god morgen!

come around – raphaelle

Sari var på besøk og vi har hatt det like koselig som vi alltid har det. Drakk Gin Tonic sammen med høstsolen som fylte absolutt hele kjøkkenet, jeg har fått meg nye ullsokker (du ser dem så vidt på bildet her) og alle kjenner at det er noe i luften om dagen, livet forandrer seg alltid litt i oktober. Den første kjærligheten er historie nå, hjertet mitt er sydd helt sammen igjen og episoden er til og med ferdig på Bloggerne, nå er jeg på neste kapittel og jeg har ikke tenkt å la noen andre skrive denne teksten enn meg selv. I dag skal jeg bruke Burburry-kåpen jeg kjøpte på Vestkantorvet i våres sammen med Aurora, en jente som er skikkelig flink til å tegne. Dette har vært det beste året i livet mitt, det er forresten et nytt album som står på repeat her hjemme og jeg har fått meg en ny favoritt-frokost. Han ville ikke kjent meg igjen, kanskje ikke jeg han heller. Men nå er det noen andre jeg skal pynte meg for, noen andre jeg skal tenke på når jeg våkner om morgenen og noen andre som skal ta meg med ut for å spise en sen torsdagskveld. Oh, jeg har begynt å bruke øredobbene igjen, de jeg brukte i hele sommer. Føler meg pen med dem, skikkelig pen.

  1. Jeg har aldri kommentert en eneste blogg, men jeg må bare si at du fortjener virkelig dette. Du fortjener kun det beste, og jeg merker at du endelig er deg selv, forskjell til hvordan du var da han var rundt. Du ser så lykkelig ut og sprer så god energi. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg blir så stolt av deg <3 Verden er din!!

  2. Jeg beundrer deg så utrolig mye Kristine. Jeg begynner å smile hver eneste gang jeg leser bloggen din, og nå fikk jeg nesten tårer i øynene når du skrev at hjertet ditt var sydd sammen igjen. Du er så utrolig utrolig flink til å skape din egen lykke, og det er ingenting jeg liker bedre enn mennesker som er slik <3 skulle ønske jeg kunne ta et glass vin med deg for å snakke om hvor fantastisk livet er, og ikke minst alle mulighetene man har her i livet. Aaah, du altså! masse masse klemmer

  3. Etter å ha gjennomgått noe lignende som deg det siste året kan jeg ikke gjøre annet enn å takke deg for at du deler så åpent, og samtidig med en sånn utrolig deilig styrke. Jeg har selv slitt veldig i etterkant, men dog mindre og på en helt annen måte enn da jeg var i forholdet, og det å lese dine fine tanker om deg selv gir meg utrolig tiltrengte blaff av håp og motivasjon til å komme meg gjennom og se ting på den måten du later til å gjøre det. Takk <3

  4. Så episode 16 idag. Må bare skrive til deg. Gråt mye. Det var så utrolig rørende, og jeg kunne med hele meg kjenne hjertet ditt. Det var så utrolig sterkt!! Takk for at du bare snakker rett ut!! Var ikke det at jeg kjente meg igjen ellernoe, for er så heldig at jeg ikke har vært så såret, ikke kjent de følelsene. Uansett. Det er bare noe med deg, som jeg ikke klarer å sette helt ord på, som gjør at jeg følte på det du følte på. En skikkelig klump i halsen rett og slett. Tusen takk. Stå på!

  5. Hei, jeg har såvidt startet å følge med på bloggen din etter å ha fulgt med på insta en god stund, og jeg vil bare si at du er FANTASTISK. Takk for at du er så fin og flott og sprudlende og deler livet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg