når kjærligheten tar slutt

BLOGGERNE DENNE UKEN <3

Onsdag og torsdag ser dere meg på skjermen igjen, og denne uken får dere se meg prate om kjærligheten som tok slutt. Jeg har fått påsynskopiene og jeg må ærlig si at jeg felte noen tårer av glede da jeg så intervjuet jeg gjorde rett etter bruddet, noe så befriende å se meg selv ta tak i mitt eget liv. Jeg forstod alt sammen så godt, men jeg klarte ikke. Jeg klarte det ikke. Det var som å rikke en tung murstein, jeg hadde ikke sjans. Jeg forstår hva du går gjennom, jeg forstår hvorfor du ikke slår opp, jeg forstår hvor vanskelig det er å løpe når du ikke aner hva du løper til. Det er vondt å dra fra det, men det er faktisk enda vondere å bli. Den store livsklisjeen om at når én dør lukkes åpnes en annen er faktisk noe man burde minne seg selv på uansett hva man går gjennom.

Og det å tro på kjærlighet er jo det fineste.

Vakkert og nydelig og fint, skal det bli. Det lover jeg deg.

 

  1. Hei Kristine!!
   Aldri noen sinne lagt igjen en kommentar på en blogg før men tenkte du fortjener å være den første. Du er kanskje ikke den bloggen jeg husker på å sjekke daglig, men får alltid en ro og behagelig følelse av å titte innom her hos deg. Vi er ganske forskjellige men samtidig veldig like. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver og føler- du får meg til å tenke dypere og og på noe større enn det jeg vanligvis gjør. Som sakt er vi veldig ulike, jeg er en 19 år gammel jente fra Stavanger, tenker og føler stort sett på det vanlige, kroppspress, skole, jobb, og de rundt meg. Men etter å ha lest innlegg hos deg får du meg til å tenke på noe helt annet. Synes det er litt koselig å tenke på, selv om du aldri har møtt meg så spiller du en stor rolle i min hverdag. Jeg blir inspirert av deg på mange måter, selv om vi er veldig forskjellige. Aldri har det falt meg inn å gå handle på vintage, går som regel i det alle andre rundt meg gjør, og ikke liker jeg å skille meg ut. Men utrolig fint å tenke på at selv om vi er så forskjellige- så finner jeg gleden av å følge deg. Heier på deg, KLEM ❤

  2. Det er helt sant! Har greid å komme meg videre etter et langt forhold. Begynte til slutt å tenke at ingen andre noensinne ville like meg. Men det er jo ikke sant! Det er likevel fort å tenke at man står alene, og at alene er fælt. Men det finnes så mange fine mennesker der ute.
   xx

  3. Hei! Sendte deg en melding på instagram ang instastoryen din. Har vært medlem av den kirken selv, og vil bare si at du må være litt forsiktig når du snakker med misjonærene. De er verdens hyggeligste mennesker og jeg har fortsatt venner der, men metodene deres kan være manipulerende, og du kan plutselig sitte i en situasjon du ikke er komfortabel med 🙂 Si ifra hvis du vil lære mer fra en som ikke har noen baktanker

  4. Håper du kan skrive litt om dette på bloggen også! Står midt i en situasjon selv, og kunne trengt et lite oppløft… vi er nok flere. Men det er vanskelig å tenke at man ikke er helt alene. Spesielt når den man er sammen med er ens beste venn, gjennom så mange år, og man ikke helt vet hvem man er uten den personen lenger. Det er så lett å bli i noe som er komfortabelt, fordi man er redd for det uvisse, hva som kommer til å skje, og redd for å angre. Det er så deilig å lese at du mener at du tok tak i livet ditt, det er det jeg ønsker å gjøre med mitt. Jeg har vært i denne situasjonen før, med samme person, men angret etter et par måneder og vi ble sammen igjen. Men jeg føler det på samme måte nå – 2 år senere. Når skal man begynne å respektere det man selv føler? Både for ens egen del og for den andre. Til syvende og sist vil vi jo alle bare være lykkelige..

  5. SO true, I’m still waiting for someone after a very negative experience, but I am sure there are better things and better relationships ahead for all of us xx

  6. Jeg føler at det har lagt seg en tung sky over hele tilværelsen min etter at jeg mistet min “badboy”, livet er seriøst ikke verdt å leve.. det er to år siden nå. Jeg tenker på han hver dag, ingen gutter er bra nok for jeg tenker bare på han. Det står så sterkt i meg at jeg tror jeg ikke vil ha noe kjæreste og barn om det ikke kan være han. Det har med utseende å gjøre.. ja, jeg er overfladisk. Skjønner ikke at folk tar til takke med noe ordinært. Jeg har høye krav fordi jeg er perfeksjonist, og kommer til å være singel for alltid. Det eneste som hjelper meg og som “holder meg gående” er trening og det å “fikse” min egen kropp. Jeg tenker kun på mat og kropp nå, det er blitt min mening.

  7. Kristine, du har vært et veldig viktig forbilde for meg dette året. Jeg har druknet i kjærlighetssorg hele år, men det du legger ut inspirerer meg så utrolig mye. Den styrken du viser gjennom bilder, filmer og sitater, det motiverer meg så vanvittig at du aner ikke! «Hva ville Kristine ha gjort», har blitt en ting jeg tenker for meg selv om livet føles vondt. Du beviser at det går an å overleve, bygge seg selv opp igjen og ha det helt fantastisk selv om man har mistet noen man trodde var fremtiden. Hvis du overlever, så skal jeg jammen greie det jeg også! Den styrken du viser er så rå at den smitter over! Fortsett med det! Jeg heier masse på deg<3

  8. Kan ikke du lage et innlegg med hvilke instagramprofiler du liker godt og som inspirerer deg?:-) nysgjerrig på hvor du henter inspirasjonen din fra

  9. Kan ikke du lage et innlegg med hvilke instagramprofiler du liker godt og som inspirerer deg?:-) nysgjerrig på hvor du henter inspirasjonen din fra

  10. veldig rart hvor blind man faktisk blir på kjærligheten.
   Husker du fikk mange kommentarer om at han ikke var bra for deg. Å det var jo ikke vanskelig å se for oss utenforstående på måten han behandlet deg på videoer, og på bloggerne.
   Veldig bra at du klarte og komme deg ut av et manipulitivt forhold. Det er det vanskligste steget å ta.

  11. Har du lest boken til Annijor? Hva synes du om den? ser du selv på henne som en nær venn og en du ellers kunne snakket med om ja, for eksempel kjærlighet?

  12. Hei! Jeg er en 21 år gammel jente, og har et lite spm..
   Jeg har opplevd å bli tatt for gitt, manipulert og opplevd utroskap i et forhold. Men jeg klarer ikke komme meg videre, ikke slik at jeg er lei meg over å ha gjort det slutt, men det har ødelagt hele selvtilliten min. Jeg kan sitte å sammenligne meg med andre jenter konstant som følge av det forholdet jeg var i, og det har kommet til det punktet hvor jeg nesten begynner å hate meg selv.. Den personen jeg var sammen med hakket alltid ned på meg og pekte på alt som var feil, det har gått så lang tid men jeg kan fortsatt få sammenbrudd av å tenke på disse tingene.Har du noen tips til hvordan man får bedre selvtillit etter å ha opplevd og blitt utsatt for sånt?

  13. Lena: Åååååå!!! Lena, tusen hjertelig takk! Så deilig å høre at du tenker sånn, jeg er helt sikker på at du kommer deg ut av kjærlighetssorgen med denne innstillingen <3 Varm klem, du er bra!

  14. Hei Kristine!
   Det var så fint det du sa på dagens episode av Bloggerne. Håper det kan inspirere andre som vil ut av en relasjon som gjør mer vondt enn godt. Synes det var så fint at du ser tilbake på dagen du slo opp som en “fin dag”. For det er så viktig å tenke over. Å miste noen er vondt, men en merker fort om det er vondt på en “riktig måte”. Vi må kjenne etter mye mer. Håper mange klarer å forstå og ta til seg akkurat det du sier i det klippet.
   Har du “sett han i øynene igjen”? Møtt på han? Hvordan fikk du “forsoning”?
   Takk for at du så fint setter ord på viktige viktig saker.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg