joggetur i høyden

Dere spør meg om treningsmotivasjon.

Okey, trening skal ikke føles ut som trening. Skal du være aktiv hver dag må du finne en treningsform du trives med. Jeg har vokst opp med å gå på fjellet, og etter hvert som jeg ble eldre og kom i tenårene begynte jeg også å jogge i fjellet. Enten jogget jeg eller løp motbakke. Begge deler er jeg like glad i, egentlig. Sommeren før jeg flyttet jogget jeg til Solheimsfjellet hver dag hele sommeren, kun fordi det var så forbanna deilig. Ingenting får meg til å føle meg mer uslåelig enn når jeg løper oppover med skog rundt meg med frisk luft i lungene. Heldigvis er det en tilsvarende løype her i Oslo også! Hadde ikke naturen vært så lett tilgjengelig her i Oslo tror jeg aldri jeg hadde vært så glad i denne byen som det jeg er nå. I går tok jeg joggeturen min i Nordmarka, mitt favorittsted i hele Oslo. Gå av på Voksenkollen, jogg inn til Skjennungstua og stopp ved Tryvannstua på veien tilbake for et bad. Det ligger to pene brygger der som jeg synes er så hyggelige at jeg sliter med å gå derfra.

Så ja, her har dere mitt svar på treningsmotivasjon! X

7 kommentarer
  1. hei kristine! jeg liker deg og bloggen din veldig godt, spesielt de siste månedene synes jeg tekstene, bildene og innholdet på bloggen din har nådd helt nye høyder, du skriver ærlig og vakkert og det er skikkelig fint å følge med på! men jeg lurer på en ting: du har skrevet en del om miljø, holder på å bli veganer, kjøper klær brukt osv, noe jeg synes er utrolig viktig og bra at du skriver om. jeg bare lurer på hvordan du tenker når du går inn i samarbeid med selskap som ikke akkurat er miljøvennlige. forbruket av plast er jo et stort miljøproblem, og helst burde man kanskje prøve å kjøpe mindre plast, ikke mer. da tenker jeg på noisy som jo blir solgt på plastflasker. et annet miljøproblem er overforbruk, at man kjøper f.eks mer klær enn man trenger. du har skrevet mye om at du liker å kjøpe klær brukt blant annet pga miljøet, men jeg føler på en måte at å samarbeide med LOUDS er det litt motsatte av det? (nå las jeg forøvrig litt om samfunnsansvar på LOUDS sine nettsider, og her står det en del om deres retningslinjer for leverandører, som blant annet inkluderer prinsipper om null barnearbeid, en lønn å leve av, muligheten til fagorganisering osv, KJEMPEbra!)
   dette er ikke ment som kritikk! jeg bare lurer på hva du tenker om dette, og hvordan du tenker når du velger ut samarbeidspartnere. ikke meningen å virke moraliserende, og selvsagt må man ikke leve 100 % “riktig” til enhver tid, det klarer ingen. og som sagt synes jeg at du skriver mye som er bra og viktig, både om miljø og helt generelt. haha, innser at jeg fremstår som litt kjip nå, absolutt ikke meningen! håper du har en nydelig uke!

  2. Så herlig <3 Er veldig glad i å være ute i naturen selv, men lurer på om du føler deg trygg hvis du jogger alene, spesielt i skogen/øde terreng? Mtp. at du skriver ruten du jogger også, er du ikke redd for at noen kan finne på å følge etter deg? Jeg vet at man ikke bør gå rundt å være paranoid, men jeg greier liksom bare ikke å la være å bli paranoid på dine, mine og andre jenter/kvinners vegne!

  3. Så de to siste videoene dine på youtube, og lurer på om det bare er meg eller om du selv også føler at du har begynt å legge litt om til Østlandskdialekt? Eller om du føler at det er vanskelig å holde på Førde dialekten din etter du har flyttet til en storby?

  4. Bare lurer – er du ikke noe som helst engstelig for å jogge i nordmarka alene? :/ og er det så lurt å fortelle at du bruker å jogge der og bade i tjernet? Mtp crazy stalkere…. Mulig det bare er jeg som er nervøs og paranoid 😅

  5. Ånei,sorry! Tenkte bare at tanken muligens hadde streifet deg tidligere, men at du ikke synes det var noe skummelt. Jeg er overnervøs for alt og går omtrent ikke utenfor døren så snart mørket kommer snikende på😅 håper ikke jeg ødela noe for deg. Du må forsette å nyte marka ♡

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg