tre nye vintage-skatter

Gammelt sjal fra Mango. Jeg elsker sjal i deilige stoffer, man kan bruke de til alt. Jeg fant det på den ene bruktbutikken på i Markveien på Løkka, husker dessverre aldri hva den heter. Den ligger i alle fall mellom Plantasjen og Maritas brukthandel. Du finner den! De har mange fine glass forresten, jeg er på utkikk etter cocktail-glass og det var skikkelig mye pent der. Ikke akkurat det jeg lette etter, da. Gleder meg sånn til å invitere bestevenninnene mine på besøk og drikke cocktails i pene kjoler 🙂 JA, jeg lever i min egen lille drømmeverden. Eller bare i en Sex and the City-verden. He he.

En vase. Jeg skal i alle fall bruke den som en vase. Har aldri vært typen som kjøper blomster til å pynte i leiligheten, men nå har jeg fått litt sansen for det. Skal ta en tur innom blomstermarkedet på Stortorvet etterpå og kjøpe med meg en pen bukett. Denne er fra Maritas brukthandel, hvor jeg har kjøpt MYE av interiøret mitt i leiligheten. Jeg bruker alltid litt tid på å finne “skattene”, men når jeg først finner dem hopper jeg i taket. Så fin, så fin. De hadde en til om det er noen som har lyst på samme.

Jeg har fått meg enda et bilde! Og gjett hva, det var akkurat et slikt et jeg var på utkikk etter! Rammen er i ordentlig kvalitet, jeg har nemlig fått litt peiling på rammer nå, he he. Også kjøpt på Maritas brukthandel. Elsker elsker elsker det, tror det vil ta seg godt ut på veggen sammen med resten av interiøret mitt. Jippii!!! Dette var et skikkelig gøy kjøp!

7 kommentarer

Siste innlegg