noen favoritter denne høsten!

Annonse

Søndag! Helgen går enda fortere når man ikke har planer har jeg nå erfart. Jeg brukte gårsdagen i byen for å kjøpe alle de tingene som har stått på notatlisten min i altfor lang tid nå. En kaffe på veien, musikk på ørene, litt i min egen verden mens jeg står midt i folkemengden i den store verden. Takk for at dere kommer bort og sier hei. Jeg blir så glad for det, det ser dere kanskje. Fine mennesker er dere. Jeg kom hjem med hendene fulle av handleposer og måtte forresten ty til fots hele veien hjem, det var KK-mila i byen går og mye av trafikken var stengt på dagtid. Så jeg fikk meg en god gåtur, også. St. Hanshaugen – Frogner – sentrum – Løkka – St. Hanshaugen. Elsker denne byen. Og jeg elsker at jeg har satt av så mye tid til meg selv den siste tiden. Det gjør meg rolig og lykkelig på innsiden. Dette halvåret byr på mye spennende jobb, og forhåpentligvis noe helt nytt også… Dette skal jeg fortelle mer om, men jeg KNIPER hendene mine hardt sammen når jeg tenker på det. Krysser fingrer!!!! Dere kommer til å like det, tror jeg!

Det er HØST og garderoben endrer seg sakte men sikkert i takt med været. Jeg tenkte å vise dere noen av mine favoritter nå for tiden! Det er så vanskelig å kle seg akkurat på denne tiden av året, for plutselig er det sommer og sol i et par timer, før det blir iskaldt og man må ta på seg en tykk genser. Vel… SE PÅ DISSE TEDDYJAKKENE DA! *feller en liten tåre*

JEG HAR VALGT UT NOEN AV MINE FAVORITTER PÅ LOUDS DENNE HØSTEN

SJEKK UT MINE FAVORITTER HER!

RØD TEDDYJAKKE HER

Fant jeg nettopp ut at jeg tar meg godt ut i rødt, tro? Synes denne fargen kledde meg! Jeg er så svak for store, fluffy jakker, disse teddyjakkene her er så deilige at jeg tror jeg flytter inn for høsten. Med verdens diggeste hette!!

SVART TEDDYJAKKE HER

Samme i svart!! ♥

SPORTSBH HER, TIGHTS HER

Jeg trener hver dag nå og trenger gode, behagelige treningsklær. Har dere også irritert dere over sportsbh’er som har så stram søm at man føler seg litt.. fanget? Denne fra Tommy Hilfiger sitter helt PERFEKT på! Sååå behagelig, jeg får ikke det søm-merket rundt overkroppen etter trening. I tillegg er den skikkelig pen! Samme med tightsen, jeg gjør yoga i denne OG løper i den. Som om man løper uten klær, nesten. Litt sånn føles det. 

TOTEBAG HER

Jeg har fått skikkelig mange spørsmål om denne totebagen. Den er kul! Litt grov i stoffet, annerledes enn alle andre jeg har. Denne sommeren har jeg bare brukt totebags, jeg fester dem på ryggen som en sekk, haha.

JOGGESKO HER

Trenger jeg å si noe mer enn at dette er verdens beste løpesko? Jeg SPRETTER avgårde så fort disse er på beina. Tuller ikke!

Ikke glem å sjekk ut mine favoritter her! ♥

17 kommentarer

Siste innlegg