60 minutter yoga

ET AV DE BESTE KJØPENE MINE NOEN GANG?

YOGAMATTEN MIN!

ENDELIG HAR JEG PLASS TIL Å GJØRE YOGA HJEMME

Finn frem yogamatten, sett DENNE spillelisten på shuffle og begynn med 15 solhilsener. Da er du godt i gang. Jeg går på Puro Yoga og har lært meg Ashtanga fra grunnen av der, så når jeg praktiserer hjemme følger jeg bare det programmet vi har i timene. Puro på Frogner er fantastisk og har forandret livet mitt. Nå har jeg kjempestor plass til å bevege meg i den nye leiligheten min, noe jeg setter skikkelig stor pris på etter å ha bodd i en leilighet med plass til yogamatten og ikke noe mer enn det. Her har dere rommet mitt, da. Skal flytte sengen inn her når jeg får meg sofa, enn så lenge trives jeg med å sove i den store, deilige stuen min. Og bare det å ha senga i stuen får meg til å føle meg så fri, haha. Du vet alle de tingene man ville gjøre når man var barn, men som man ikke kunne gjøre fordi det “ikke var lov”? Jeg og bestevenninna mi på barneskolen hadde verdens største drøm om å bo i en sånn liten bil med tak man kunne sette opp. (Sånn HER)

Vel, ikke at jeg har så lyst til det nå. Men er fornøyd med å sove i stuen!!! Frihet!!

I dag gjorde jeg 60 minutter yoga og jeg er helt flowy i hele kroppen nå. Noe så deilig. Maten smaker bedre, man beveger seg på en mer behagelig måte, holdningen blir bedre, søvnen blir bedre, HODET er klarere ikke minst, altså, yoga er det beste jeg kan gjøre for absolutt hele kroppen. Løping ligger på delt førsteplass, å løpe er bare en helt spesiell følelse som jeg aldri helt kan gi slipp på, men kroppen har også utrolig godt av å bli strekt. Det ER så viktig å strekke kroppen på alle de måtene det går an å strekke den. Håper barna mine kan lære yoga på barneskolen, at vi har kommet dit til den tid. Nå er det ganske lenge til jeg skal ha barn, da. Så forhåpentligvis!

Å herregud. Nå fikk jeg en sånn megarar følelse. Tenk at jeg skal ha BARN en dag!!! Tenk at jeg skal føde!!!! Og at en jente eller gutt skal ligne på meg!!

Wow.

Okei, snakkes etterpå. Helt overtenning her nå. Jeg skal til byen en kjapp tur for å se om jeg finner hvit turtleneck i dag. Noen som vet hvor jeg kan finne?

22 kommentarer

Siste innlegg