ekte

BREATHE – INA

For hver dag

For hvert kyss

Med deg

Døde en liten del av meg

Nå er jeg fri

Fri på ekte

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Denne helgen har… vært noe nytt. Noe helt annet. Kanskje litt regn var alt det jeg trengte. Jeg satt meg i bilen og kjørte gjennom i Oslos gater for første gang. For første gang utforsker jeg denne byen alene, på egne bein. Tråkker litt feil her og der, får en ny favorittkafé, plukker nye blomster. Lappen? Den har jeg hatt i tre og et halvt år, men jeg har stort sett kun kjørt på landeveier, med flere kuer enn biler på veien. Det var gøy og komisk og befriende å sitte i en bil igjen. Vinduet rullet ned, musikken på full guffe. Endelig. Endelig er jeg her. Et brudd er alltid vondt, men det er enda vondere å ikke ha respekt for seg selv. Ingenting har risset større sår i hjertet mitt enn de gangene jeg ikke klarte å forstå at jeg fortjente bedre. Aldri mer, aldri mer skal jeg straffes av en jeg elsker fordi jeg er en jente med følelser fra naturen. Aldri mer skal jeg legge min egen sannhet i en mann som ikke klarer å være ekte med meg. Aldri mer skal jeg lure på hvorfor du ikke klarte å se meg i øynene da jeg kom hjem. 

Ikke vær redd for å gå ut av et giftig forhold, vær så snill. Ikke vær redd for å løpe. For den smerten du vil kjenne på er en helt annen. Den er vond, men den gjør deg hel igjen. Jeg lover. I stedet for den rivende, vrakende smerten som nesten kveler deg når du elsker noen som ikke klarer å se deg i øynene, og når alt du klarer å tenke på når du legger deg om kvelden er at det er din egen feil. Fordi han forteller deg det. Din feil. Når et menneske du er glad i forteller deg hver dag i et år at du er gal så velger du å tro på det til slutt. Jeg kjørte feil på vei hjem fra Nordmarka i går kveld. Alene på motorveien, jeg skulle ta av men man må tenke så kjapt at jeg ikke rakk å legge meg i høyre felt som tok meg av motorveien. Det er fint å kjøre bil i denne byen. Alle de gatene jeg ikke har gått i enda, alle de gatene ikke bussen har tatt meg gjennom. Det er gater jeg ikke har vært i enda, og det er flere følelser igjen i livet som jeg ikke har kjent på enda. Til slutt innser du at det egentlig ikke er han du er så hekta på, det er spillet som gjør at du blir. Og si meg, elsker du han egentlig da?

Jeg vet ikke

Jeg synes bare plutselig at de ordene ble så sterke

Jeg… elsker… deg…

Jeg vet ikke

28 kommentarer
  1. Du er så vanvittig vakker, Kristine. Var igjennom dette her selv i 2016, og å se hvordan du reflekterer rundt dette i tekstene dine gjør meg varm om hjertet mitt. Fader også altså, du er så sabla bra ❤️ La oss ta en kaffe og reflektere sammen en dag

  2. Åh, håret ditt <3 Det er så vakkert! Er det naturlige krøller og volum, eller kunne du laget en videoblogg og vist hvordan du får håret sånn?? 😀 Utrolig nydelig!

  3. før du traff han var du min favorittblogger. når du var med han hadde jeg helt avsmak av både han og hvordan han forandret deg med innflytelsen sin. nå når det er slutt digger jeg deg igjen. håper du har det bra kristine <3 du fortjener det og du stråler! ble så glad på dine vegne når jeg hørte at det var slutt. den setningen har jeg aldri sagt til noen før, men jeg mener det.

  4. Jeg ELSKER dette. Herregud så hardt du treffer meg med disse innleggene, det føles så sårt og ekte og bare… JA! TAKK!!!

  5. Sanna: Det er naturlige krøller <3 Jeg bruker litt saltvannsspray for å få det ekstra volumet!! Har likt å bruke stylingprodukter til håret egentlig, men saltvannsspray synes jeg funker skikkelig bra. 😀

  6. Du er virkelig min største inspirasjon, null tull. Jeg elsker posiviteten og nysgjerrigheten du har til livet, alle burde vært som deg.

  7. Kjenner meg igjen i absolutt alt du skriver. Er selv i et slikt forhold, og hver gang det er noe som skjer, så er det ALLTID min feil. Men jeg klarer meg ikke komme meg ut av forholdet, det er nesten så jeg får panikk av tanken på at det skal bli slutt selv om det er utmattende å være “forholdet”.

  8. Det har gått 2 mnd, men jeg klarer ikke å glemme, klarer ikke å gi slipp. Løper tilbake og trygler om at han skal ta meg tilbake……. Han har meg bundet rundt fingeren sin

  9. Det er noen av synspunktene dine som gjør at jeg ikke vil lese bloggen din, men fordi du skriver så ubeskrivelig (!) bra om følelser klarer jeg ikke å la være<3 Har lest bloggen din i mange år, utelukkende fordi du er flink til å skrive. Aldri slutt å skrive sånn tekster som dette. Nesten alle tekstene dine om følelsene fra forholdet/bruddet får meg på gråten. Det er veldig rart, men jeg er på en måte glad i deg, selv om jeg ikke kjenner deg (unnskyld hvis dette er creepy, jeg er ikke en freak altså!😅)...!?
   Ha en fin kveld!

  10. disse innleggene treffer meg HVER gang. Det er så fint at du klarer å sette ord på ting jeg ikke klarer selv, og eg er så takknemlig for deg <3 du er på en eller annen rar måte en av mine bestevenner

  11. Jeg har samme problemet, seriøst – jeg greier ikke å slutte å elske han. Ingen andre kan måle seg med han. Han var som skapt for meg. Men han var samtidig som skapt for alle, han fikk alle han ville ha… han er der ute og knuser mange hjerter akkurat nå. Jeg er lost. Jeg drømmer om at han en dag blir min.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg