si noe pent

Si noe pent, si forelskelse som aldri går over, solskinns-striper inn på kjøkkenet, illrøde trær i september. Si løvetanngult, hendene dine rundt mine, si at denne kjærligheten ikke skal gjøre like vondt som den første. Det er lørdag og alt jeg har gjort til i dag er å trene i pent treningstøy, jeg tror aldri jeg har følt meg så pen i treningstøy før. Jeg har det vakkert for tiden, livet ble plutselig så deilig. Helene har bursdag på tirsdag, jeg badet i et tjern i går, denne helgen skal jeg bare gjøre det jeg har lyst til. Hele livet mitt har jeg alltid hatt en verden ved siden av den vanlige som bare er min, på en måte, jeg har laget den selv. Og for tiden liker jeg å være i min verden mer enn noe annet, det er bare fine ting her og jeg kan bestemme helt selv hvordan alt skal være. Skjønner du hva jeg mener? Oslo er stille i dag og det er deilig. Det er ikke like mange ute i gatene som det bruker å være på en lørdag, oh, det var forresten helt fantastisk å drikke rødvin fra verdens fineste vinglass i går. Spiegelau, 113 kroner per glass på Culina-butikken i Torggata, det er ikke ofte man får kvalitetsglass til en så fin pris. Et glass hjemme, et på teateret, jeg sovnet som en lykkelig baby etter forestillingen i går. Folketeateret var så fint, jeg har aldri vært der før men nå har jeg gjort det også. Meg og Helene, i Oslo, vi skal ta over verden vi to, tror jeg.

Hva skal dere gjøre denne lørdagen? ♥

6 kommentarer
  1. Vet du hvordan jeg kan få tak i de fine beige buksene dine fra FWSS? Bestevennen min har alltid ønsket seg sånne, så vil så gjerne overraske henne med det❤️

  2. Du er en såå god inspirasjon Kristine,du er så vakker og ekte. Du har gitt meg masse inspirasjon, både til hjemmet og flere av låtene du har delt er nå mine topp favoritter! vi har ganske lik stil du og jeg, og det er så gøy å se at du også setter pris på det gamle (både når d gjelder musikk, klær og hjem)
   Også skriver du så fint og sprer masse glede.
   idag skal jeg på fight night (kickboksekamp) med flere konserter, – jeg gleder meg helt vilt. Good helg 😊

  3. Leste nettopp at norske Frida skal gå victoria secret IGJEN!!! Kan ikke du bli venn med henne så kan hun hjelpe deg dit hehe. Hun er så sykt heldig!!!
   Trist om du har gitt opp, du hadde vært strålende på runwayen!!

  4. Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver om din egen verden, som du har laget selv.
   Jeg er på utveksling på andre siden av jorda, og til og med her har jeg behov for å trekke meg unna for å henge med meg selv. Kanskje bare på rommet mitt hos vertsfamilien, noe som virker sykt stusselig, men jeg elsker det. Noen ganger kan det føles litt feil å henge med seg selv og nyte det, fordi det er på en måte litt forventet at man skal være med på alt. MEN jeg tenker det er et privilegium å både kunne kose seg alene OG sammen med folk!
   Det er en gate rett bortenfor der jeg bor. En lang, kaotisk gate med alle mulige boder, butikker og restauranter. Det er kanskje den mest kjente gata i hele byen, og alle vet at den eksisterer. Likevel føler jeg at den gata er min hemmelighet, fordi jeg alltid går meg en tur der alene. Haha, veldig merkelig og vanskelig å forklare. Jeg kjøper aldri noe heller. Men å gå den gata helt til enden, der det er helt øde og man nesten ikke møter folk, og hjem igjen, er som terapi for meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg