følelsene fra 2003

Shortsen min er fra Amundsen og bootsene er fra Primeboots. Primeboots har jeg sverget til i årevis, jeg tror jeg har to-tre par liggende hjemme i Førde også. Sørlandet, du er så fredfull. En kald morgenbris som gir deg gåsehud i ansiktet om morgenen, jeg måtte ta på meg ullgenseren min, herregud som jeg har savnet å gå i store gensere. Er det ikke rart hvordan vi husker så lite fra barndommen, mens følelsene vi hadde i oss sitter klamret inntil hvert eneste bein i kroppen? Da jeg gikk innover skogen var det som om jeg trakk inn luften og smaken og alle følelsene fra 2003. Du vet, alt er så likt. Skogen er alltid lik, den forandrer seg ikke. Den var like fin da som nå. Jeg tror jeg alltid søker etter noen trygge havner i livet mitt. Fordi jeg vet hvor brått ting kan snu. Er du ikke enig? Jeg forandrer meg, du forandrer deg, vi vokser fra folk vi elsker og vi bytter jobb. Det slår meg av og til hvor midlertidig alt egentlig er. Verdens største trøst, kanskje. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, om du er 16 og synes livet suger, ikke stress. Livet ditt har så vidt startet. For sannheten er at det bare blir bedre og bedre. Du skal elske nye mennesker og du skal få deg venninner du aldri trodde du noensinne skulle ha det så gøy med. Det er så fint, så vanvittig fint. Jeg liker at ting forandrer seg. Og så elsker jeg å gå i skogen og føle meg 6 år igjen, for grantrærne er fortsatt like høye, om ikke høyere, og jeg vil alltid være litt redd for at jeg skal støte på en hoggorm på stien. Sånn som da jeg var 6.

Og jeg synes det er kjempesært at jeg står her i omtrent samme støvler og turshorts, 15 år senere, bare i en litt annen kropp. Fortsatt samme hår, litt lengre bein,  rumpe og pupper fordi jeg også omsider kom i puberteten. Kanskje jeg fikk et altfor stort perspektiv på livet da vi dro til Sørlandet og så på himmelen i timesvis, men herregud så sært. Jeg har vært Kristine i 21 år. Tenk det. Disse tankene gjør meg helt svimmel.

Nå skal jeg lage lunsj med noen venner her hjemme før vi drar på en hagefest senere i dag! X

  1. Er det en grunn til at du ikke poster bilder av andre enn deg selv på sosiale medier? Har du kanskje ikke så mange venner? Det er jo helt uforståelig, du er jo verdens nydeligste jente!

  2. Urrelevant til innlegget, men hvor får man kjøpt den militærgrønne buksa du bruke på insta story?😍

  3. Du som kommenterer øverst! Hvorfor prøver du å trykke ned Kristine ved å antyde at hun ikke har venner for deretter å gi et kompliment? Rareste jeg har lest… Alle vi som følger Kristine fast vet han har mange venner nå, men at livet ikke alltid har vært slik. Har en følelse på at du også vet det, men prøver å få andre til å føle seg dårlig. No good, no good.

  4. Kjære Kristine!
   Må bare nevne jeg har sett gamle episoder av Bloggerne de siste ukene..og er så ufattelig glad på dine vegne for at du tok steget ut av det gjennområtne forholdet du var i. Maken til kvalm type skal man lete lenge etter..Du var jo bare en skygge av deg selv,kjære deg.
   Og SOM du stråler nå! Blir så glad av å lese bloggen din,før var den bare depressiv-nå er den alt annet😊
   Klem til deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg