alt mulig

Okei, i dag prater jeg litt om alt mulig:

Har spilt piano i et år nå og har aldri vært mer glad å komme hjem etter en lang dag. Som oftest klør det i fingrene mine når jeg nettopp har lært meg et nytt stykke, jeg vil bare spille og spille og spille. Sitter på bussen og ser for meg notene og akkordene, spiller på en måte i hodet mitt.

Kjøpte meg en ny topp og tenker at denne har jeg helt lov til gå med. Tusen takk for alle tilbakemeldingen etter Bloggerne-episoden med debatten, jeg ligger på kveldstid og tekster med dere på DM, skikkelig koselig. Denne debatten er så viktig og jeg vil forresten mens vi er inne på det bare presisere at jeg også er enig i mye av argumentasjonen på andre siden av saken, jeg er ikke svarthvitt. I utgangspunktet synes jeg Ulrikke kjemper en god sak, og Kristin Gjelsvik var kjempefin på debatten, løsningsorientert og balansert. Hun har mange gode poeng. Rabattkoder på plastisk kirurgi og inngrep er helt på hodet og ræva, det at jeg for eksempel fikk sponset leppeinjeksjoner og reklamerte om det her på bloggen (= oppfordret dere til å gjøre det samme) ved noen tilfeller er noe jeg angrer skikkelig på. Det var umodent og egoistisk av meg, jeg valgte heller å få den behandlingen gratis enn å være et godt forbilde og det kan jeg aldri ta tilbake. Beklager, skikkelig. Hadde jeg kunne gått tilbake i tid hadde jeg aldri gjort det, men det eneste jeg kan gjøre nå er å stå for det jeg gjorde og bli et bedre forbilde. Debatten er stor og omfattende og det er vanskelig å få ytret alle sine synspunkter slik at man ikke blir misforstått, men bare vit at jeg er ikke 100% “jeg gjør hva jeg vil”-opplegg. Jeg kommer alltid til å stå for at man skal få vise frem sin egen kropp, for det er INGEN grunn til å skjemmes over det som bærer oss hver dag, men jeg vil gjerne signere en ny varsom-plakat som skal skåne unge lesere for unødvendig press, som for eksempel plastisk kirurgi / detaljerte beskrivelser av hvor mye mat man spiser i løpet av en dag. I årevis har jeg fått spørsmål om å legge ut video av matrutinen min i løpet av en dag, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Jeg spiser når jeg er sulten og så spiser jeg til jeg er mett.

Det er stor forskjell på å oppfordre lesere til å spise en viss mengde mat, og legge ut oppskrift på favoritt-pastaen sin for å inspirere og dele matglede. Så, ja. Jeg er ikke svart-hvitt. Noen friheter nekter jeg bare å bli tatt fra meg, det står jeg for og det vil jeg alltid gjøre. Om Ulrikke blir syk av å se ryggen min på et bilde må hun søke alvorlig hjelp, ikke be meg om å slutte å leve.

ÆRLIG talt.

Nå ble det veldig rart å snakke om bootsene mine. Men ja, her er de nye bootsene mine og jeg vet med meg selv at disse kommer til å bli brukt helt til de går i stykker. Herregud. De er helt perfekte, de er det. Behagelige å gå i, kan brukes under slengbukser, til bare ben, jeans, de passer til absolutt alt. Livet mitt ble et halvt hakk bedre i går da disse kom inn i livet mitt. De er fra merket Via Vai, et skomerke jeg nettopp oppdaget.

Om noen vil ha dette Vogue-bildet billig forresten, rop ut. Det er kjempefint men passer ikke inn i leiligheten min.

Nå skal jeg til Østmarkseteren i finværet. Kamera er med, jeg skal fortelle dere hva jeg skal etterpå!! Og så drar jeg en tur på Egmont, jeg fikk nettopp melding fra agenten min om at det er vin på kontoret klokka 15 for å feire at det er helg. Jeg tror ikke jeg kan drikke noe, skal jo rett til tannlegen etterpå, men det er koselig å se gjengen uansett. Jeg er på Egmont nesten hver dag nå og det har gjort så sjukt stor forskjell på arbeidsrutinene mine. Positivt, altså. Jeg har et helt annet overskudd og det er mye deiligere å komme hjem, jobb og privat blir plutselig litt mer atskilt og det tror jeg at jeg har veldig godt av. Rutiner og et godt arbeidsmiljø gjør meg skikkelig lykkelig!!! 

<3

20 kommentarer
  1. Har lest bloggen din i mangen år og liker deg utrolig godt som person. Du er smart, reflektert og inspirerende. Alle kan gjøre feil, men det viktigste er hva man gjør ETTER man har gjort feil. Det du skriver vedrørende leppefillers står det respekt av, og du er et godt forbilde. Det jeg derimot stiller meg litt undrenes til, er reklamen du har med skinrepair. Brukte ikke du isotretoin for å få bukt med problemene du hadde ift huden? Blir ikke det da litt feil å delta i en reklame og fremstille det som at skinpepair løste problemet? Jeg bare spør.

  2. Må bare spørre deg: Lærer du sanger på piano gjennom reelle noter/noteark, eller lærer du det gjennom youtube-tutorials? Noter tar ofte flere år å lære ordentlig, så om du får til det så tidlig uten opplæring, så er det sykt :p

  3. Hva er et Norge uten ærlighet?????????? Selv har jeg mye å lære på akkurat dette området. Jeg tenker ofte svart- hvitt. Sannheten er nok langt mer komplisert. 😉

  4. Andy: Takk, Andy <3

   Jeg har skrevet i noen av de første innleggene med Skinrepair at jeg først tok en iso-kur men fortsatte på Skinrepair, men dette burde egentlig vært nevnt i alle poster jeg gjorde for dem for å informere om hvilken bakgrunn jeg hadde med en ganske sterk kur. Du har helt rett. Beklager.

   <3

  5. Er det ikke likevel en mellomting som kanskje kan fungere? Ingen, absolutt ingen, skal skjemmes over kroppen sin. Trenger vi av den grunn å vise den frem? Jeg vet ikke. Å ikke skjemmes, være stolt, fornøyd og glad kan skje uten å vise seg veldig frem. Du kan være fornøyd og et godt forbilde i det litt mer stille.
   Creds for lip fillerne!

  6. U go girl!! Du er dønn den mest reflekterte bloggeren (selv om jeg seff ikke er enig med alt du skriver, men det trenger man da ikke være). Elsker elsker at du forstår at eg god varsomplakat er lurt og at et såkalt «bloggpoliti» vil profesjonalisere bransjen. Så fint at du tør å beklage for tidligere feil, det står det respekt av.

  7. Hei!! Jeg er veldig interessert i Voguebildet, send meg supergjerne en mail (har skrevet inn mailadressen min) om det ikke er solgt ennå <33 klem klem, du skriver så bra!

  8. Hei!! skulle akk til å se om du hadde skrevet hvor vouge bildet er fra- men enda bedre at du selger det! haha- send meg en mail så kjøper jeg det gjerne 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg