en av de beste dagene denne uka

Annonse for LOUDS

To blide jenter som er glade for sol.

Denne ullgenseren i merino bruker jeg hver dag for tiden. Kjempedeilig å ha under store gensere.

Jeg drikker egentlig aldri svart kaffe på dagtid, kun på morgenen, men når man sitter ute på kafé i september er det obligatorisk med en svart kaffe mellom hendene å varme seg på. Jeg leste på en av mine favoritt-matblogger (juliesmatblogg.no) at Bristol visst nok skal ha den beste kakaoen i byen, så jeg har booket det inn i kalenderen min denne helgen. Smeltet sjokolade skal det visstnok minne om.

Fine, fine Madde. Hun alltid tenkt at hun har et så deilig ansikt å hvile øynene sine på. Helt unik, er hun. ANTREKKET HENNES: BUKSE HER, GENSER HER, KÅPE HER, SOKKER HER, SKO HER

Etter tre timer i sola, en kaffe, en te av bær, mye latter, D-vitamin-påfyll og noen nye fregner i ansiktet dro jeg videre på trening. De siste tightsene jeg har vist dere fra LOUDS er helt fantastiske, som å trene i fløyel, nå trenger jeg kanskje aldri å kjøpe meg tights igjen noen gang igjen. Jeg bruker klærne mine i årevis og synes det er en fin ting å gjøre. Uansett, denne sitter deilig i livet, uten noe søm nede ved anklene, det føles på en måte som om du ikke har den på deg egentlig. I tillegg sitter den veldig pent på.

ANTREKKET MITT: TIGHTS HER, SKO HER, HVIT ULLGENSER HER, GRÅ ULLGENSER HER

Forresten, favorittene mine på LOUDS finner dere her!

19 kommentarer

Siste innlegg