hvordan det er å se på bloggerne nå

BLOGGERNE ER TILBAKE! 21:30 PÅ TV2 LIVSSTIL MANDAG TIL TORSDAG

I går var jeg på premierefest med Bloggerne, og for fjerde gang siden jeg flyttet til denne byen satt jeg på Teatro med produksjonen av Bloggerne rundt meg, med første episode av kommende sesong på skjermen fremfor meg. Sesong 9. Den viktigste delen av livet mitt dokumentert… Takk, Bloggerne. Dere lurer på hvordan det føles, skal jeg si dere, jeg satt og smilte fra øre til øre på Teatro i går. Gårsdagens episode? Den ble filmet i januar, og jeg vet ikke, det gjør ikke vondt å se på for meg. Det var det, nå er nå, jeg måtte gjennom den perioden i livet mitt for å komme dit jeg er nå. En dag jeg våknet, etter bruddet, sa jeg til meg selv at nå, nå gir du slipp. Gi slipp på alt som var, alt som ikke var. Slipp nå.

Og nå tilhører ikke hjertet mitt han lenger. Det har det ikke gjort siden den dagen jeg bestemte meg for at jeg måtte løpe. Det gjør ikke vondt lenger, selv ikke å se at vi kjøpte et stuebord sammen på TV, som for øvrig var altfor høyt i forhold til sofaen. Ha ha. De vakre minnene tar jeg med videre, og de vonde minnene? De har blitt om til vakre erfaringer. Aldri angre på noe i livet ditt. Aldri gjør det.

Denne sommeren har gjort meg takknemlig for livet på en helt ny måte og akkurat når jeg skriver disse ordene gnistrer det litt i meg!!!!

<3

Så ja, TV2 Livsstil 21:30! Gøy at dere følger med, og tusen hjertelig takk for all responsen. Denne sesongen synes jeg er skikkelig, skikkelig fin.

9 kommentarer
  1. Jeg som leser (og stor fan, hehe) er så utrolig glad på dine vegne Kristine! Du er utrolig sterk og ikke minst flink som har kommet deg over han, du fortjener mye bedre, noe du sikkert har hørt en del ganger. Syns du er tøff som skriver dette!! Digger deg!

  2. Det å komme seg over noen som en gang hadde stor makt og som ikke var bra for deg, er en veldig styrkende følelse. Føler meg enda litt som wonderwoman etter at jeg kom meg over en som hadde meg rundt lillefingeren. Og nå er jeg sammen med verdens fineste fyr. Setter dobbelt så stor pris på å ha en som er god etter å ha hatt en som var destruktiv. Slik er jeg takknemlig for den vanskelige tiden mellom. Glad for å se at det går så bra med deg også. Girlpower. <3

  3. Tenk å være så klok og vis så ung <3 <3 Er så imponert og så glad for deg og ikke minst så takknemlig for hvilken stor inspirasjon du er:D

  4. Helt enig med den over, det er et flott tankesett å ha, vis for alderen. Veldig riktig og godt å ta med deg på veien videre. Lykke til på reisen din. Den blir magisk uansett 🙏

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg