en affære

Annonse

Denne uken startet jeg med en solfylt rusletur i frisk oktober-luft til kinosalen klokka halv ni på morgenen for å se filmen “En affære” før den kommer ut på det norske lerretet. (Føler meg alltid ekstremt heldig når jeg får se filmer før de kommer ut, TAKK SF!) Jeg og Martine fylte hver vår kopp med kaffe og plasserte oss i de romslige setene for å se den nye, norske filmen “En affære” med Skam-Tarjei som en av hovedkarakterene. Jeg synes alltid det er gøy å se unge skuespillere som når opp og frem – må innrømme at jeg var litt spent på å se ettersom jeg selv har fulgt med på Skam da det tok hele verden med storm. Lea Meyer er også med som en av karakterene, verdens søteste jente som jeg ble veldig glad for å se på kinolerretet.

Filmen var altså så nervepirrende bra at jeg tok meg selv i å tenke “NEI HVA SKJER NÅ!!” fra start til slutt. Jeg synes ofte filmer kan være irriterende forutsigbare, men En Affære imponerte meg og hvor deilig er det ikke å kunne si det om norsk film? Heia Norge! Hele tiden satt jeg og funderte ut løsninger for problemene som oppstod i filmen, og det var rett og slett umulig å ikke la seg rive med i forelskelse og ulovlig spenning. “Hva hadde jeg gjort om dette var meg?” var det jeg satt og funderte på helt til filmen skrudde seg av fremfor meg. Denne må dere absolutt få dere med dere!

JEG DELER UT BILLETTER TIL TI AV DERE SOM FÅR TA MED DERE BESTEVENN / KJÆRESTE OG SE FILMEN <3

I anledningen trekker jeg ut 10 av mine lesere som får lov å ta med seg en venninne (eller kjæreste eller mamsen, hvem enn dere vil) på kino og se En Affære! Jippiiii! Legg igjen en kommentar i dette innlegget med mail som jeg kan kontakte deg på for å bli med i trekningen, vinnerne blir trukket allerede i morgen kveld så husk å følg med i mailboksen deres. Xxx

Her er traileren!

Siste innlegg