min egen hverdag

JEG UNNER ALLE FØLELSEN Å VÅKNE OPP SITT EGET STED…

Fortsatt, tusen millioner takk for at dere er her med meg. Hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke våknet opp her hver dag… Jeg er så takknemlig at jeg holder på å sprekke. TAKK. Elsker dere. Jeg har fått mange DM’s på Instagram i det siste, hvor noen spør om å ta en joggetur sammen, etglass rødvin på balkongen. Jeg skal begynne å møte dere. Noen har jeg allerede møtt for å ta bilder, noen har jeg hatt hjemme hos meg på eventet med LOUDS. Jeg vil bli bedre kjent med dere.

<3

Så, det er 33 grader i Oslo i dag. Fantastisk, men jeg holder meg hjemme, jeg. Skal ut en tur og jogge etterpå, og så prøver jeg å skaffe meg bil for dagen slik at jeg kan kjøpe noen større ting til leiligheten. Som jeg har sagt før så ELSKER jeg å fikse ting selv. Er ikke det verdens diggeste følelse? Alle plantene her i leiligheten har jeg bært hjem en etter en, det samme med stuebordet, nattbordet og alle speil. Jeg synes det er litt av sjarmen, jeg. Og dere. Jeg skal lage PASTA TIL MIDDAG! JEG GLEDER MEG SÅNN! Bumpet over en profil på Instagram i går (juliesmatblogg @ Instagram) som inspirerte meg så mye at jeg ble sulten. Dro rett på butikken og kjøpte inn ingredienser. Haha, jeg blir fort inspirert om dagen, det er helt herlig. Den nye Creuset-kjelen min føles som en liten baby for meg, jeg har bare lyst å lage mat dagen lang.

10 kommentarer
  1. Du stråler om dagen og ser nydelig ut 🙂
   Jeg har et spørsmål, hvordan får du farget brynene dine så fint? Når jeg farger mine blir det bare “gris”, jeg får så mye farge på huden og klarer ikke bare å farge “håra”. Det ser det ut som du klarer. Kanskje du kan vise det en gang?

  2. Hvis du ønsker å leie bil så burde du sjekke ut nabobil.no, genial side. Så slipper du spørre ramdom på storyen din. Kun et tips.

  3. Du har en veldig fin kvinne kropp, men du snakker deg så ned hele tiden. Hvis jeg hadde vært deg, hadde jeg vært kjempestolt over hvor ufattelig mye(i en så ung alder) faktisk har fått til! Du fronter mye bra, og er en vakker dame.

  4. I en alder av 35 år, to barn, mann og hund har jeg endelig funnet en blogger som innspirere meg så innmari masse.
   En ung jente som lever ett liv jeg levde mer eller mindre for 15 år siden.
   Etter jeg begynt å lese bloggen din, ble jeg mint på hvor deilig det livet var, nå skal jeg fortsette å bli inspirert og flette det inn i familielivet vårt 😍 takk for at du minte meg på det og fyller meg opp med inspirasjon, good feelings og ikke minst en påminnelse om å nyte livet mer ❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg