gaver fra venner <3

Fredag. Jeg våkner med Sari ved min side, litt for tidlig kanskje. Angrer i noen raske sekunder på at jeg lot vinduet og balkongdøren stå på vidt gap hele natten, for når jeg drar av meg dynen og strekker meg etter den store genseren som ligger på en stol litt bortenfor reiser alle hårene på kroppen seg. 31. august, hjelp. Trakter meg kaffe og heller oppi litt havremelk i koppen fordi jeg vet det enda er litt for tidlig, stopper etter en kopp, legger meg ned på teppet på kjøkkenet og hører på radio mens jeg spiser en avokado med skje. Jeg har fått gjort alt jeg vil gjøre denne uken og det gjør meg glad. I går tok jeg og Helene en shoppingrunde på Grønland, kommer hjem med altfor mye grønnsaker og frukt, smiler fornøyd. Jeg og Helene har begynt å gå! I stedet for å ta buss. Det er kjempekoselig å gå, denne byen er jo laget for det. Jeg er i så mye aktivitet om dagen at når kvelden kommer sovner jeg før jeg har rukket å skrive god natt. Samme skjedde i går. Ikke no’ i mot det.

Freeeeedag! Jeg har begynt å gå mye i fjellklærne mine om dagen, synes det er så deilig.

Sari kom med en gave til meg i går kveld. Dusj- og håndsåpe fra Beldi, som mammaen hennes selv har laget. Hun visste hvor glad jeg er i disse!! De dufter grønn te og argan, laget på naturlige ingredienser fra Marokko. Disse stod på badet vårt i airbnb-leiligheten i Milano, så jeg føler jeg er tilbake i februar.

For to dager siden brukte jeg, Helene og familien hennes en hel kveld på å ta ned det gamle skapet som stod her og sette inn denne kommoden. Det var Helene sin, hun kjøpte den brukt da hun var tenåring. Herlighet, for en ære å arve den. Nå har jeg minner fra alle menneskene i livet mitt i denne leiligheten, alt har en historie bak seg og det er så koselig!!! Jeg skal så klart ha et større klesskap også, men jeg får plass til buksene mine her og litt mer akkurat nå, så jeg er fornøyd. 

14 kommentarer
  1. Åh, du er så vakker Kristine. Så utrolig naturlig vakker! Huden din gløder <3 Kan du skrive om hudpleie rutinene dine? Sliter med uren hud, og har derfor ikke selvtillit nok til å gå sminkefri... Har vært hos hudlege og fått resept på en kvisekrem, men det fungerer ikke... Det knuser selvtilitten min å slite med dette:(

  2. Hei. Jeg har aldri kommentert før, men jeg leser jevnlig, og jeg bare kjente når jeg leste dette innlegget at: det er så mye positivitet og glede i det du viser oss for tiden, og det er så oppløftende, det er så fint at en stor blogg faktisk kan være et positivt rom (for leserne). Det er ganske unikt. Vi kjenner ikke hverandre og kommer nok aldri til å gjøre det, men jeg er faktisk ekte glad på dine vegne, og det er litt rart, men også ganske så koselig! God helg!

  3. Det er som en liten novelle å lese inleggene dine, som et lite avsnitt fra en novelle, om livet fra dag til dag.

  4. Er ikke mange blogger jeg blir glad av og lese men du skriver sp godt at jeg blir dratt med i nostalgisk følelsen bloggen din gir 😀 det er hyggelig og glad du fremmee gjenbrukt og milijø bevist de er bra samme er jeg for handlet mye på freetex ;D blandt annet og brukt butikker skal du til sandvika bør du ta turen innom askeladden og freetex 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg