fresh frukt og pianotimer

Jeg spiser helt sinnsykt mye frukt for tiden, og det uten å sprenge matbudsjettet mitt. Grønland, så klart. Ferske fiken, store avokadoer, store oliven på glass og saftige appelsiner. Tenk at dette er FRA NATUREN ♥ Jeg synes det alltid er en så tilfredsstillende tanke. Kjøkkenet mitt er fullt av frukt i hele regnbuens farger nå. Et tips on the go er forresten å ha med i veska når du har lange dager ute av huset, jeg hater å ikke ha mat tilgjengelig hvis jeg er småsulten. Som oftest har jeg med meg en avokado og en skje i veska, det er luksus i farta for meg.

I dag så jeg en jente med cello på bussen, hun var sikkert på vei til musikktimen sin, umiddelbart kom jeg til å tenke på pianolæreren min som jeg gikk til for et år siden som jeg i grunn savner litt. Det var hyggelig å komme til han en gang i uka, noen ganger to. Jeg vurderer å ta noen nye timer i høst, hadde ikke det vært koselig tro? Han hadde rom i enden av gangen på musikkskolen som lå på Schous Plass, og da jeg gikk nedover den gangen hørte jeg alltid så mye forskjellig fra de ulike rommene. Èn jente sang opera med sanglæreren sin, en annen spilte gitar. Og jeg piano. På et ekte piano.

Skal på joggetur om ti minutter, gleder meg til fredag i morgen, badet er ferdigmalt og jeg blir nesten blendet av hvitfargen på badet nå. Det ble så fint!

3 kommentarer
    1. Håper du legger ut litt flere bilder av leiligheten snart, så vi får se litt mer i sin helhet 😀

    2. En gang pressa klasseforstander Aakvåg, en appelsin opp i rompa mi, for det var bra for hemmoroidene (var det vel)

    3. Trist at du slutter i bloggerne, kommer til å savne å se deg på skjermen. Håper likevel at du fortsetter med å lage innhold, jeg håper veldig på bok, podkast eller mer youtubevideoer. ❤ Blir så inpirert av deg om dagen, vet ikke helt om det er årstiden som endrer seg nå eller hva høsten gjør med deg men du blir nesten en bedre versjon av deg selv. Du går dypere inn i tankerekkene dine og blir mer takknemmelig og hel på en måte. Du smiler med øyene og alt du legger ut for tiden virker så genuint og 100% Kristine. Du er så ærlig og oppriktig, det er så forbanna deilig å se i dagens blogg-Norge. Håper du nyter de fine fargene nå som denne vakre årstiden har inntatt og at du skriver masse fine kloke innlegg i høstmørket. Det er da hodet ditt er best🙌🏻

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg