sånne voksengreier

I dag er en sånn dag jeg hadde ALT for mye jeg skulle gjøre, du vet de dagene. Jeg ville bare få unnagjort alt, men så står jeg i stedet på Jernia og halvsipper fordi jeg ikke finner ut av hvilke spikrer jeg skal kjøpe til å henge opp bildene i leiligheten min. “Har du betong- eller gipsvegg hjemme hos deg?”, altså, jeg har jo ikke peiling på sånne voksengreier. Hvor er pappa!!!!! Maleren min kommer heldigvis på besøk i kveld og skal hjelpe meg og finne ut hva som er inne i veggene,. Så det ordner seg. Tror det er betong. Jeg hater voksenting. 

At en spiker skulle være så omfattende!!!!

Det var jo så klart ikke spikeren i seg selv som var problemet. De dagene jeg har mye å gjøre og er stressa begynner jeg alltid å gråte for småting, det er så typisk meg. Så jeg drar ned til Helene, begynner å gråte OG le om hverandre fordi jeg innså hvor komisk dagen min egentlig var, hjelper henne med å bære ut komfyr og kjøleskap og følte meg plutselig dritbra igjen. Jeg og Helene er blitt så SYKT HANDY! Tror det kjøleskapet veide 200 kilo.

(Dere mååååå sjekke ut storyen min på Instagram. Jeg skrattler!!!!)

*insert pretty harmonized photo*

Her ser jeg dritbra ut. Måtte bare dele det. Har fått tre nye kviser og har helst lyst å gå i hi til de forsvinner. Nå drikker jeg Sweet Chili Tea, har nettopp gjort yoga hjemme og har fått roet meg etter sammenbruddet på Jernia. Jeg har nemlig fått det talentet at jeg klarer å helomvende en dårlig dag. Not bad Krisssy. Nå skal jeg på Bloggerne-premiere på Teatro! CIAAAAOO!

Her er den nye låta jeg pratet om. Skru den her på, høyt, og jeg lover deg at du får lyst til å rocke verden.

17 kommentarer

Siste innlegg