kosthold!!) og få i seg mye vann kan hjelpe.

Jeg tror jeg har rundet internett på temaet hud. Det er ikke en eneste ting jeg ikke leste meg opp på da jeg slet skikkelig med huden min, haha. Spør om det er noe mer dere lurer på. Og husk å bruk SPF 50 i ansiktet i sommer, sola er sterk 🙂 x

HVA HETER DEN KJELEN DU HAR?
Le Creuset. Jeg fikk av mamma i innflytningsgave!! Den hvite passer helt perfekt inn på kjøkkenet mitt. Mamma har samme i svart hjemme og hun pleide alltid å bake brød i dem. Kan brukes til nesten alt av matlaging!

HVOR SER DU FILM?
Nå søker jeg bare opp filmene på nett (watch online free, de mest brukte ordene mine i Google sin søkemotor) og ser dem uten tekst fordi Netflix-kontoen min blir hacket HELE tiden. Fra Texas?! Har vært i kontakt med Netflix flere ganger nå for å få den tilbake, men så går det to dager og passordet er endret igjen. Noen som vet hvordan det er mulig når vedkommende ikke har tilgang til verken mailen min eller telefonnummeret mitt? Men ja, jeg brukte alltid å se filmer tekst før fordi jeg hatet å ikke kunne spise samtidig (lol), men det er kjempelærerikt å se uten tekst. Så jeg har fått litt sansen for det.

SPILLER DU MED NOTER PÅ PIANOET?
Jeg lærte meg noter med pianolæreren min, og bruker det litt på enkle stykker, men synes fortsatt det er litt vanskelig helt ærlig. Og det irriterer meg sjukt mye, for jeg VET at det egentlig er enkelt når man først kan det. Blæææh! Har jeg noen lesere som vil komme på besøk og hjelpe meg?

NÅR ER DU LYKKELIGST?
Når jeg har skrevet et blogginnlegg fra hjertet, når jeg får klapp på skulderen av et menneske jeg respekterer, når jeg løper i skogen, når jeg våkner om morgenen, når jeg legger meg om kvelden, når jeg er Kristine med et annet menneske og den personen ser hele meg, når jeg lærer å lage meg en ny matrett, når jeg henger på kjøkkenet med en jeg er forelsket i og vi lager mat og drikker rødvin og hører på musikk, men ingenting annet enn akkurat det. De øyeblikkene hvor det føles som om at dette her, dette er hele verdenen. At man går ikke glipp av noe der ute. Da er jeg lykkelig.

HVA GLEDER DU DEG TIL?
Jeg gleder meg til at Sari kommer på besøk hos meg i august. Hun skal sove her i tre dager og jeg gleder meg SÅNN! Milano med henne var kanskje noe av det mest spesielle jeg opplevde i hele år. Den byen og den jenta, kombinasjonen var bare helt unik. Sari er så ekte, naturlig, flytende. Jeg elsker energien hennes

xx

  1. Fælt nok å være utro, men å være utro i din leilighet, deres seng, fyyyyyyyyyy faen!!! kan ikke forestille meg den smerten og hvor nedlatende det er… bra du kom deg unna, you go girl

  2. Du kan jo se med engelsk tekst. Og ville anbefalte å prøve med en ny mail du kun bruker til private ting.

  3. Morsomt at du skriver «hun pleide å bake brød i den», som om hun ikke gjør det lenger 😀
   Etter at jeg flyttet ut tar jeg meg selv i å si ting på samme måte haha. De har jo fortsatt et liv selv om jeg ikke bor der!

  4. Hei Kristine <3 Håper du har det bra! Jeg har fulgt bloggen din i maaaaaange år, og må si at jeg har begynt å like den voksne kvinnen du utvikler deg til å bli, mer og mer.
   Det er ikke lenge siden du la ut noen gode glassnudler, som var fra A... et eller annet. Vet du hvor andre steder man fikk tak i de nudlene?

  5. Jeg våknet faktisk en morgen og elsket ikke lengre min kjæreste. Å fortelle det til han, og se hans reaksjon var helt forferdelig. Men det er likevel ikke noe jeg kunne noe for. Jeg hadde forandret meg til nesten ett nytt menneske. Jeg hadde også nettopp flyttet til Oslo og egentlig blitt voksen. Da vi ble så forskjellige mistet bare hjertet mitt han i prosessen. Uansett hvor mye jeg prøvde å elske han og livet vårt sammen ble jeg selv bare mer og mer tung i sinnet. Jeg mistet meg selv fullstendig, og jeg måtte la han finne noen som kunne elske han slik han fortjente. For det kunne ikke jeg lengre.
   I dag er jeg så glad for at vi kunne skilles slik, og at vi begge forsto at våre hjerter følte det helt forskjellig. Jeg kan ikke forestille meg å oppleve at andre jenter har vært hos deg på den måten, jeg tror det må være værre. At noen slutter å elske deg i forholdet betyr ikke at de ikke vil være glad i deg mer, men å elske noen tror jeg hjertet bare har noen plasser reservert til.
   Du er heldig som har den erfaringen du har. Bruk den og vær tøff videre. Du fortjener en reservert plass i et hjerte!

  6. Sleit du noe med røde flekker som satt en stund etter kvisene? Og hvordan har du gått fra store porer og fet hud, til så fin hud som nå? Klem <3

  7. Men han fyren din flørtet jo åpenlyst med andre jenter selv i ditt nærvær.. på TV! Husker jeg tenkte bare at det lyste usikkerhet av han. Du fortjener virkelig bedre, herlighet.
   Off Topic; Har du noen gang tatt en angrepille? Spør fordi jeg trenger råd..

  8. Jeg har spilt piano siden jeg var 8 år, og kan helt seriøst fortsatt ikke noter! Syns det er heeelt pyton, og klarte aldri å lære det skikkelig 😔 kan selvfølgelig finne ut av det, men tar så forbanna lang tid for må telle meg oppover og nedover i evigheter 😂 jeg spiller mest akkorder og på gehør, og hvis jeg vil lære meg sanger som er basert på noter så går jeg på YouTube og lærer meg det der 😄 har funnet ut at jeg lærer mye bedre med å se på og at noen viser meg det, fremfor å lese det på noter! Alle lærer jo på forskjellige måter, og man klarer det jo som regel til slutt bare man vil det nok! Stå på Kristine, digger bloggen din og digger deg ❤️

  9. Fy søren jeg er så glad du kom deg ut av det forholdet!! Du fortjener gjensidig kjærlighet❤ Du har spiret og grodd masse bare på dette halve året, det er så fantastisk å se når folk finner ut hvor mye de er verdt og kommer seg vekk fra giftige mennesker. Og takk for at du har delt både opp og nedturer gjennom denne finne seg selv på nytt perioden. Det har betydd mye. Takk!

  10. Hei fine! <3 Utroskop er så stygt og respektløst! Sååå bra at du tok grep og heller bare være deg nå! <3<3<3 du virker glad <3<3<3 god klem <3<3<3

  11. Jeg suger å spille på piano, meeen noter det forstår jeg å kunne hjulpet deg med😂 Det tar tid å det kommer du til å klare tilslutt🙌🏻❤️

  12. Sari var et nydelig navn, vet du hvor det kommer fra? Og hvordan får du i deg olivenolje i kosten? Bruker du det i salat? Kan du poste noen oppskrifter, elsker matinleggene dine😍🙏🏻

  13. En fyr som gjør så respektløse handlinger er ikke husband-material uansett 💙💙💙 hans tap, du er flott på alle mulige måter

  14. Du er så flink til å dele og skrive… <3 Du er sterk.
   Jeg lurte på om du tilfeldigvis husker navnet på hotellet i Paris du bodde på i fjor...? Det med fransk balkong. Jeg skal dit i høst og husker at hotellet du bodde på virket så fint. <3

  15. Jeg har spilt piano i 12 år, og bruker så og si aldri noter. Føler magien i musikken og følelsene til pianisten kommer mye bedre frem om man spiller etter hva man har hørt! Hver gang jeg skal lære en ny sang søker jeg den opp på YouTube og hører om igjen og om igjen. For meg gir det meg en mye større glede av musikken, både fordi jeg 5 år senere fremdeles kan stykket, men også fordi det blir en helt annen gnist i det! Stå på, dette klarer du!!

  16. Jeg håper at du egentlig ser det selv, men nå har fått veldig store lepper. Synes du kler litt lepper, men ikke når du får sån Restylane-bart/kant.

  17. Det ble jo skrevet overalt at han var notorisk utro, men det kan være vanskelig å tro på for det kan også være ondskap og misunnelse at folk skriver slikt.
   Det var vel ikke så mange som mente han var bra for deg, men sånt må man jo finne ut av selv. Utroskap er utrolig respektløst og at det tilogmed skjedde i din leilighet er bunnen av lavmål!

  18. Så grusomt å høre, Kristine 🙁 Jeg hadde ingen anelse, og må bare få si at du er utrolig sterk som greier å se på det på den måten du gjør. Det står det stor respekt av! Du er en sann inspirasjon i hverdagen <3
   Apropos inspirasjon i hverdagen, hadde du kanskje kunne skrevet flere interiør-innlegg, eller laget en video? Synes stilen din er helt rå, og blir så sykt inspirert til å bygge opp mitt eget hjem i egen og kul stil når jeg ser hvordan du lever.
   Stor klem fra Hanna!

  19. Du har sikkert sagt dette før, men hva slags lip fillers er det du har? Det ser så naturlig og fyldig ut, uten at det blir for mye. Er det restylane eller juvaderm eller hva? Og hvor tok du det, hvis man bare vil ha litt mer markerte lepper slik at amorbuen synes? ✨ Du er veldig fin!

  20. Anonym: Kjære deg. Ærlig talt, om du trenger råd om angrepille anbefaler jeg deg å snakke med profesjonelle fagfolk. Selv om det er “fascinerende” å søke hjelp av noen du gjerne ser opp til, er det lettere å snakke med folk i helse yrket om dette da de gjerne kan gi deg ett mye bedre svar. Bare til tanke 🙂

  21. Du er så flink til å sette ord på ting!
   Opplevde å komme hjem fra jobb en dag til at samboeren ikke elsket meg lenger. Tyngste jeg har vært gjennom.

  22. Anonym:
   Heisann! Jeg prøver igjen. Har du lyst til å begynne å svare på spørsmålene i i kommentarfeltet? Det virker ikke som om du leser kommentarene eller at meningene til leserne betyr noe. Egentlig kunne vi har sluttet å kommentere uten at det hadde hatt noe stor betydning. Du må være mer interaktiv, nå er det bare enveiskommunikasjon.

  23. Hei Kristine! Du har så fint hår og og jeg elsker måten du setter det opp ogsånn så jeg lurte på om du kanskje ville lage ett innlegg hvor du forklarte favorittfrisyrene og favoritt hår accessorisene dine!

  24. Anonym: Heiii! Jeg gjør svært lite med håret mitt, ueeh <3 Bruker av og til saltvannsspray og så elsker jeg disse klypene for å få håret bort, men utenom det så gjør jeg ingenting med det <3

  25. Anonym: Hei du! <3 Jeg kommer dessverre ikke til å skrive noe mer om lepper eller fillers på bloggen fordi jeg ikke har lyst å oppfordre folk til å ta injeksjoner.. <3 Klem x

  26. Anonym: Vet ikke hvor navnet hennes kommer fra.. <3 Jeg bruker olivenolje i salater og så bruker jeg det i stedet for smør!! Nystekt brød med litt olivenolje og ost. Mmmm

   Flere oppskrifter kommer <3

  27. Anonym: Jeg slet med røde flekker i en god stund, ja. Husker det tok ganske lang tid bare fra når jeg var fri for kviser til selve huden min faktisk ble pen. Men ja! Jeg tror jeg bare har vært tålmodig, og så lever jeg så sunt som jeg kan. Jeg tror et plantebasert kosthold for eksempel er helt fantastisk for huden

   klem <3

  28. Sara: Hei Sara! Tusen hjertelig takk!! Du får kjøpt glassnudler/risnudler på vanlig matvarebutikk også, bare litt dyrere. Prøv å finn en asiatisk matvarebutikk, de har stort utvalg og det koster nesten ingenting! X

  29. Hei Kristine! Du er rå 🙂
   Ville bare fortelle deg at det kom en ny lov 1 Juli om at du ikke kan streame gratis på slike nettsider lengre, du kan ende opp med en skikkelig heftig bot 😅 Så tenkte bare jeg skulle si ifra 😊

  30. Kristine Ullebø: Nå har ikke jeg absolutt gehør, langt ifra! Typen har det, men han er et musikalsk geni 😂 men når jeg ikke klarer å lære meg de fordømte notene så må jeg bare finne andre måter å lære meg på! Spiller ofte akkorder osv mens jeg synger, så hvis man lærer seg det så er det ikke så vanskelig å lære seg å spille litt utenom de for å få litt mer flyt i spillingen 😊 men kjæresten min har lært meg en del på piano der han bare viser meg, og så gjentar jeg bare det han gjør til det sitter i fingrene! Funker veldig bra det også 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg