ny dress

Ja, jeg kunne ikke vente. Her er dressen jeg pratet om, når jeg har glatte legger kjennes den ut som silke mot huden min. Jeg har aldri lyst å ta den av. Herremodell, store skuldre, buksen sitter perfekt. Bare litt for stor i livet, men hva har man vel ikke sikkerhetsnåler til. Høye hæler og en svart tettsittende turtleneck under, eventuelt ingenting, med knappene lukket.

Nå ser det sånn her ut, utenfor vinduet mitt. I dag er jeg sliten, det har vært noen lange uker. Selv om dagene har gått så fort at jeg nesten ikke har rukket å følge med, dere vet hvordan det er. Jeg var så sjukt fornøyd da jeg kom hjem fra shoot i går, det var en bra dag. Selv om jeg var så sliten at jeg så vidt klarte å gå opp siste trappetrinn visste jeg at jeg kom til å sove som en engel den natten. (And I did!) Har isolert meg littegrann fra alt, utenom kollegaer, Helene og Sela og Sari, jeg synes det er vanvittig deilig. Å bare forsvinne litt for en periode, uten at du trenger å måtte forklare deg. Denne høsten har jeg virkelig investert i livet mitt og fremtiden min, om jeg kan si det på den måten. Jeg pratet med Håkon om det på telefonen om det… Du vet når du gjør noe og du føler at dette her, det her får jeg igjen for. En skikkelig godfølelse. Det er den følelsen som holder meg i fokus.

En liten gave laget med kjærlighet som jeg skal levere i dag. Herregud, så gøy det er å lage gave.

I går kveld begynte jeg å se på Folkeopplysningen, etter et tips fra en av dere, og det anbefales videre. Episoden om etikk rundt kjøtt var veldig bra laget, mye bedre enn What The Health som gjorde meg så provosert her om dagen. (Om som viste seg å være mye feilinformasjon / feil fremstilling i)

Disse fargene gir meg ro i kroppen. Nå skal jeg ut! Og tre lagg ull er på. Det er så deilig å rusle ute uten å fryse ♥

16 kommentarer

Siste innlegg