dette burde du drikke om du er syk

VELKOMMEN TIL MITT FROKOSTBORD

HERREGUD SÅ DEILIG SEPTEMBER ER . . .

Jeg tror at det enkleste ofte er det beste, så jeg prøvde meg denne varianten i går da halsen min var så sår at jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle få i meg mat. Eller drikke, for den saks skyld. Havremelk, ingefær, sitron og honning, de tre siste ingrediensene er jo den gode gammeldagse heksekuren. Jeg prøvde å “steame” havremelken for første gang hjemme, og det var så enkelt som å koke den opp i en kjele og sørge for å røre rundt slik at det ble bevegelse i melken. (“Melken”…) Da ble den boblete og porøs. Kjempedigg! Jeg kjøper jo steamet havremelk med kaffe på kafé hver dag, så det er gøy å vite at jeg kan lage akkurat samme hjemme, til og med uten en steamer 🙂

HA SITRONSAFT, HONNING OG STORE SKIVER INGEFÆR OPPI GLASSET

HELL DEN STEAMEDE MELKEN OVER (EVENTUELT VARMT VANN… MEN HAVREMELK VAR NOE HELT ANNET!)

Jeg har blitt helt obsessed med jordfarger og kjøper omtrent kun plagg i denne fargeskalaen nå. Khaki, beige, mocha, dus blå… Det ser så sykt fint ut til brun hud og litt fregner. 

Pssst! Det smaker så godt at du kommer til å lage det selv når du ikke er syk. Jeg har helt hekta nå!

I dag har jeg sykt mange ærender rundt om i byen, og da passer det helt perfekt at jeg er tilnærmet frisk igjen. Dette er en av grunnen til at jeg er så innmari glad i kroppen min. I går våknet jeg og holdt på å svime av fordi jeg var så dårlig, var ikke i form i det HELE tatt, i dag? Kroppen min har søren meg jobbet seg frisk i løpet av natten. Herlighet!!! Kroppen er en maskin! Og god mat, god drikke og mye hvile gjør susen.

27 kommentarer

Siste innlegg