tilbake på Løkka

Edruhelg! Jeg elsker å feste og er dødsglad i rødvin og GT, men akkurat nå er jeg altfor glad i å stå opp klokka 07:00, trene og få gjort alt det jeg vil gjøre i løpet av en dag. Åh, det er så mange idéer i hodet mitt om dagen. I dag var jeg innom en tekstilbutikk, jeg har så lyst å sy min egen kjole og lage mine egne puter. På mandag skal badet, gangen og kjøkkenet males om, det skjer ting nå. Ting faller på plass. Jeg løper fortere og fortere for hver dag som går, jeg blir bedre og bedre venn med de jeg har i livet mitt, det er så DEILIG. Å føle at man vet hva man vil og at man går etter det. I dag var jeg på Løkka igjen og det var så rart og fint og alt på en gang. Å gå i gatene igjen! Ikke var det vondt, ikke var det trist, bare godt. Og for min del, godt å kjenne at det kapitlet i livet mitt er over. I disse gatene har jeg følt alt som kan føles, jeg har vært forelska, jeg har vært knust, jeg har vært ny i byen, jeg har fått nye venner, jeg har lært ting om meg selv, jeg har tatt store valg, ja, de to første årene mine i Oslo har jo blitt tilbragt her.

KRISTINE BLIR VOKSEN!

Eller, kanskje ikke helt enda. Jeg er jo bare 21.

Men likevel 🙂 Det er deilig å være her jeg er nå, Forresten, jeg har begynt med 8 Minute Abs Workout igjen. Føler seriøst jeg begynner å ta tilbake mye av 16 år gamle Kristine nå for tiden… merker dere det? Denne videoen delte jeg da jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg husker dere digget den like mye som meg. 3 ganger i uka! Jeg lover deg at du ser resultater!

Treningsvideo kommer forresten!!

3 kommentarer
  1. Fine, flotte Kristine!! Du stråler.. Unner deg virkelig alt godt. Du har gått gjennom så mye den siste tiden, men sånn er livet. En berg og dalbane som man av og til mister kontroll over, men som alt annet åpner nye dører seg. Livet altså. Ser så mange som må planlegge flere år i forveien alt fra nye mål til drømmer, men herlighet! Lev i nuet, ta den turen til Paris som du alltid har drømt om. Kjenn litt på frykten, men innerst inne – kjenn at du lever.
   Skulle gjort alt for å bare ta en Paris tur med deg. Sette seg på en koselig cafe, gå innom vintage butikker, løpe, drømme og ta bilder som viser at man tørr. Sitte på flyet hjem å vite at man gjorde det riktige. Magefølelsen.
   Er selv en jente på din alder som virkelig ikke vil følge strømmen, men drømmen…

  2. Jeg er snart femti, og bor i en kommunal leilighet, på Bekkestua.
   Men en neger, som bor i rommet ved siden av, sladra til NAV at jeg prompa mye.
   Og nå vil NAV hive meg ut da.
   Er dette noe slags prompevendetta, fra denne negeren lurer jeg nå.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg