pannekaker og re-dyrking av grønnsaker

Jeg spiser purreløk hver dag, elsker purreløk. Jeg elsker også at de er så store at man ikke får plass til dem i totebagen på vei hjem fra matbutikken, så man må bare bære den. For en nerdete gjøk jeg er, jeg vet. Men ja. Det er superdeilig å steke sammen med sopp og ha som tilbehør eller på toppen av ristet brød til frokost, og min nyeste oppdagelse er at man kan re-dyrke denne grønnsaken i vinduskarmen! Herlighet, sånne ting er jeg så fan av. Du legger rett og slett den avskårne tuppen i et glass vann, med bunten vent nedover slik som på bildet, voila. Jeg la den der i GÅR og den har allerede vokst. Måtte bare tipse dere med en eneste gang, noe så fantastisk.

Husker dere den ville perioden jeg hadde med havrepannekaker? Jeg lagde det hele tiden, i dag fikk jeg plutselig lyst på det igjen. Med frosne bær og honning!!! Mmmm!

Nå skal jeg gjøre yoga i en time før jeg tar på meg den nye kåpen min (iiiiik!) for å møte en venninne for kaffe. Jakken kjøpte jeg på Ekko (det var den jeg la ut på Instagram Story i går), en bruktbutikk som ligger på Grünerløkka. Jeg har alltid gått forbi, og jeg bodde til og med i samme bygg før jeg flyttet til St. Hanshaugen (OMG!), men jeg tok liksom aldri ordentlig turen innom. Anbefales! Så mye fint at jeg bare måtte løpe ut før jeg svidde av altfor mye penger. En vinterjakke fra Busnel ble det, og det sier jeg meg mer enn fornøyd med <3 Jippi!

Siste innlegg