4 ting jeg gleder meg til

JOBB I AMSTERDAM NESTE UKE! Jeg har blitt booket til Lois sin nye kampanje, og jeg kom så godt overens med teamet da jeg var der i vår at jeg nesten ikke kan vente til å se de igjen om noen dager. Sååå gøy! Lois sine jeans er mine favoritter of all time, så det er skikkelig gøy at de ville ha meg med i kampanjen. En stor ære, om jeg får lov å si det. Jeg flyr inn tirsdags kveld og shooter onsdag! Det passer perfekt med at jeg er i en så fin periode nå med trening, jobb og meg selv generelt. Jeg har supermye overskudd og vet at jeg har mye å gi. Nå har jeg ekstra mye motivasjon til å trene og holde meg fresh til uken som kommer!

KJØPE NYE MØBLER! Leiligheten er offisielt ferdigmalt. Badet er skinnende hvitt, stue + soverom sandfarget, bjelken på kjøkkenet er blitt malt hvit den også. Jeg elsker detaljer i tre men jeg kan ikke BARE ha tre-elementer i leiligheten, da ser det fort ut som om jeg bor i en hytte. Jeg skal blande pene, elegante møbler med vintage.

HØSTEN. HELE HØSTEN. Det er en sånn deilig, rolig atmosfære i byen nå, sommeren er lagt bak oss og folk er tilbake på jobb. Kveldene blir mørkere, det er mer tid til å være inne. Endelig er det tid til å sitte timesvis med hodet ned i en spennende bok, eller å bruke en hel kveld til å lære seg noe nytt på piano uten at du skulle vært noe sted. Tilbringe timesvis på kjøkkenet med Bill Evans som bakgrunnsmusikk mens man lager middag. Åh, jeg og Helene var på Bare Jazz klokka 10 i går og musikken som danset rundt i bakgården ga meg helt gåsehud. Jeg pleier å dra dit på lørdager for å ta meg et glass rødt før jeg drar hjem og lager middag, men jeg så jo nå at jeg er nødt å ta morgenkaffe her inni mellom. Iiiih, noe så koselig!!!! Jeg fikk et kast av lykke over meg akkurat når jeg skrev dette, jeg aner ikke hvorfor :’)

HENGE MED HÅKON IGJEN. Jeg savner han skikkelig!! Og jeg tror han savner meg litt også. Vi har fått et skikkelig tett forhold den siste tiden, og jeg tror det er fordi begge to er på et veldig bra sted. Han har fått en skikkelig bra jobb, jeg lever livet på St. Hanshaugen, ja, dessuten har han vært på ferie og jeg ser på han at han er fornøyd med livet. Det er godt å se!! Vi skal møtes nå denne uken og catche up, og det slo meg hvor heldig jeg er som har en så fin storebror. Det er klissete, men jeg mener det. Han er så hardtarbeidende og morsom og ikke minst KUL, en sjelden kombinasjon. Jeg hadde aldri vært den personen jeg er uten han. Det er jeg helt sikker på. Så ja! Og pssst… podcast, vi to?

22 kommentarer

Siste innlegg