tirsdag 12:08

Tar på meg skinn fra topp til tå fordi det er da jeg føler meg best, småløper ut døra og starter dagen med en liten tannlege-sjekk borti gata. Svipper innom Tranen og tenker at her må jeg snart spise pizza igjen, “har dere takeaway-kaffe?”, ah, jeg kunne se at de var i like godt humør som meg selv. Jeg jogget over en mil i går og jeg tror det merkes på kroppen, sånn positivt, altså. Litt stiv, men veldig glad. Avsluttet joggeturen på stranden på Bygdøy hvor jeg var sommerbrisen i juni med vennene mine, husker dere det? Jeg følte meg fri for første gang, det tror jeg vi alle gjorde. Rødvin i pappglass på et steinberg og nå stod jeg plutselig her i treningsklær en mandag i oktober med skjell i hånden, som om sommeren egentlig aldri forsvant. I november skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før, Sari kommer på overnatting til meg om noen timer, i helgen kommer familien på besøk og jeg holder på å gråte når jeg leser kommentarene som tikker inn. Takk, tusen hjertelig takk. Jeg gleder meg til å fortelle dere hva som skjer fremover, dere vet jo at jeg holder dere oppdatert uansett siden dere er mine bff’s.

  1. Hei!
   Jeg lurer på om du kan gi en kommentar på hvordan du forholder deg til å promotere skinn-bruk ifht at du snakker veldig høyt om vegan bevegelsen og din livsstilsendring mot en vegansk verden. Det blir jo fryktelig selvmotsigende.
   Mvh Lisa 🙂

  2. Kristine Ullebø: jeg skjønner 🙂 jeg tenkte vel kanskje mer på at du skrev at når du går i skinn fra topp til tå føler du deg best? Hvordan det er samsvar mellom å føle seg «best» kledd opp i dyreskinn, men du blir kvalm av tanken på kumelk? Jeg dømmer ikke – synes bare det en en veldig interessant kombinasjon. Typisk for oss som velger en vegansk livsstil er at man ønsker dyrevelferd på alle plan. Er det tekstilet dyreskinn som føles bra mot huden din du liker? Eller hvordan det ser ut? Er genuint bare nysgjerrig på hvorfor skinn får deg til å føle deg «best».
   Klem! 🙂

  3. Hei Kristine!
   Vil bare si at du inspirerer meg så sinnsykt mye om dagen. Jeg var tidligere i et forhold som ikke var noe bra for meg, og i sommer klarte jeg endelig å gi slipp. Og jeg føler meg så bra. OG jeg føler meg så fri! Alt du skriver om vond kjærlighet og om hvordan det er bedre å la gå enn å bli, og jeg bare føler alt så langt inni meg.
   Såg nettopp dagens episode av Bloggerne og jeg kan SERIØST RELATERE MEG TIL ALT du sier i den episoden. Tusen hjertlig takk for alt, og for at du er du. ilu <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg