august

VENNER OG FEST OG DANS OG SENE MIDDAGER

Jeg er hos Helene nå! Leiligheten min blir malt i dag, eller, vi begynner med stue og soverom. Så når jeg legger meg i kveld er ikke veggene lenger grå. Jeg går for en varmere tone! Beige, bare ikke helt beige. Hvit, bare ikke helt hvit. Dere får se. Endelig!! Neste uke skal badet males hvitt (det kommer til å se SÅ mye freshere ut der, veggene og listene er sånn usjjj-beige nå), og kjøkkenet har jeg ikke bestemt meg for enda. Hvordan har dere det? Gud, det var godt å skrive igjen. Jeg har overnattingsbesøk av Sari og tok meg en liten pause for å kunne henge med venner. Selv om det egentlig bare ender med at jeg stresser over at jeg ikke blogger, haha. Det er vanskelig å leve livet og blogge om å leve livet samtidig, men jeg VÅGER ikke å klage, for jeg er forelsket i jobben min og dere, alle dere.

De siste dagene har gått i middager og henging med venner, herlighet så koselig. Jeg har blitt flinkere å henge med venner uten å si at jeg må stikke for å få alenetid, før kunne jeg bli skikkelig stressa, men nå er jeg mer rolig i det. Man lærer på veien, eller hva? Selv om jeg sitter alene nå hos Helene og synes det er megadigg. Helene er ute for et ærend og Sari møter en venninne. Bildene over er fra lørdag, jeg tror jeg kommer til å huske det som den beste sommerfesten jeg har vært på i hele mitt liv. Du vet, jeg skrev jo om dette i vår. At jeg gledet meg til å løpe rundt med bobler i blodet og en hånd å holde i, august er nesten som glasskår. En av de beste månedene, men jeg vet at november kommer og at jeg kommer til å felle en tåre fordi jeg håper jeg får muligheten til å danse gjennom natten igjen, på samme måte som jeg gjorde den første helgen i august denne sommeren.

Nå gleder jeg meg skikkelig til å se de nye veggene! Den gråfargen gikk meg på nervene. Og! Jeg har fikset møbler til balkongen! Skal hente de denne uken. Jippiiii x

Siste innlegg