bloggerne 21:30 i kveld

I kveldens episode får dere se Debatten på NRK som jeg deltok i på kvinnedagen i år, hvor vi pratet om kroppspress og påvirkningskraft i sosiale medier. Et tema jeg bryr meg veldig mye om og som jeg synes var fint å delta i en debatt om. Jeg vet at mange av dere som har fulgt meg i flere år er unge, jeg leste selv blogg da jeg var 13 år. Kanskje 12, til og med? Herregud så ung jeg var. Jeg håper, håper, håper av hele mitt hjerte at jeg når ut til dere unge der ute med en sunn holdning til livet, og at dere sitter igjen med et smil etter å ha lest bloggen min. Det tror jeg også, jeg føler jo at jeg kjenner dere nå. Debatten på NRK var spennende, jeg dro hjem fra Marienlyst i snøvær den kvelden i en liten lykkerus og følte at jeg fikk stått opp for meg selv. Neste dag våknet jeg og følte meg mer opprørt etter å ha sett Debatten som hadde blitt lagt ut. At jeg ble stilt en del kritiske spørsmål gikk helt fint, såpass tåler jeg og det var jo tross alt en debatt, det som gjorde meg mer provosert å se på var hvor ovenpå-ned enkelte av spørsmålene jeg fikk. Fra kvinne til kvinne, på kvinnedagen. Jeg elsker det Ulrikke gjør, jeg har alltid fulgt henne på Instagram og synes postene hennes har vært morsomme, et friskt pust i Instagram-verdenen. Å se henne danse og synge (hun synger jo sjukt fint også) i undertøy var bare kult, synes jeg.

Så du skal bare si “nei, jeg vil legge ut det jeg vil. Jeg synes kroppen min er fin, så derfor legger jeg ut disse bildene, det må folk deale med?” – Ulrikke

…. ja!

Ja!!!!!! Jeg elsker kroppen min, innvendig og ut, den har bært meg i 21, snart 22 år, og jeg har tatt kjempegodt vare på den. Er det noe jeg er stolt over så er det min egen kropp, og jeg kommer nok til å bli enda mer stolt over den desto eldre jeg blir. Den dagen jeg er høygravid, den dagen jeg føder, den dagen jeg kanskje har gått gjennom to fødsler.

Svaret er JA.

Og jeg synes svaret skal være ja for enhver kvinne der ute. For Ulrikke, for meg, for deg som leser dette. For en bortkastet tid å ikke være stolt. Virkelig. Noe så bortkastet.

BLOGGERNE 21:30 PÅ TV 2 LIVSSTIL I KVELD <3

43 kommentarer
  1. Ja JA JA! Jeg er så glad for at dette er et tema du tar opp, og engasjerer seg i. Ulrikke tar opp et meget viktig tema, og fronter det veldig bra med at “alle burde elske sin egen kropp osv.”. Men med kommentaren hun kommer med til deg, så går hun faktisk i mot det hun faktisk vil fronte. Tjukk, tynn, kraftig, høy, lav, det er det samme. DU skal være fornøyd, og budskapet du kommer med er SÅ FORBANNA BRA.

  2. Svar til «M»: nei, hvem har bestemt hva som er perfekt? Det varier tydeligvis, og helt normalt, fra person til person. Og det er nettopp derfor man skal være stolt av seg selv, uansett. Er man heller ikke komfortabel med seg selv, så er det ikke sagt at det skyldes det ytre….

  3. En venninne og jeg så den debatten i går kveld faktisk og vi begge følte du fikk ufortjent kritikk. Også helt enig med deg i at man må få legge ut det man vil hvis man er fornøyd med bilde, samme om man er tynn eller tjukk. Jeg slet selv med mat fra jeg var 11 til tjueårene og hadde aldri lest en eneste blogg på den tiden og Instagram fantes ikke enda så at det er et sååå stort problem tror jeg ikke. Kanskke for noen, men ikke alle. Foreldre må ta ansvar. You fuckin go girl!! Digger deg

  4. Men haha, litt off-topic, MEN hva skjer med den der “trenger du no? noe for å bli rolig?”…??? Hahaha, høres jo helt ut som hun har et pillelager for angst i lomma. Altså, haha, hva mente hun med det liksom?? Høres jo helt rart ut, og litt weird at TV2 sender det også??

  5. m: Det er synd at det er vanskelig for noen å ha et godt forhold til egen kropp, men det er IKKE Kristine sitt ansvar å skape dette for deg. Min oppfatning er at Ulrikke ikke aksepterer at det faktisk er noen kan være fornøyd med egen kropp og for meg svekker det hennes troverdighet veldig. At Kristine er fornøyd i egen kropp og ytrer det faktum er etter min mening MYE sunnere enn hva Ulrikke holder på med. Syntes Ulrikke snakket dårlig for seg i debatten, hun fronter kun det som er politisk korrekt og i tillegg klarer hun ikke se nyansert på saken what so ever. Kristine gjorde en god jobb og veldig synd de argumentene hun kom med i bloggerne ikke kom frem under debatten. Håper folk ser det nå iallfall.

  6. Missforstå meg rett, men det var ikke deg som burde stått i mot Kristine og Ulrikke, etter min mening. Jeg syntes nemlig allerede at du har funnet den middelvegen vi trenger. Slik jeg ser det har man slike som Ulrikke, slike som Isabell Raad og så en midt i mellom slik som deg. Du har restylane, men du hiver ikke ut rabattkoder. Du har kropp (ofc), du liker å vise den – men du fronter ikke en rumpe som er umulig å oppnå fordi den består av annet en det som er der naturlig. Men du syntes retningslinjene skal være på plass! Jeg syntes du var flink i debatten, man merket at du ble satt ut. Men jeg skulle ønske, som Kristin Gjelsvik sa, at det stod en annen der. En som er en av “verstingene” fra den “siden” du skulle representere, en “side” jeg mener du ikke helt er i. For det du leverer på bloggen din, er så utrolig bra. Du leverer ekte, og du leverer positivitet. Vi har også bloggere som kun leverer negativitet, og aldri ser det positive i noe. Og i mine øyne er det like ille som å operer seg da man nærmest gjør deprisjon til noe trendy for unge.
   Så du Kristine, du er råtøff. Og du er den middelvegen JEG mener vi trenger. Og den positiviteten din og måten du viser at hver minste ting kan være fint – det inspirerer utrolig mange der ute.
   Jeg digger deg.

  7. Å føle seg vel i sin egen kropp er veldig, veldig flott. Jeg skulle ønske alle i verden var fornøyde meg seg selv, uansett hvordan man ser ut enten man er tynn, tykk, lav eller høy.
   Dessverre er det ikke sånn. Jeg tenker derfor at når slike bilder med sterkt fokus på kropp blir postet i sosiale medier gjør det garantert dagen til en som ikke har det så bra verre enn det gjør deg som har det bra bedre? Om det gir noen mening. Og så klart skal man ikke gi all skylden til influencere og heller ikke gi dere det totale ansvaret for at mange der ute sliter, men jeg tror absolutt det har en del å si. Og det er jo noe å tenke på.

  8. For meg handler det mer om at det nesten bare er en type kropp man blir eksponert for, både i sosiale medier men også i markedsføring og offentlighet generelt. Jeg er absolutt enig i at man skal være glad i, og stolt av kroppen sin uansett fasong, og at det ikke skal være slik at slanke mennesker skal ha mindre lov til å være stolt av kroppen sin. Poenget er bare at når man kun blir eksponert for en type kropp, så fører det til at alle som ikke har den kroppen føler seg «feil» (særlig blandt ungdom). Selfølgelig er ikke du ansvarlig for det kroppspresset, men du er en del av det, og det hadde vært interessant å hørt litt refleksjoner rundt det, annet enn bare «jeg er stolt av kroppen min». Når det er sagt synest jeg du gjør en veldig bra jobb med å skrive om selvfølelse og selvtillit, som jeg tror er mye viktigere enn all denne snakken om kropp:) mindre ytre kroppsfokus og mer indre!

  9. såklart skal du få legge upp et bilde av deg selv med ryggen bar på instagram akkurat like mye som hun får legge upp bilde me naken hud på, debatten är ju heeelt vriden. synes de er synd at de ens blir tatt opp på den måten

  10. Å legge ut bilder av sine egen kropp bør være helt greit. Mange jobber hardt for å se ut sånn som de ønsker og bør da få være stolt av det. Synes Ulrikke var veldig angripende. Digger deg, stå på,

  11. Ulrikke hadde en utrolig dårlig holdning til deg både på episoden av Bloggerne, og på selve debatten. Flaut!!! Selvfølgelig skal alle få lov til å legge ut bilder av seg selv, uavhengig av hvordan man ser ut. U go<3

  12. Legg ut så mye halvnakne bilder du bare vil, men kanskje slutt å sug inn magen? DET er i hvertfall ikke noe et godt forbilde burde gjøre. For da viser du ganske tydelig at du ikke er stolt av kroppen din heller.

  13. så enig med deg! Jeg blir litt lei meg av arbeidet Ulrikke driver med i det siste. Hun fremmer jo at ikke alle kropper er perfekte, for alle kropper er nydelige – uansett fasong!
   Alle skal få legge ut akkurat det de vil, ikke de som ser “politisk korrekte” ut

  14. Dumme, ignorante jente.
   Handler ikke om at du ikke kan være stolt av kroppen din. Som vanlig når folk får kritikk, vender de om på poenget i det som blir sagt, slik at de kan forsvare seg på den måten som virker troverdig, selv om de faktisk ikke svarer på det som er budskapet…
   Ulrikke mener at du har en påvirkningskraft. At det du legger ut faktisk har konsekvenser, bevisst eller ubevisst. Du kan ikke fraskrive deg alt dette med idiotiske argumenter som: Men kroppen min er fin. Ja, selvfølgelig kan den være fin, sunn, sterk, alt mulig! Men igjen – ikke poenget. Poenget er hvordan du påvirker unge sinn med dine bilder.
   Skjerp deg!

  15. Jeg er så enig med deg når du sier i dagens episode at det er urettferdig at Ulrikke kan legge ut det hun vil av kropp, men det kan ikke du. Jeg vet om flere som sier det samme. Hvorfor skal mennesker med valker få legge ut bilder mens svært slanke skal ikke, fordi de fremstår som et usunt(?)eksempel. Jeg vet f eks om en jente som sliter med å legge på seg. Skal hun skamme seg over sin kropp mens vi som har kanskje et par ekstra kilo skal hylles for våre bikinibilder? Jeg er enig med deg. Kropp er kropp. Om man er hvit eller mørk, stor eller liten, høy eller lav. La folk være fornøyd med seg, og la de få vise det!

  16. Så episoden på Sumo igår og kan ærlig innrømme at jeg ble litt provosert på dine vegne. Selvfølgelig hadde Ulrikke og Kristin gode argumenter, MEN det som gjorde meg direkte forbanna var at de kritiserte deg fordi du la ut ett lettkledd bilde på profilen din imens når Ulrikke gjorde det var det helt greit. Ser anonym over her mener at du påvirker dine yngre lesere bevisst og ubevisst. Da sier jeg bare: Okei, skal Kristine liksom slutte og legge ut bilder da? Fordi de lettkledde bildene hun legger ut påvirker yngre lesere? Greit da kan disse andre bloggerne som legger ut lettkledde bilder som er mye tyngre enn Kristine slutte med det også da. Fordi det påvirker jo yngre lesere, på akkurat samme måte. Hvorfor? Jo fordi skulle alle som er naturlig tynne slutte og legge ut bilder av en kropp de er stolt av, og de som er store med mye former kan fortsette, blir det skapt ett bilde som sier ”Hvis du ikke er stor med mye former, er du ikke sosialt akseptert”
   Fra mitt synspunkt er jeg 110% enig i hva du sier, fortsett og legg ut de bildene du er stolt over! Drit i hva disse netthaterene sier til deg at du er dum og ignorant osv. Fordi hvis det er en ting du ikke er, så er det de tingene der. Har fulgt deg i mange år helt siden du startet, og du er en av de fornuftige bloggerne som faktisk har bena godt plantet på jorda enda! 🙂

  17. Jeg er helt enig i det du sier med at hvorfor skal noen som har en «vanlig» kropp eller en litt overvektig kropp kunne vise frem den og så bli hyllet mens du med din kropp da lager usunne ideal. Kropp er kropp, det er sunt at vi blir eksponert for flere typer kropper sånn at vi ikke lager et ideal som blir uoppnåelig for mange, men løsningen er ikke å legge skam på deg for at du viser din kropp, vi må heller ha en åpenhet for flere typer kropper, i reklamer, filmer, på blogger etc og heie hverandre frem.

  18. Første gangen jeg så debatten må jeg innrømme at jeg var mer enig med Ulrikke enn jeg var med deg. Jeg hadde ikke noen spesiell kjennskap til henne og synes argumentene hennes ga mer mening der og da, men etter å ha fulgt henne på Instagram og sett episoden på bloggerne skjønner jeg ditt synspunkt mye mer. Hvorfor du ikke skal ha “lov” å legge ut et bilde av ryggen din, mens hun kan filme seg selv naken i dusjen bare fordi dere har ulik kroppsfasong, forstår ikke jeg. Det er sikkert noen som ser på kroppen til Ulrikke som “idealkroppen” og er misfornøyd med egen kropp, hvordan gjør det da situasjonen noe annerledes enn den blir når du legger ut et lettkledd bilde? Det blir rett og slett utrolig dobbeltmoralsk.

  19. Anonym: så du mener at ingen burde legge ut bilder av kroppen sin i det hele tatt? Hvis hun hadde lagt på seg 30kg, hadde det da vært mer akseptert å legge ut bilder? Hvorfor får så og si ingen litt fyldigere jenter beskjed om at de er dårlige forbilder?

  20. Skjønner hva du mener, men kan føltes ut som du missforstår med vilje? Ulrikke er genial, de angrep ikke på noen måte bare hever stemmen for utrolig mange der ute. Du vet jo at du har kroppen som har vært idealet i lang lang tid, og joo det er forskjell på å få kommentarer som for tynn/for feit. Helt enig med deg liksom men du vet jo egentlig hva det dreier seg om og jeg synes bare at ulrikke og de som faktisk tar temaet opp er utrolig viktig!

  21. Synes denne debatten er både viktig og vanskelig, og det krevde guts å stille opp slik du gjorde. Jeg tror ikke det var noe lett hverken for deg eller Ulrikke. Jeg tror heller ikke det kommer noe godt ut av å dvele ved akkurat den tv-sendingen og hvem som var flink eller ei i den. Debatten er større enn det.
   Jeg skjønner godt at det er fristende å påpeke det urettferdige i at kvinner med fyldigere kropp skal bli “hyllet”, mens tynne jenter bare får pes av å legge ut bilder av kroppen sin. Jeg mente nok og det da jeg var ungdom. Problemet med det argumentet, tenker jeg, er at det er kontekstløst. Det er nå en gang sånn at det blir sett på som penere å være tynn. Det er jo derfor det hylles når noen legger ut et bilde som er annerledes. Fordi man viser at man er stolt av kroppen sin, på tross av samfunnet som forteller oss hva som er pent og ikke pent.
   Det er derfor ikke det samme når tynne jenter legger ut det samme bildet. De legger ut et bilde i tråd med skjønnhetsidealet og er derfor også med på å forsterke det. Hvis du legger ut bilder av deg selv og kroppen din som ikke er så flatterende hadde det vært mer sammenlignbart, nettopp fordi det ikke er i tråd med skjønnhetsidealene.
   Så er det jo fristende å ikke ta stilling til dette som individ. Du kontrollerer jo ikke resten av dette samfunnet, er ikke skyld i skjønnhetsidealet og vil jo at alle skal være like fornøyd med kroppen sin som du er. Hvorfor skal du måtte betale for dette da? Og begrense deg selv og hva du kan dele? Men jeg tror ikke du kommer noe vei med å gi andre positive følelser knyttet til sin kropp når du er med på å forsterke det samme skjønnhetsidealet. Så spørsmålet er vel egentlig hva du vil?
   Ja, du kan legge ut masse bilder av deg selv hvor du ser kjempefin ut, og du kan vise at du er stolt av kroppen din! Det har du lov til! Det er ikke noe forbud, selv om noen er uenig. Men da bidrar du i større grad til kroppspress.
   Eller, du kan la være å legge ut bilder av kroppen din uten klær, og fortsette å fokusere på viktigheten av å tro på seg selv, bli kjent med seg selv og være trygg. Da tror jeg du kan bidra til at flere får en god selvfølelse. Den starter innenfra og går utover til å få et godt forhold til kroppen sin. Der synes jeg du formidler så mye viktig og bloggen blir bare bedre!

  22. Enig med deg Kristine!
   Slanke jenter skal også få lov å være stolt av egen kropp og kunne legge ut bilder av seg selv uten å bli stemplet som dårlig forbilde og som noen som skaper kroppspress. Du legger ut sunne og næringsrike oppskrifter og promoterer en sunn livsstil, og det er veldig bra 🙂
   Jeg er også naturlig slank, men har litt komplekser for synlige ribben på brystkassen, og ønsker derfor å legge på meg. SÅ, å være slank er ikke nødvendigvis det samme som å være perfekt, og det er ikke gitt at alle som er slank er stolt over egen kropp.
   Å være komfortabel og stolt over eget utseende sitter i hodet.

  23. Helt enig med Anonym! Kristine, du er dessverre ikke den fødte debattant. Du forsto ikke poenget engang, eller det Ulrikke prøvde å si! Skjerp deg! Heng heller opp favorittbildet av deg sjæl på kjøleskapet enn å legge det ut på bloggen/sosiale medier! Så kan du sikle over deg selv så mye du orker uten at det går utover unge, usikre jenter. Du er verken et godt eller sunt forbilde! Voks opp!

  24. Anonym: Hva slags måte er det å begynne en argumentasjon? Den hersketeknikken der kan du roe deg helt ned på. Er helt uenig i hvordan du fremstiller saken og Kristine forøvrig. Du sier at poenget er at hun påvirker unge sinn, i dette tilfellet negativt, med hennes bilder. Men hvordan? Alt hun viser er at hun føler en tilhørighet i egen kropp, at hun elsker den og trives i den. Mener du virkelig at det er feil, bare fordi hun er slank?

  25. Ulrikke er sammen med en som legger ut sin halvnakne kropp i sosiale medier og snakker fryktelig nedverdigene om jenter, så jeg tror ikke du skal ta det så tungt Kristine. Jeg synes du gjør en veldig fin figur!

  26. Victoria: Det er jo veldig interessant. Jeg har ingenting imot at de er sammen, men jeg skulle gjerne likt å vite hva hun synes om de lettkledde bildene hans 😛

   Takk, Victoria!

  27. Kristine: Kjære dere alle sammen og kjære Kristine: Som Live og Ingrid over her også sier: Poenget her er- og det forventer jeg at dere kan si dere enig i- er at svært mange jenter, og spesielt de yngste- sliter med å oppnå kroppsidealet i vår tid som er syltynt. Vi blir hovedsaklig eksponert for tynne, slanke, veltrente og vakre jenter i media, om det er i reklame, på tv, på nett, i blogger, moteblader osv. Da jeg vokste opp var det hovedsaklig i moteblader, fotomodeller på tv eller på store billboards i byen/gatene. Disse jentene fremmes som noe POSITIVT, vi lærer uten at det sies med ord at SLIK- slik skal vi se ut og strebe etter å se ut. Vi ser det i blikkene til guttene, og vi får det bekreftet av å se hvem de “populære” i skolegården er. De er tynne, slanke og pene og ligner jentene på moteplakatene.
   For mange er det uoppnåelig og for en 12 års gammel jente, uten pupper, i puberteten, med kviser og i en keitete og hormonell alder der kroppen trenger litt ekstra “valpefett” som man gjerne kaller det, er det umulig og meningsløst å skulle ligne disse modellene. DER oppstår presset og selvhatet som gjør at svært mange begynner å slite med kropp og selvbilde, og for en god del vil det utvikle alvorlige spiseforstyrrelser. For noen innebærer det døden. DERFOR kan man ikke si at fyldige jenter er dårlig forbilder, nettopp fordi de representerer mange kvinner slik de faktisk ser ut og fordi de blir en motvekt til dette tynne vi blir eksponert for i media HELE TIDEN. Dette mener jeg er innlysende fakta.
   Så til det vanskelige punktet: Skal ikke slanke jenter få lov å legge ut bilder av seg selv? Man kan jo ikke nekte noen det, men det jeg tenker at Ulrikke Falch prøver å formidle (kjenner henne ikke så godt) er at man kan tenke seg om og vise hensyn. Ingen lever i en boble og hvis man tenker på hva som påvirket en selv i negativ retning som ung, kan man kanskje prøve å unngå å gjøre samme feil? Særlig når man vet godt selv at man har unge lesere. Kanskje er det ikke nødvendig å legge ut de mest ekstreme bildene. Nå føler jeg at denne bloggen her er blitt litt mer voksen enn den var før, jeg reagerte mye mer på bildene som ble lagt ut da du var yngre, Kristine Ullebø, og du har jo reflektert over selv hvor tynn du var. Poenget er ikke at du var tynn (hvem kan klandre deg for det, liksom 🙂 ), men at det ble fremstilt som normalen: Du hadde de kuleste klærne og mange så opp til deg. Det ble ikke formidlet at du var naturlig svært, svært tynn, (som jeg vet, ihvertfall) og at unge jenter ikke burde sulte eller trene seg for å ligne deg. Noe som ville blitt svært vanskelig.
   Kan forstå at det kan være vanskelig å ta kritikk som går direkte på deg, på din kropp, ditt utseende. og du er jo absolutt ikke den verste! Men det er heller ikke vanskelig å sette seg i de unges sted å se ting med deres øyne. Som sagt, synes bloggen din er veldig annerledes nå, som en voksen kvinne kan jeg anerkjenne at du har kule moteinspirerte bilder. Men ser samtidig også det andre perspektivet. Ønsker deg en god dag!

  28. Jeg liker bloggen din fordi det for meg blir en virkelighetsflukt der jeg kan se på pene bilder og drømme meg bort litt. Når jeg er ønsker å dyrke min feministiske side går jeg et annet sted – og det må være rom for begge deler (og alt imellom) synes jeg.

  29. Hei Kristine!
   Jeg har fulgt deg en stund og har vært veldig uenig i bildene du har lagt ut tidligere, så derfor vil jeg starte med å si at jeg syns du har fått en mye bedre balanse på bildene du legger ut nå enn før, og det er veldig positivt!
   Så over til det innlegget handler om: jeg skjønner godt at det er lett å gå i forsvarsposisjon når man blir angrepet, men jeg håper du en dag klarer å se ting fra et annet perspektiv enn dit eget, gå litt i deg selv og prøve å forstå hva kritikerne dine sier til deg i stedet for å automatisk forsvare valgene du har tatt.
   Du har en slank og flott kropp – det kan være en trigger for folk som er usikre på seg selv eller sliter med kropp/mat, enten du vil det eller ikke, enten det er din intensjon eller ikke. Det handler derfor ikke om at du skal “skamme deg” eller “gjemme” kroppen din, det handler om at du må være ditt ansvar bevisst. Du kan være kjempestolt over kroppen din (og det har du all grunn til å være!!) uten å poste masse bilder av den på instagram.
   Enten du vil det eller ikke er din kropp en større trigger for folk som sliter enn for eksempel Ulrikke sin (og nå er det ikke sånn at jeg syns det er mer greit at hun legger ut bilde av kroppen sin, men hun representerer en viktig motpart til alt det såkalt “perfekte” som blir postet og det er derfor viktig at hun gjør det).
   Jeg er hverken team Kristine eller Team Ulrikke, jeg er Team begge og Team ignenavdere fordi dere begge har ting jeg er enig i og ting jeg er uenig i.
   Mitt største problem med deg er ansvarsfraskrivelsen: jeg vil legge ut bilde av min kropp fordi jeg er stolt, derfor gjør jeg det uten å tenke konsekvenser. Det blir så veldig lite solidarisk i mine øyne.
   Ha i bakhodet at ikke alle er så heldig som deg, ikke alle er kjempestolte av kroppen sin. Vis hensyn, det er ikke vanskeligere enn det 🙂
   Men som nevnt, profilen din har blitt mye mer balansert med årene så kanskje det er et tegn på at du begynner å bli litt mer voksen uten at du helt har innsett det selv, at du tenker mer konsekvenser 🙂 Du er tross alt bare 21 (?), da skal man ikke ha svaret på alt i livet 😀
   Beste hilsen fra Stine

  30. Jeg er 50 år, og den debatten rørte noe i meg. Og det er faktisk første gang jeg er inne og leser på en blogg. Du ble angrepet, og jeg forstår ikke hva som ligger bak. Skal vi skjule for hele verden at vi er glad i oss selv? Man jobber hardt for å se bra ut å føle seg vel. Hva er problemet med at du deler dette? Du virker som om du har funnet en fin balanse i bloggen din. Du er ærlig og innrømmer dårlige dager. Du har gode holdninger og fine verdier. Lurer på hva som er årsaken til denne “hetsen”.. Forstår det ikke….. Det er frivillig å gå inn på bloggen din. At du velger å være offentlig er ditt valg. Har du ikke rett til å være ærlig? Jeg digger å høre at noen faktisk er glad i seg selv. Så fortsett slik du gjør. Jeg tenker på mange måter at du er et godt forbilde. Og jeg tenker også at man får opp øynene litt for at det kanskje lønner seg å trene å spise sunt. Du sier du er glad i deg selv, og det kommer ikke gratis. Man må velge å ta noen tøffe grep. Og da må man da jammen få lov til å like seg selv. . Noe du viser 🙂 Lykke til videre.

  31. Stine: Det er mange som også sliter med å legge på seg, hvordan tror du at det blir for disse individene hvis fokuset blir at du blir hyllet for å være stolt over egen kropp hvis man er utenfor det som snakkes om som “perfekt” per dags dato? Dette i kombinasjon med at man blir fremstilt som et dårlig forbilde med en gang man er fornøyd med kroppen sin hvis man er slank? Dette er ikke en positiv tankegang for noen.. Hvis man fortsetter dette fokuset med å sette ulike kroppstyper opp mot hverandre, fører dette bare til mer kroppsfokus. Alle burde heller fokusere på å være fornøyd med egen kropp, istedet for å legge ansvaret på bloggere som legger ut bilder av seg selv. Først da kan man gå fremover, istedet for å lete etter en syndebukk å skylde på.. Kristine: Du er et flott forbilde, keep on going girl!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg