nytt i garderoben!

Annonse

HELLU! Det gode, gammeldagse innkjøps-innlegget. LOUDS har fått så mye fint denne høsten at jeg dåner litt, det gikk fra tropesommer til kald høst så fort at man nesten ikke rakk å forberede seg i år. Noen av venninnene mine har jeg ikke sett siden vi satt og skålte med Gin Tonic på balkongen min i tredve varmegrader, nå løper jeg alltid bort til den siden av busstoppet med sol-spot om morgenen på vei til jobb, bare for å puste inn de siste solstrålene før det er desember og hvit bakke. Fra den ene årstiden til den andre… på rekordfart. Heldigvis er garderoben min allerede fylt med ullsokker og ullgensere. Jeg skal IKKE fryse denne høsten, og jeg har lykkes så langt. I går kjørte jeg likeså greit tre lag ull da jeg skulle ut og ta en liten kaffe med Helene.

Men seriøst, se her.

ULLGENSER MED ZIP HER!

Arnie Says har peilet seg inn som en av mine favorittmerker denne høsten. Deilige, varme plagg i enda deiligere farger, jeg har jo blitt i overkant obsessed med jordtoner og denne ullgenseren er jo så klart helt perfekt. Er den ikke fin? En sånn genser man kan ha med seg på hyttetur i høst, men som også ser kul ut til jeans og noen fete boots. Jeg la ut denne på Instagram Story og fikk helt vanvittig mange spørsmål om hvor den var fra, so here you go! Den er så fin 🙂

BOBLEJAKKE SOM ER KORT I LIVET HER!

Yes! Jeg har funnet den perfekte boblejakken! Det eneste kravet jeg har er at den er kort i livet, svart og en kul passform, man skulle tro det var enkelt, men jeg har altså ikke funnet skatten før nå. Si hei til min første boblejakke på mange år! Jeg synes den er såååå fin, kombinert med de nye bootsene mine og en slengbukse. Fikk skikkelig mange komplimenter da jeg hadde den på meg i forigårs, og hva er vel diggere enn å få kompliment på den nye jakka? Jeg låste meg forresten ute av leiligheten for første gang denne dagen, og takk høyere makter for at jeg var så smart og hadde på meg boblejakke.

MIN FAVORITTGENSER FOR TIDEN, HER!

Jeg er også rukket å få en total obsession med turtleneck-genserne fra Arnie Says, nå har jeg alle fagene :’) Beige, svart (den dere ser under her) og grå med glitter. Denne er altså så fin, atte hjelp. Litt trang å få over hodet, så jeg burde kanskje gått for S i stedet for XS, men er det ikke sånn det skal være med turtleneck egentlig. Ta den på før du fikser sveisen og sminker deg, så går det fint. Jeg trenger ikke BH fordi den faktisk er så tettsittende at den holder alt på plass. Jøøøøss! (Ikke at jeg noensinne bruker BH, jeg har glemt hvordan stropper føles)

TURTLENECK I SVART HER!

Og ja, her har dere samme. Høy hals er så fint, jeg bruker det hver dag nå, også det er under en større genser, jakke eller bare alene <3

HER finner dere alle mine favoritt-produkter fra LOUDS samlet!! 🙂

Siste innlegg