slik kan du tjene penger!

Annonse

Ok, hello guys. Jeg har aldri hatt noe annen jobb enn blogg, det er helt sprøtt å tenke på. Eller, en prøvedag på Vero Moda på kjøpesenteret i Førde rundt 9. klasse-tider, før jeg pent takket nei fordi…. wait for it….. “jeg ikke hadde tid til dette for øyeblikket”. Dør totalt av meg selv, jeg var opptatt med hva? Tentamener og bloggbilder? Jeg var super-ydmyk men også sta på mitt, den dag i dag er jeg glad at jeg prioriterte som jeg gjorde allerede på ungdomsskolen. Jeg føler jeg var skikkelig fornuftig tenåring, herregud…. ♥ Dåner av meg selv. Hadde jeg ikke plutselig begynt å tjene penger på bloggen hadde jeg så klart fått meg en jobb.

MEN! Det jeg faktisk gjorde i mellomtiden! Jeg tjente lommepengene mine på Meningstorget. Det var en hettegenser jeg ønsket meg så sjukt, dere vet disse marineblå med amerikansk flagg på? Haha, alle hadde dem i en periode, og jeg ville også. Så jeg tjente opp disse pengene ved å svare på en rekke undersøkelser på Meningstorget. Du må altså være 18 år, det er gratis å gjøre dette, og slik det funker er at du får betalt for å si din mening fordi du hjelper til med å forbedre produkter og tjenester – disse produktene og tjenestene er tilpasset deg slik at undersøkelsene er relevante for deg. Pengene du tjener utbetales via PayPal, eller så kan du få det utbetalt i gavekort. Jeg anbefaler PayPal, det gjorde jeg. Så kan du bruke pengene på hva du vil!! 🙂

Pjoooooom! 

Det er veldig enkelt å opprette et medlemskap på Meningstorget, så hele greia er skikkelig lavterskel.

PayPal bruker jeg ofte når jeg handler på nett, så det er sykt digg å ha penger innpå kontoen der. Man kan jo ta dem ut og få satt dem over på bankkonto, hvis man ikke bruker de på nettshopping slik jeg gjorde… He he <3

Se på hun, da! Jeg vet at jeg har mange unge som leser bloggen min som ikke har fått seg jobb enda, og det eeeeer kjipt å ikke ha noen lommepenger. Så Meningstorget er et helt genialt tips – en koselig ting å gjøre med venninnene sine en kveld man henger sammen, med et glass brus (eller rødvin) ved siden av.

Registrer deg gratis HER!

  1. Du sier det er 18-årsgrense, men at du brukte dette før du selv tjente penger på bloggen og at du har tipset lillesøsteren din om det (som såvidt jeg vet er langt under 18??)? Helt innafor å reklamere for osv, men burde kanskje skrive om litt?

  2. Du skriver at man må være fylt 18 år, men samtidig skriver du at du har tipset lillesøsteren din som jo er under 18..? Det gjør at annonseinnlegget ditt fremstår noe useriøst. Litt konstruktiv kritikk herifra 🙂 Uansett; håper du har en fin torsdag, Kristine <3

  3. Litt skuffa at du annonserer for dette på bloggen nå. Bloggen din har vokst og blitt så fin den siste tiden. Trodde du var ferdig med sånne dumme annonser..

  4. Jeg synes det er helt urolig at du reklamerer for meningstorget som en super måte å tjene penger på. Jeg meldte meg opp i fjor et halvt år på å tjene nok til et gavekort på iTunes på 50 kroner. Mye jobb (lange undersøkelser) for veldig lite penger. Ville heller tatt jobb et sted hvor man faktisk får arbeidserfaring og ordentlig lønn for arbeidet man gjør. Forventet helt ærlig bedre av deg Kristine når det gjelder valg av samarbeidspartnere. Skjønner at du må ha reklame for å tjene penger, men pass på st du faktisk kan stå for det du reklamerer for.

  5. En av grunnene til at jeg leser bloggen din er fordi det ikke pleier å være slike meningsløse reklameinnlegg som dette…

  6. Kristine. Du er jo mye bedre enn dette!! Meningstorget er jo på nivå med good for me i reklame! Nå ble jeg skikkelig skuffa altså

  7. Beklager, det kan hende jeg tar feil, men jeg har selv erfaring fra meningstorget og jeg kan ikke forstå hvordan det er mulig å tjene seg opp nok penger til en hettegenser. Jeg svarte på meningsmålinger i tilsammen rundt 7 timer og fikk en kupong ting og et gavekort på 50kr. Ikke verdt det i det hele tatt, og hadde du faktisk prøvd det som en jobb hadde du aldri reklamert for det. Meningstorget er totlt ubrukelig og jeg forstår ikke at noen over 18, som kan få seg en annen jobb, vil kaste bort tiden sin på den siden.

  8. Seriøst?! Dette er noe bloggere som selger sjela si reklamerer for. Skikkelig skuffende å lese dette på DIN blogg?

  9. Du vet når du går inn på blogg.no og holde pilen over for å se hva det nyeste innlegget er? Når jeg sjekket om du hadde skrevet ett nytt innlegg og så overskriften var jeg helt sikker på at jeg hadde trykket feil og trykket på bloggeren under deg haha. Ikke typisk deg å ha en slik overskrift og du pleier sjelden å ha så meningsløse annonser som denne.

  10. Kristine Ullebø: men du sier fremdeles at du brukte det i 9. Klasse. Du var jo ikke gammel nok?!

  11. Nå ble jeg veldig skuffa. Om du faktisk hadde prøvd Meningstorget så hadde du aldri reklamert for det som en måte å tjene penger på.

  12. Ånei! Nå ble jeg sjukt skuffa. Du og alle vet jo at påstanden om at man kan tjene skikkelige penger på meningstorget er bullshit. Håper du ombestemmer deg og avslutter dette samarbeidet asap, Kristine. Du er for god for dette.

  13. kriss du blir stille med en gang! du må jo svare oss, og vi vet du er enig at disse reklamene er bullshit!

  14. Jeg har aldri fått så mye søppelmail i innboksen min som etter jeg registrerte meg hos Meningstorget, de selger jo e-postadressen din til gudene vet hvem. Det er også virkelig ikke bryet verdt å ta undersøkelsene deres, tror jeg regnet ut at man tjener rundt 10 øre i minuttet? Hvis man er heldig?

  15. Enig med kommentaren over, du er ikke spesielt flink til å svare leserne dine når de kommer med konstruktiv kritikk generelt, Kristine. Og jeg nekter å tro at du har prøvd meningstorget selv, det er IKKE en “lett og enkel” måte å tjene penger på. 14-åringer som selger aviser om morningene tjener mer enn en som svarer på undersøkelser i en mannsalder.

  16. Kom an Kristine. Dette var VIRKELIG lavmål å reklamere for. Du vet det tar lang tid å bygge opp et bra rykte og en bra blogg, men det skal VELDIG lite til for å rive det ned igjen. Og det gjorde du nå…. med denne hodeløse reklamen din. Ikke gidder du å svare leserene dine heller når vi stiller kritiske spørsmål innpå her……….DÅRLIG!!!

  17. Det jeg synes er dårlig med med mange bloggere er at dere ikke ser ut til å ta til dere konstruktiv kritikk. Kun de oppløftende og fine kommentarene.
   Du har her fått veldig mange kommentarer om at meningstorget er ikke det samme som du reklamerer for. Det skal veldig mye til for og tjene små beløp med penger. Det samsvarer ikke med det du skriver i det hele tatt.
   Istedenfor og ignorere det folk skriver burde du heller gi et svar 🙂

  18. Huff, dette var trist lesning!! Meldte meg inn i meningstorget for en tid tilbake, og det er KLIN umulig å tjene penger der. Man får små gavekort, og på snart 6 mnd har jeg kanskje 100 kr :((((((( + at det tar kjeeeeempe lang tid å svare på de meningsløse spørreundersøkelsene. Ikke bra!!

  19. ps. Jeg får også sykt mye spam, for å få gavekort må man også ofte godta at e-posten blir gitt videre :(((

  20. Wow, nå var du plutselig desperat blogger… Litt sjokkert over at du reklamerer for dette? Og du sier det er 18 årsgrense, men brukte det selv når du gikk på ungdomsskolen/vgs? Er jo bare løgn… tapte ansikt her ja

  21. Er det her kødd eller? Du som har en så bra blogg velger å reklamere for noe bullshit. Du vet det veldig godt selv også. Det her var faktisk sykt skuffende. Da du reklamerer for noe tull som dette viser det bare at du er sykt desperat. «Tjente lommepengene mine her». Morsom du, har tjent 100kr på et halvt år jeg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg